ברור שהכל רק חשדות ושום דבר לא מוכח אבל לא צריך להיות צבועים, הבנאדם התאבד וזה צעד דרמטי והשאלות שצצות (מאחר ולא השאיר מכתב אחריו וכל מי שהיה סביבו הופתע מאוד) הן טבעיות ומתבקשות. כאשר מועלות האשמות תמיד יש את האפשרות שהן יתבררו כלא נכונות אבל זה לא אומר שצריך לסגור את הפה עד אז. שי גולדן (שאם אני לא טועה הוא מכביסט) מסכם יפה את הסיטואציה כפי שהיא כרגע: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1123141.html דנידין, אני הייתי מציע לשימון לקפוץ לרופא ולעשות בדיקות מקיפות לגילויי סרטן, נראה לי שהוא ומוני התבלבלו באיחולים של האוהדים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
מותר וצריך שיצוצו שאלות אבל לקבוע שהוא מושחת עוד לפני זה הכי ישראלי שיש ולא לחיוב ועם לא מעט צביעות, כי כולם מרמים,גונבים,מעלימים ועושים מה שטוב לאינטרס האישי והכיס הפרטי שלהם. אני לא מכיר ולא מאמין שיש מישהו אחד בארץ שלא קצת מכופף חוקים,מעלים דברים מהבוס,מחנטרש לו או ללקוחות,גונב שעות או כל מה שזה לא יהיה לטובת הפרנסה שלו ושל ביתו,מי יותר ומי פחות,מי בעבר או מי כעת וכל אחד בגבולות ובכוח שיש לו. מי שלא עושה זאת אז או שהוא טלית שכולה תכלת או שהוא שקרן, אני אישית לא מאמין שיש בן אדם שהוא נקי לגמרי לכן כל מי שטוען אחרת לטעמי שקרן, ככה שגם אם מוני פאנן ואלו שהשקיעו דרכו העלימו,כופפו או עשו מהצד אז סבבה,שיהיה להם לבריאות, אני לא נכנס לכיס של אף אחד ושכולם ירוויחו,בטח במדינה שלא בדיוק דואגת לך בשעת הצורך, מה שכן ופה החשוב מבחינתי, אם שחקנים יריבים וחמור יותר,שופטים היו מעורבים איתו בעניין אז כן,הכי מושחת שיש כי ספורט אמור להיות נקי מכל דבר שכזה אחרת זה לא ספורט. ואגב,רמאי או לא,אפסנאי הוא לא היה אלא מנהל קבוצה והקבוצה/ארגון ספורטיבי הכי לחוץ שיש בישראל ובהצלחה גדולה, לפני הוא היה מנהל מחלקת נוער של מכבי ת"א בכדורגל, וואלה,אני חושב שזה לא פחות אם לא קצת יותר ממה שכל אחד מאיתנו עשה עד כה בחיים.
כתבתי,מי בעבר שעשה ככה והוא,ביבי,עבד בתחילת דרכו בחברת רהיטים, הוא לא לקח לו איזה כורסא על הדרך ? או אמר לבוס/שותף שלו שסבתא שלו מתה ויש הלוויה בכדי ללכת לראות את יונייטד בפאב בניו-יורק או משהו כזה?
אני הבטחתי לך בזמנו שאני יעלה לך משהו נוסף שטיטאו מתחת לשולחן על ביבי כאשר היה יו"ר האופוזיציה ב 1994. יש לי עד היום את העיתון בבית. הוא ברח ממסעדות בלי לשלם ולא תבע דיבה את העיתון בשל האמת בדבר. אני רוצה לסרוק את זה בסורק ותמיד מתעצל. בקרוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
:aaarofl: ברח ממסעדות...די נו,דנידין,תתבגר אבל יאללה,תסרוק ותעלה את זה רק לפני,איזה עיתון זה? ואגב,אם אתה שומר עיתון מ 1994 וכתבה על ביבי...בואנ'ה,אתה אובססיבי ברמות מפחידות, קח 2 מנדרינות ולך לטייל,תתחיל עם בחורות,תשתה בירה,שב על ספסל בשדרה ותגרבץ, משהו אחר מלגזור כתבות על ביבי ולשמור באלבום, אפילו שרה לא עושה את זה.
