מודדים את הכרס:: מה שלום הבטן?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא ראיתי אישורים רשמיים, אבל בכמה מקומות מציינים שבלמה הארגנטינאי של טולוז, מאורו סטו, חותם בפאלרמו (העברה חופשית). אני לא זוכר אותו יותר מדי מהנבחרת הצעירה, עברו כמעט 10 שנים אחרי הכל, אבל ממה שקראתי הייתה לו קריירה יפה בליגה הצרפתית בה הוא משחק כבר 8-9 שנים. בסה"כ הרושם הוא שבהעברה חופשית זו בהחלט עסקה טובה לאור מרכז ההגנה הנוכחי של המועדון.

לפאלרמו מצטרף גם פאבליטו גונסאלס מנובארה, שסיכם כבר לפני כחצי שנה, אחיו הצעיר של מריאניטו גונסאלס ששיחק בעבר בקבוצה. חלוץ שרחוק מלהיות ברמה לקבוצת סרייה A שמתחרה בחלק העליון של הטבלה ולא ברור לי מה פשר העסקה הזו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/11
  2. Ian Wright Member

הסוכן של אלכסיס סאנצ'ז ייפגש מחר עם ברצלונה ובשבת עם יובנטוס. כמו כן, אודינזה מוכנה לחכות כשבועיים עבור אינטר.

3. Muurad Member

מריח יותר מידי כמו ספין ענקי שעושים על הגב שלנו כדי שנכניס את היד ממש עמוק לכיס אם לומר את האמת.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולכן, אסור שמוראטי ייפול במלכודת הזו של אודינזה.
    לא משנה כמה סאנצ'יז טוב, במחירים שהתקשורת מפרסמת, אפשר לקנות שחקנים לא פחות טובים, אם לא יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו?

באתר הרשמי של אודינזה פורסמה הכחשה לכך שנקבעה/הייתה פגישה עם ראשי ברצלונה בנוגע לסאנצ'ז.

אז מה יש לנו בינתיים? זה התחיל עם מאבק בין אינטר וסיטי, קצת אחר-כך יובנטוס הצטרפה לתמונה, בתחילת השבוע פורסמו ידיעות על כך שהשחקן סגור בברצלונה ואתמול היו דיווחים על פגישה שנקבעה עם ריאל מדריד.

קשה להעריך איזה מכל הידיעות אמינות/ניסיון לתשומת לב מצידם של גורמי תקשורת/הדלפות מכוונות של אודינזה או הסוכנים בניסיון להעלות את המחיר.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקלוזה הוצעו 1.8 מיליון יורו בעונה, ויאריאל, ולנסיה ואברטון עשו רעש, לאציו העלו את ההצעה ל-2 מיליון בעונה, קלוזה הסכים.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לטובתו האישית של סאנצ'ז וגם לטובתנו עדיף לו להישאר באיטליה וזה מה שהוא רוצה. את יובנטוס הוא יכול לחזק בצורה משמעותית והאמת לא אכפת לי לראות אותו שם, מאשר שיסבול על הספסל של בארסה כחלק מהרוטציות. אם בארסה באמת רוצה אותו אין לה בעיה להגיש גם 40 מיליון ואני לא רואה אף איטלקית מתחרה בסכומים האלו.

ההרגשה שלי היא שמוראטי לא יעמוד בפיתוי וישיג את סאנצ'ז.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי, רוסי וטבז הם שחקנים לא פחות טובים מסאנצ'ז, ואותם נראה אפשר להשיג באותו מחיר שאודינזה תדרוש עבור סאנצ'ז.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

טבז טוב יותר ואני מסכים איתך לגביו, אבל הוא בשיאו ואין לו לאיפה להשתפר, מה גם שהתרומה שלו לאורך זמן צפויה להיות מוגבלת עקב הבעיות האישיות שלו שמונעות ממנו להתאקלם במועדונים האירופיים שבהם הוא משחק. עם הטיפול הנכון, סאנצ'ז יכול להפוך לטבז משודרג.

טבז הוא ביטוח לשנתיים, בעוד שסאנצ'ז יכול לשרת את המועדון לתקופה הרבה יותר ארוכה ויכול פוטנציאלית להיות שחקן טוב יותר מטבז. זה הימור שקבוצה בבנייה צריכה לקחת. טבז הוא רכישה עבור קבוצה שלמה יחסית שרוצה את החיזוק האחרון בדרך להשלמת סגל מושלם.

