זה שהוא אמור לעלות ככה לא אומר הרבה, אתם לא ממש ממהרים לשלם אפילו את את הסכום ואף אמרתם בעצמכם שהוא יקר מידי, אתה באמת ובתמים רואה אותכם ואת סילביו מוציאים סכום כזה של 35-40 מיליון יורו על פסאטורה? לי לפחות קשה מאוד להאמין.. עם רומא אולי כן כי אין לנו מושג מה באמת יילך שם בקיץ, אבל בשבילכם לדעתי זו תהיה דרישה גבוהה מידי שבהנהלה שלכם לא יסכימו לשלם. בעניין זהבי זה בטוח שהוא עובר לשם מבחינת פאלרמו, אלא אם כן מישהו יכניס לזהבי עצמו לראש ששווה לו לעבור לקבוצה אחרת הוא פחות או יותר שחקן פאלרמו. הכוונה שלי לפני הייתה שלא צריך להתייחס לזה ולדברים שהסקאוט הראשי שלהם אמר לו "מחליף של פאסטורה"(שאני כן מאמין שאמר את זה) ברצינות גדולה מידי, כי זה פשוט כלי שיכנוע כדי להזיז אותו מספורטינג אליה היה אמור לעבור ולשכנע אותו לבחור בפאלרמו. הוא לא ייכנס להרכב אפילו אם פאסטורה יימכר - ובהתחלה הרבה יהיה תלוי ביכולת שלו להסתגל ולשחק כאחד משלישיית האמצע בצורה טובה מספיק כדי לראות דקות משחק לדעתי, כשבעמדה של פאסטורה כאמור המחליף הראשון הוא איליצ'יץ', וזהבי אולי לא יהיה המחליף הראשון אחריו. אבל במשחקי קדם העונה יהיה אפשר לראות את התמונה ולחזות מה יקרה בצורה הרבה יותר ברורה, במיוחד אם יתחלף מאמן והמערך ישתנה.
זמפריני על בקשתו של רוסי להעלה במשכורת: If Rossi wants 2m then he can leave. For the bench Im thinking of Bortolo Mutti, an honest and balanced man who has already worked at Palermo and is very similar to Edy Reja. Everything depends on Rossi, as first I have to talk it over with him. Just as he listens to offers from other clubs, so do I. I already know how much he has asked for in wages from another club and I can never give him that. As for our director of sport, Sensibile was somewhat confused, so he will no longer be in charge and well bring in a young figure for this role.
עירבבת פה כל כך הרבה דברים.. מה הקשר בין פאסטורה לשלישיית האמצע של פלארמו? כשכולם כשירים, פאלרמו משחקת עם שני קשרים תוקפים מאחורי חלוץ יחיד - איליצ'יץ' ופאסטורה. הראשון הוא לא מחליף של השני. אין לי מושג מי זה זהבי ולמה הוא תופס שני עמודים בדיון הזה, אבל בתור שחקן שמגיע מהליגה הישראלית זהו כבוד עצום לשחק באיטליה ובפרט בקבוצה כמו פאלרמו ולא הבנתי את הקשקשת על דבריו של הסוכן שהבטיח לו שיחליף את פאסטורה כדי למשוך אותו לקבוצה. הצדדים עדיין לא נפגשו לדון לגבי העונה הבאה. זאמפריני שמע על הדרישה הראשונית של רוסי מקבוצה שמתעניינת בו ורץ לתקשורת לבדר אותנו וללכלך על רוסי עוד לפני שדיברו על המשך דרכם. מקצוען אמיתי.
אין שום קשר בין פאסטורה לשלישיית האמצע, הכוונה היא לערן זהבי. וכשפאסטורה יימכר, קשה לי להאמין שפאלרמו אכן ימשיכו במערך הזה ויספסלו את מיקולי\הרננדס\פינייה בשביל ערן זהבי, ככה שלדעתי הסיכוי שלו זה הורסטיליות שלו והיכולת שלו להסתגל טקטית ולשחק גם בשלישיית האמצע, כי פאלרמו יחזרו למערך המקורי הישן והטוב במקום מערך עץ האשוח שאומץ עם צמיחתו של איליצ'יץ'. הדברים של הסוכן כמו שאמרתי זה כנראה עוד כלי שיכנוע, כי יש לזכור שהשחקן היה פחות או יותר סגור ונעול בספורטינג ליסבון, ופאלרמו היו צריכים לשכנע אותו לבחור להגיע אליהם במקום.
Francesco Guidolin follows in the dance steps of Kevin-Prince Boateng. If Udinese reach the Champions League, Ill do the Moonwalk too! שמח אצלנו בליגה.
