מכבי חיפה והפועל ב"ש מסוגלות להתחרות מבחינה כלכלית. לא חייבים תקציבים זהים. כדי להיות תחרותי צריכים להיות בעלי תושיה ולחשוב על דרכים איך לחדש כדי לקדם את המועדון. סתם משהו קטן - מיכאל ניס מומחה לעבודה עם צעירים, מה מפריע למכבי חיפה או הפועל ב"ש להביא אותו להיות מנהל מקצועי של הנוער ושיביא איתו אנשים שישדרגו את המחלקה במהלך השנים? זה סתם צעד אחד שאפשר לעשות. כמובן לא רק. ברור שמועדון שעובד אותו דבר 20 שנה, ילך רק אחורה, וזה לא משנה בכלל מה התקציב שלו יהיה.
כי נכנסו 5 למפעל כולל מוקדמות, אבל ליברפול סיימה חמישית בליגה לכן לצורך ההגרלה לא החשיבו אותה כקבוצה אנגלית.
האיש שכבש הכי הרבה שערים במשחק אחד בגביע אירופה נפטר Mascarenhas mourned by Sporting and Portugal - UEFA.org
ההחמצה של דיאבי מברוז' שערורייתית, תבעט או תמסור רק תעשה משהו יא חתיכת דביל. מזכיר לי את עומר אצילי נגד הפועל ב"ש בטדי, מסוג הפיספוסים שגובלים בחוצפה, ולא חיובית.
-אחרי המשחק הראשון כתבתי פה שאני לא מבין למה הררה, השחקן הכי טוב בעונה שעברה, לא על המגרש. במשחק השני אתה רואה את ההבדל שהוא עושה - ליאור רפאלוב עם כל הבאזז שהוא עושה משחק בסך הכל בקבוצת צ'מפיונשיפ. ראינו את זה כבר בעונה שעברה כשהם קיבלו בראש מהאוקראינים,ואנחנו רואים את זה גם הערב.
אנדר הררה תענוג, בכלל רק לי זה נראה ששחקנים ספרדים בקבוצות אנגליות תמיד נראים טוב יותר בד"כ? משחק ההגנה של ברוז' במחצית השניה נוראי, טעויות מביכות פעם אחר פעם, זה קל מדי עבור יונייטד במיוחד לאחר הכניסה של שויינשטייגר. שעולים עם כ"כ הרבה שחקנים צעירים וחסרי ניסיון בהרכב גם משחקים כאלה יכולים לקרות, אם דיאבי מבקיע במחצית הראשונה יכול להיות שההתלהבות הייתה גורמת לבלגים לתת פייט רציני יותר ליונייטד אבל זאת אחת הבעיות כיום בכדורגל המודרני שמועדונים בסדר גודל של ברוז' נאלצות להסתמך על שחקנים צעירים בתקווה שהם יהיו הכוכבים הבאים שיימכרו בהרבה כסף למועדונים העשירים באירופה, התחלופות בסגל גדולות כי השחקנים הטובים באמת נמכרים לאחר עונה-שתיים גג שלוש ולא תמיד המחליפים מספקים את הסחורה באותה המהירות.
1:2 לצ'סקא, אם זה נמשך ככה הולכים להארכה. מעניין אם סלוצקי יכניס את נאתכו לפנדלים עדכון: אחמד מוסא כובש. צסקא כנראה עולה
לפני שנה אנשים געשו והעזו להשוות את ההפסד לאסטנה בשורה אחת עם הפסדים מביכים של ישראליות, והנה עונה אחרי הקבוצה הזאת מגיעה לליגת האלופות. ד"א משחק שם ידידינו ברנקו איליץ'