רוסי? לא מסכים.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני חושב על זה, אני מדמיין את אינטר בעונה הבאה משחקת כמו שמוריניו שיחק בחצי העונה האחרונה שלו באינטר. כלומר, 4-2-1-3 כאשר בהתקפה שניים מהחלוצים ישחקו באגפים ואחד בחוד. לכן, רוסי בעיניי יותר ממתאים לאינטר, הוא יכול לשחק בצד השמאלי, אטו בימני ופאציני בחוד. בגלל זה אני לא רוצה שאינטר תשלם המום כסף על סאנצ'יז. הבעייה היא שאין לי מושג באיזה מערך אינטר תשחק בעונה הבאה.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.corrieredellosport.it/images/22/C_3_Media_1274622_immagine_oleft.Xxx

קרישיטו לנאפולי
    פרציוזי אישר שהושג הסכם עם נאפולי עבור חצי מכרטיסו של קרישיטו. ג'נואה צפויה לקבל 6 מיליון אירו. כל מה שנותר לאישור רשמי הוא הסכמתו של השחקן שהחמיא היום לא מעט לעיר נאפולי בה הוא גדל ולקבוצה.

מבחינה אישית אני מאושר בשבילו, אולי בקבוצה חזקה ומאומנת היטב כמו נאפולי הוא יממש את הפוטנציאל הרב הגלום בו.

השאלה שנשאלת היא באיזו עמדה הוא ישחק. סביר להניח שמצארי ימשיך עם אותו מערך של שלושה בלמים ואולי קרישיטו מיועד להיות אחד מהם לצד קנאברו וקמפאניארו או רואיז. גראבה סיים את העונה ואני לא חושב שיבנו עליו וארוניקה לא לרמה של ליגת האלופות. אפשרות אחרת היא שקרישיטו ישחק בצד שמאל של הקישור במקום דוסנה.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://tmw-storage.tccstatic.com/storage/img_notizie/thumb/130756851881e41474d03c8941562faac1f0896bb7.Xxx

הסכים ונחת אמש ברומא כדי לסגור סופית את העניין עם ביקורים במשרדי המועדון ובקליניקת פאדאה עבור הבדיקות הרפואיות. הייתי אומר מזל טוב, אבל אין פה ממש אוהדי לאציו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יש בסיס להתעניינות של פאלרמו בשוערה של בארי ג'ילט? האם סיריגו היה כל כך בינוני השנה שהנשרים מחפשים אופציה ב'?

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אם יש מקרה שאפשר להגיד עליו שסיכויי ההצלחה שלו הם 50:50, הרי שזה המקרה.
    זה שלמירו יש כדורגל ושהוא שועל וותיק ועדיין סקורר מדופלם, על זה אין וויכוח. אבל מצד שני הוא בן 33, בבאיירן לא מצא את עצמו ואף פעם לא הזכיר את היכולת מברמן. למזלו הנבחרת הצילה אותו מדעיכה שהיתה מובילה אותו אולי אפילו למחשבה על פרישה.
    ושוב מצד שני הכדורגל האיטלקי שונה בתכלית מהבונדסליגה, זה יכול להיות אולי טוב כמו במקרה בירהוף (גם למירו משחק ראש מצויין) ומצד שני יכול להיות שזה עוד יותר יוריד את הערך שלו.

וזה מוביל אותי לשאלה, מי בכלל החלוצים המובילים של לאציו לעונה הקרובה, ואיך הם תיפקדו בעונה הקודמת.
    ועוד שאלה, האם חלוצים מובילים עזבו?

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/11
  15. Muurad Member

הסוכן שלו(ג'ילט) דיבר עליו בהקשר לפאלרמו ואמר שהוא במגעים עם המועדון ושהוא ישמח לשחק שם - עם או בלי סיריגו - אבל קשה להאמין שאם הוא יגיע זה יהיה כדי לשבת על הספסל כשהוא יכול לפתוח בקבוצה אחרת.

אם קורה כזה דבר זה לא בגלל היכולת של סיריגו - אבל הסוכן שלו אמר לאחרונה שהוא רוצה להישאר בפאלרמו ושהיחסים עם ההנהלה מצויינים, ככה שאלא אם כן זאמפה מתכנן לפגוע בקבוצה ולעשות קופה הוא יישאר.

אם בפאלרמו עסקינן המועדון הודיע רשמית שרכש את המגן הימיני ארוס פיזאנו מוארזה, ואת הקשר ההונגרי בן ה-21 אדם שימון, שחתמו יחד עם מילאן מילאנוביץ' לחוזים ל-5 שנים, כמו שאמור ערן זהבי לחתום ברגע שההעברה שלו תתבצע רשמית. גם צמד הסלובנים באצ'נוביץ' ואיליצ'יץ' האריכו את חוזיהם ב-5 שנים.

גם הבלם\מגן השמאלי של קייבו אנדראה מונטובאני על הכוונת(לא רק של פאלרמו) ומדווחים שהשחקן כבר מתנהל באופן ישיר עם הרוסאנרו וקרוב לחתימה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/11