אתה צוחק ממבוכה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx זה היה סקנדל לא קטן בזמנו. אנא העזר בסבלנות, זה יגיע לאוף טופיק. ואם כבר שאלת, אז אני שומר המון עיתונים עם ניצחונות גדולים של מייקל ג'ורדן, הסכם השלום עם ירדן, רצח רבין וכו'. אולי אני פריק של זה, יש מצב, זה תחביב. מכיר עוד כמה שעושים זאת. אל תעשה ממני שרה נתניהו, היא חולת נפש עם תעודות. ככה אתה מזלזל בידיד לפורום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אם אתה שומר עיתונים של כל מיני אירועים זה בסדר,תחביב חביב, חששתי שזה רק על ביבי ואז צוות ההנהלה של אייסוקר היה מזמין את הרופא הראשי של בית חולים אברבאנל להעיף מבט לכיוון שלך. אני צוחק ולא ממבוכה אלא על השטויות הללו, לא ענית לי,איזה עיתון/כתב פרסם זאת?
אם כבר אז הכי ישראלי ולא לחיוב זה להתייחס ככה לעבירות העלמות מס, עבירות שבארה"ב למשל אנשים יושבים שנים ארוכות בכלא עליהן. ואפילו בישראבלוף הזה יש חוק מאוד ברור שהכל כשר כל עוד אתה לא נתפס. מעבר לכך, אנחנו לא מדברים פה על יום מחלה או איזה משהו בשוליים, אנחנו מדברים על סכומים כאלה שגרמו למוני פנאן, שהיה איש אמיד אם לא עשיר, להבין שבימי חייו הוא לא יצליח להחזיר אותם. או כמו שאומר אחד מהפתגמים החביבים עליי- כולם משתינים בבריכה, אבל לא מהמקפצה.
ידיעות אחרונות פרסמו ראשונים אבל את כתבת התחקיר והראיונות עם כל הגורמים העביר עיתון השרון אם אני לא טועה, כי היה להם גישה והזכות לתחקר, כי המקרים התרחשו באותו אזור. כמובן שזה התגלגל הלאה לעיתונים הגדולים שוב ולטלויזיה, אבל כל העסק הושתק מהר. ביבי בזמנו היה יו"ר אופוזיציה די אלמוני ולא מוכר לציבור כמו מאותו יום שנבחר ב 96. תיהיה סבלני, זה מוקדם מידי לירות חצים שעדיין לא הצבתי את המטרה.
תשמע,זה העולם שבו אנו חיים ואמריקה אנחנו לא,לטוב ולרע. הלוואי והכל היה שונה אבל חלומות לחוד,מציאות לחוד. לא שאני מעודד העלמות מס ואני אישית עוד לא יצא לי להעלים ואני גם לא צריך(ואני לא טלית,בעבודות קודמות שלי חנטרשתי חופשי) אבל וואלה,מדינה שלא הכי יודעת לשמור על אזרחיה הותיקים או הנזקקים באמת למשל, ככה שאני לא מתפלא שכל-אחד עושה מה שטוב לו אישית ולמשפחתו בסופו של דבר. מוני פנאן עד כמה שאני יודע הגיע גם ממשפחה אמידה עוד לפני שנכנס למכבי ת"א, האם הכל היה כשר לאחר מכן בעסקים שלו אני לא יודע,אם לא באיזו יחס אני לא יודע, אולי הוא שילם מס והאחרים לא אני לא יודע, לך תדע אם הוא היה מעורב בעוד עסקים,בעל חברה או שותף ואיך ומה...בקיצור,הכל בערפל, עכשיו יבדקו וימצאו מה ומי. הוא נפל כי אומרים שאחד,יהודי עשיר באנגליה נפל והפיל איתו את כולם, מי שמסתכן בסוג כזה של השקעות יודע את הסיכוי, פנאן לא יכול היה לשאת את הבושה מפני חברים שהביאו לו כסף ושהוא לא יכול היה להחזיר להם אותו, לקח החלטה,עשה מעשה,הוא היה ילד גדול בשביל להחליט. אני לא יודע לשחות ככה שאני לא נכנס לברכה הזאת ולא עולה על שום מקפצה. דנידין עיתון השרון...יעני המקומון,טוב,שיהיה,אני מחכה.