מוני פנאן 1946-2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י amirb91, ‏19/10/09.

1. AW forever Member

לפי ההגיון הזה אני מבין שאתה גם לא בא בטענות למי שמצליח לקמבן את דרכו החוצה מהצבא, כי כל אחד צריך לדאוג לעצמו, לא?

2. THE STRETFORD END Member

מה הקשר לצבא אני לא מבין?

וגם הצבא זה עניין מורכב,
    לו אני עכשיו צריך להתגייס ואני רואה איך ממשלת ישראל התנהלה בעניין גלעד שליט אני עושה חושבים
    מה ולאן,
    העולם משתנה וטוב למות בעד ארצנו כבר לא תופס,ממזמן לא,
    לא יודע אם זה היה טוב בעבר,לא יודע אם זה טוב שזה כבר לא תופס.
    אני לא יכול להכריח אף אחד,אני מאמין שהנורמה הרחבה היא כן ללכת וכן לתת 3 שנים,אני עשיתי צבא.
    ואם אתה רוצה לקשר את זה לעניין העלמות מס וכאלה אז אני לא יכול להכריח אף אחד לא לעשות שטיקים
    אם הוא יכול,אני מאמין שהנורמה הרחבה שומרת חוק בעניין הזה,אני שומר,
    אבל אני לא אבא(עדיין)של אף אחד וכל אחד שיחיה את החיים שלו איך שהוא רואה לנכון,
    פאנן עשה זאת,הוא עשה זאת גם בהחלטה איך לסיים את החיים שלו.

שוב,אם ימצא שהוא העלים מס או אחרים,יש חוק והם ישלמו על זה,תרצה לכנות אותם מושחתים,בסדר,לגיטמי,
    איך אומרים,מותר לגנוב עד שתופסים אותך,
    אם ימצא ששופטים היו מעורבים בעניין,אז פנאן הוא חתיכת מושחת ומנאייק גדול
    כי אם יש דבר בחיים שצריך להיות נקי זה ספורט.

3. AW forever Member

אני רואה שתוך כדי כתיבה הבנת למה אני מתכוון, באופן עקרוני אני חושב כמוך, רק שתדע שהחשיבה של שנינו תוריד את המדינה הזו לאבדון כי המדינה הזו לא בנויה לאינדיוידואליזם, אלא חייבת את אלו שיתגייסו לצבא "כי צריך" בלי לשאול שאלות וישלמו את המיסים ובעצם יחזיקו את כל עדת המתחכמים וחוכמולוגים (שגם אני שייך לה) שעושה מה שבראש שלה.
    וכן, לגנוב זה בסדר עד שתופסים אותך או עד שזה יוצר כזה סחרור שהדרך היחידה לצאת ממנו זה לתלות את עצמך. אם מעורבים שחקנים מקבוצות אחרות/מאמנים/שופטים- חייבים להוריד את מכבי ליגה ולשלול ממנה את האליפויות, או לסגור את הכדורסל.

4. THE STRETFORD END Member

המדינה הזאת כבר פאקקט,
    כתבתי שבוע שעבר בדיון אקטואליה,על הימים שבהם התגאו בישראל שילדים בכל גיל יכולים להתסובב בכל שעה ובכל מקום בלי חשש ושכיום לא רק ילדים אלא בוגרים ומבוגרים מהם לא בטוחים,לא בחוף הים,לא בחנייה,לא בפיצוציה וגם לא בבית שלהם,
    כתבת מקודם דוגמא מאמריקה,בקטע הזה אנחנו כבר מזמן אמריקה,שיקאגו של פעם.

החברה פה חולה,הפכנו להיות כ"כל העמים" ואני לא רואה שזה הולך להשתנות לטובה אלא אם כן יהיה משהו דרסטי
    בכל חלקיק של חינוך מחדש,אולי הדור הבא יחזיר עטרה ליושנה כי אם אני או אתה ננסה להיות שונים,
    לא תחמנים,לא לגנוב ככה בקטנה בלי שאף אחד רואה או מרגיש אז נצא האמא של הפראיירים,
    אני יודע,כל אחד חושב ככה ולכן אף אחד לא עושה דבר ולא נעשה דבר אבל זה כבר מאוחר מדי שהמהפכה תוכל לבוא מהפרט הקטן,
    לכן אני לא מתרגש בהקשר של פנאן והעלמות מס שלו ושל אחרים כן או לא,
    כולם עושים את זה,מי יותר ומי פחות.
    הצבא עוד איכשהו נמצא בקטע חיובי,הרוב מתגייס כמו שצריך,נותן 3 שנים כמו שצריך,
    כשהוא יוצא מהצבא הוא הופך להיות חרא כמו כל אחד אחר.