הוא נמצא בריבר פלייט בהשאלה מלאציו כישנה אופציה לרכישה. בכל אופן, מקריאה בפורום הארגנטינאי לאורך השנה הבנתי שלמרות השער העצמי (כשיש לו אשמה גם בשער השני) הוא הפגין יכולות נהדרות העונה והיה מהמצטיינים בקבוצתו. אני מתאר לעצמי שאם מוסלרה יעזוב לקבוצה גדולה יותר אז לאציו אולי תחזיר את קאריסו.
קאריסו מחוק בלאציו לדעתי, הקבוצה הפסידה משחק בגלל שהוא ניסה לעבור שחקן בכדרור (עושה את זה הרבה) ואח"כ במקום להודות בטעות או לשתוק מול הביקורת, הוא יצא בהצהרות שזה הסגנון שלו ושום דבר לא ישנה זאת. ממה שאני זוכר זה די עצבן את החברה בלאציו. בנוסף, אני זוכר שהיה בלגן סביב הפאספורט האירופאי שלו ואני לא יודע איפה זה עומד כיום. לדעתי מדובר בשוער מצוין שעל כל משחק שהוא מפסיד לקבוצה שלו, הוא מביא לה כמה אחרים. וצודק בולדוג במה שכתב, טעות או לא, הוא מציג יכולת גבוהה מאוד לאורך מרבית הטורניר ומועמד מוביל להיות השוער הפותח בקופה אמריקה לפי ההערכות נכון להיום.
לדעתי לאציו תרצה להחזיר אותו אליה בשביל לעשות קופה ולכן תקווה להצגה שלו בקופה אמריקה. *מיקולי ככל הנראה יעזוב את פאלרמו בסיום העונה, כשככל הנראה האגדה החיה הזאת יחזור הביתה ללצ'ה ויסגור מעגל. אפשרות נוספת היא חזרה לבנפיקה, אבל מן הסתם שלצ'ה זאת אפשרות הרבה יותר מרגשת. אני בעד.
לפני שנה בערך סמפדוריה ניצחה 1-0 את נאפולי במשחק האחרון של העונה, שגם היווה את משחק העלייה שלה ל(מוקדמות) ליגת האלופות. בקליפ הנ"ל יש תיעוד של החגיגות לאחר אותו משחק. שווה צפייה בעיקר כדי לראות עד כמה המשחק הזה הפכפך ואיך תוך שנה בלבד שחקנים, אוהדים ומועדונים שלמים יכולים לרדת מגג העולם עד למקומות הרבה יותר נמוכים. לראות את גארונה וקסאנו רוקדים אחד עם השני ולחשוב מה קרה ביניהם מספר חודשים לאחר מכן - הזוי על גבול המטריד. לראות את הצמד קסאנו-פאציני בסמפדוריה היה אחד הדברים היותר מהנים שחוויתי כאוהד כדורגל ועצוב מאוד שכל החוייה הזאת (שבמידה רבה כיפרה על תקופה מקבילה לא נעימה במיוחד כאוהד מילאן) הייתה כל-כך קצרה. בקיצור, 8 דקות שלא תצטערו עליהן.
קאבאני עם חוזה חדש עד 2016 החל מהיום. 2 מיליון יורו לעונה. מעשית הוא עדיין מושאל מפאלרמו, אבל בגלל שההשאלה היא לשנתיים ובעוד שנה החוזה שלו כבר נגמר, הם יכולים להרגיש חופשיים לחתום איתו על חוזה. לאבצי והאמסיק בדרך הזאת גם כן.
לפני פתיחת העונה סקאלוני ולדסמה (כשהיה ארגנטינאי) הכינו בשרים על הגריל כמיטב המסורת הארגנטינאית לחברי המועדון. היום, לארוחת הצהריים של לאציו, סראטה היה אחראי על האסאדו. http://www.sslazio.it/images/stories/_ric3656%20ok.Xxx http://www.sslazio.it/images/stories/_ric3678%20ok.Xxx http://www.sslazio.it/images/stories/_ric3731%20ok.Xxx http://www.corrieredellosport.it/images/03/C_3_Media_1262503_immagine_oleft.Xxx
אני לא מסכים עם האנשים ששונאים את לאציו. לאציו קבוצה מצויינת עם עבר מפואר כמו יריבתה העירונית השנואה,רומא. אי קצת מחבב את לאציו,עם כוכבים כמו קרספו,סתאם,נסטה,נדבד ואחרים פשוט קבוצה שכיף היה לראות ועדיין יש בה פוטנציאל עם הרננס ומאורו זראטה ותומאסו רוקי הוותיק,כיף לראות את לאציו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני לא מבין למה שונאים את לאציו,אחרת למה גולסה היה מועמד אליהם בכלל?