עצה שלי: קחו בעירבון מוגבל כל מה שמפורסם בתקשורת הישראלית, עוד הכל יכול להשתנות. האינטרס של פיני זהבי הוא למכור את זהבי לספורטינג ליסבון, בגלל הקשרים שלו במועדון והעובדה שהוא מייצג המון שחקנים בקבוצה שם. בסופו של דבר המילה האחרונה היא של השחקן. מבחינת כשרון, ערן זהבי רחוק מלהיות משהו גדול, יש בארץ לפחות 10-15 שחקנים מוכשרים מימנו, אולי אפילו יותר. הדבר שהוא הכי מצטיין בוא זה הסיומת מול השער שהוא באמת ברמה גבוה מאוד, הוא גם שחקן של מאני-טיים שתמיד יהיה שם כשצריך אותו, ווינר אמיתי. אבל הוא מבחינת יכולת הוא די מוגבל, והרבה עבודה והשקעה(וגם הרבה גוטמן), מחפים על זה, הוא לא טכני בצורה יוצאת דופן, הוא לא מהיר, אין לו מסירות מדהיות- יש לו קצת מהכל ולפעמיים זה עדיף על דבר אחד או שתיים. הוא יכול להצליח באיטליה, לדעתי הרבה בגלל האופי שלו, אבל באותו מידה הוא גם יכול להכשל שם. שאלמוג כהן וביברס נאתכו עזבו לאירופה ידעתי שהם יהיו הצלחה גדולה, לגבי זהבי יש לי יותר סימני שאלה, אבל אי אפשר לדעת וזה יהיה בהחלט מעניין. פאלרמו אגב, היא קבוצה שמתאימה לו בול. גם ספורטינג היא אופצייה לא רעה בכלל.
הייתי אומר שערן זהבי הוא טל בן חיים של 2011, גם הבלם של מכבי בזמנו, לא היה ניחן באיזשהו כישרון יוצא דופן, אלא פשוט עבודה קשה ששידרגה אותו בכמה רמות. ערן זהבי הוא שחקן שעשה התקדמות גדולה בעקבות עבודה קשה וכמובן מה שלא מזיק, לא מעט מזל. אין לי ספק שיש לו יכולת מעולה, זה הוכח בהפועל ת"א, דווקא חוסר היכולת הזו בנבחרת זה משהו שבלט לי לעין במשחקים שהוא כן שיחק שם. אם יגיע לפאלרמו? הלוואי מבחינת הסיקור, אין לי ספק שהוא ירים טלפון לבנין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בכל מקרה בקשר לשידורים, מה זה משנה ישדרו? הרי במילא רובנו רואים סטרימים, גם ככה יש משחק אחד או שניים בשבת, עוד אחד בראשון בלילה ועוד אחד ב-12:30 בצהריים, לא רואה שאמורה להיות בעיה בשידורים...
נבחרת היא לא מדד לשפוט שחקן, בנבחרת הוא לא מתאמן על בסיס קבוע, ויש אלפי דוגמאות של שחקנים שמרשימים בקבוצות שלהם ובנבחרת נראים רע. בטח שיש לך מאמן הזוי, אבל זה דבר לא קשור לנושא.
לאציו תארח את משחקיה במסגרת האירופית בארטמיו פראנקי (הגדול, בפירנצה) - לפחות בעונה הבאה. זאת ההודעה הרשמית שהוציא המועדון בניסיון להסביר את המעבר. פתחו גוגל טרנסלייט ותעשו את העבודה אם אתם באמת מעוניינים לדעת את הפרטים הקטנים.