בקטע של הכדורסל,אם שופטים היו מעורבים בעניין אז לסגור את הענף הזה שגם ככה גם הוא לא מה שהיה פעם.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בספק אם היו שופטים שהיו מעורבים בזה, מה גם שמבחינת כדורסל אין לזה קשר למשחק...זה כמו שתגיד ששחקנים שמו אצלו כסף...הם גם ככה באים מאינטרס אז מה הם הפסידו בכוונה? ושופטים שרקו בכוונה? הרי מה פנאן ז"ל אולי איים עליהם שלא יקבלו את כספם? הם יכלו לפוצץ את הפרשה ולזיין אותו בגדול...אין פה קשר בכלל לכדורסל וכל מי שטוען שיש לזה קשר לאליפות וגביעים של מכבי הוא בלבלן ביצים...

מבחינתי רק בשביל היושר שייקחו את כל השופטים ששפטו את מכבי מהשניה שפנאן נכנס לכדורסל ויעבירו אותם פוליגרף ויפרסמו את זה רק בשביל לשמור על ניקיון הענף...

ובכלל כן בנק לא בנק, כל עוד לא הוכחה אשמתו של אדם, הוא חף מפשע וכל מה שעשה היה חוקי. לצערנו ממוני ז"ל ממנו לא נקבל את הגרסה המלאה...

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/09
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כמעט מתחיל להבין למה פנאן התאבד...ברצינות עומר, שנינו אוהבים את הקבוצה, אבל אני מאד לא אוהב מה שאני קורא. כן קרה, לא קרה, היום מס המכנסה על המדרכה שלנו. אני מאד מפחד מאיזו תיבת פנדורה ואם היא נפתחת צפה להמון בלאגן ולכלוך...

7. בית"רי מלידה Member

8. דנידין Member

מאיפה את המוציא את האתרים האלו? תיהיה בריא.

9. בית"רי מלידה Member

מסתבר שלבנקאי/יועץ השקעות/פונזי, היתה כצפוי גם מאהבת,וגם ילדה מהצד:

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/965/251...3&loc=3&tmp=339

זה נהיה עסיסי מיום ליום: הפרשה צוברת עוד ועוד מיץ.

ומי היה הגאון שרצה להנציח אותו בקריאת שער ה VIP על שמו?

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/956/198.html

אביצהל רצון במיטבו.

טוב שהוא לא המליץ גם לקרוא רחוב על שמו של השבוי המעונה אלחנן טננבאום.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צריך להפריד בין הדברים - אתה שוכח שאיצטדיון הבית שלכם - טדי הוא על שם מי שנחשד בריגול לטובת הבריטים בזמנו.
    זוהר ארגוב שאם אני לא טועה לפני כמה שנים קראו לרחוב בארץ על שמו הוא לא בדיוק היה איש משפחה למופת.
    ואני מאמין שאם נמשיך בבדיקות כל האנשים שהם "סר" באנגליה ואנשים שקיבלו פסלים,יציעים על שמם וכו..בשאר המדינות נגלה שאף אחד מהם לא היה טלית שכולה תכלת.
    מאוד מעציב אותי לשמוע את כל הדברים על מוני ולדעת שהוא לא היה מי ומה שחשבתי אבל אני עדיין בטוח שמגיע לו הנצחה ע"י מכבי תל אביב.

11. בית"רי מלידה Member

נו טוף, אם במדינה הדפוקה שלנו מנציחים בכל רחוב, ועוד מעט בכל משתנה את השיכור שהביא לנו ביבוא אישי מחבלים, צייד אותם בנשק, וקיבל איתם פרס נובל, אז באמת שאני לא צריך לבוא בטענות למוני פנאן שהיה בסה"כ נוכל בנוסף למנהל.

לא פלא שהוא טיפל כל כך יפה בהתנדבות בכל שחקן: הוא עשה זאת כדי ל"טפל" גם בכספו.כמו פיליפינית ש"מנקה" בתים של זקנות.

בצרפת למשל, החוק לא מאפשר הנצחה לפני שחלפו 10 שנים. למה? כדי לקבל פרופורציות.

12. בית"רי מלידה Member

13. דנידין Member

14. ישראל היום Member

http://digital-edition.israelhayom.co.il/O...=ITD/2010/01/28

עלאק בן אדם טוב. פשוט נוכל. בכתבה המלאה מופיעה טבלה עם 10 שמות, כולל עבריין מאוד ידוע.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיים חשבתי שאחרי כל השנים האלה כבר תבין שהעיתונים מחפשים רפש ועושים מכל זבוב קטן פיל ענק,אמרו שהשופטים אשמים,שמכבי תל אביב גונבת..מה יצא בסוף?שעכשיו מלכלכים את השם של פנאן..גם זה בסוף ייצא נקי,סך הכל מדובר באדם שעשה טעות ולא ידע איך לכסות אותה בצורה טובה אז הוא המשיך לעשות טעות על טעות,לא מדובר בגאון רשע שניסה לשעבד חצי מדינה ועולם בשביל להרוויח כמה שיותר.
    לא מדובר בשופטים נוכלים ולא מדובר במכבי תל אביב שעושה צרות.