אתם לא צריכים גוגל טרנסלייט בשביל זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הנה החדשה בשפה ידידותית של סוכנות הידיעות :AFP ROME Lazio risk losing their Serie A licence after registering Florence's Artemio Franchi stadium as their home ground for European matches, according to Italian Football Federation (FIGC) rules. Lazio has listed Fiorentina's stadium in documents submitted to UEFA because they currently owe two million euros ($2.9m) to the Italian Olympic Committee (CONI) for the use of Rome's Stadio Olimpico, according to Italian agency Ansa. In order to be granted a UEFA licence under the financial fair-play rules introduced by UEFA president Michel Platini, a club must not exceed a certain level of debt. By naming the Florence stadium as their ground, Lazio hope to wipe out their debt to CONI in UEFA's eyes, but FIGC rules state that Italian clubs can only make use of a stadium in another city in "exceptional" circumstances. Lazio president Claudio Lotito will therefore have to reach an agreement with CONI over the debt for the use of the Stadio Olimpico if the Roman club are to be permitted to compete in next season's Italian championship. With three matches of the current season remaining, Lazio are in fourth place in Serie A and on course to secure a place in the qualifying rounds of next season's Champions League. מצד שני סאנדרו מניקוצ'י, המנהל של פיורנטינה אומר כי זה לא מדוייק, ולאציו ביקשו מאופ"א להכניס את הארטמיו פראנקי כאיצטדיון משני אם לאציו באמת לא תוכל לשחק באולימפיקו בעונה הבאה במסגרות האירופאיות. לפי דעתו 99 אחוזים שהביאנקוצ'לסטי ישחקו באולימפיקו ולא כמו שרשום בהודעה המפחידה של יותם.
בדיוק. הכל בגלל השיטות המחורבנות של הבעלות על האיצטדיונים. הגיע הזמן שהקבוצות יתחילו לבנות לעצמם איצטדיוניום/לקנות לעצמם איצטדיונים.
להפחיד זה חשוב. דרמה יוצרת עניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני מניח ש-CONI מחזיקים גם בפלאמיניו (שישפצו אותו כבר), נכון?
אתה כמעט צודק. פלאמיניו שייך לעיריית רומא, אבל הזכיין הוא אכן הוועד האולימפי וגם ההתאחדות לראגבי נדמה לי. לא ישפצו אותו עד שיחסלו את הבן של האדריכל שתכנן אותו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
זאמפה דיבר אתמול על זהבי ואמר שיש כבר סיכום איתו ושהוא פחות או יותר סגור בקבוצה.. טביב ייצא סתום אם לא יסכים להצעה של ה 1.1 מיליון כי זה רווח של 100 אלף על מה שיעשה כשחלון ההעברות ייפתח, אבל למי אכפת מאלי טביב. נראה שסוףסוף יהיה לנו נציג ישראלי בסרייה א', ועוד בקבוצה אטקרטיבית ומהנה כמו פאלרמו!
אם באמת זהבי מגיע לדעתי פאסטורה עוזב. יאללה, עכשיו רק להביא את פאסטורה לבירה ואפשר לחלום על מספרת של זהבי במחזור האחרון נגד אינטר שיסלול לנו את הדרך לסקודטו. פאלרמו כבר הביאו 3 שחקנים לפני שהעונה בכלל התחילה, אדם סימון(לא הבמאי, אחיו התאום של ההוא מליברפול), עוד קשר התקפי, ובלם מצ'ילה בן 19 שיש לו כבר הופעות בנבחרת ואמור להיות תותח, קרלוס לברין. יש לאיטליה 6 נציגים מהסגל האחרון של צ'ילה, 8 בזאת של אורוגוואי(9 אם מחשיבים את מרטינז של יובנטוס) ועוד כמה מארגנטינה. מעצמה דרום אמריקאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
בעונה הבאה גם מילאן מילאנוביץ', בלם כשרוני מאוד בלוקומוטיב מוסקבה יצטרף לפאלרמו. אני לא חושב שעזיבה של פאסטורה תהיה קשורה להגעתו של זהבי במידה ויגיע. מלבד איליצ'יץ' אין עוד שחקן בקבוצה שמשחק על העמדה של פאסטורה ולכן זהבי לא צפוי להיות שחקן ספסל. קשה לי שכבר על ההתחלה הוא יהיה שחקן הרכב כי בטוח שמהבוחטות שזמפריני יקבל עליו הוא ישקיע חלק מהסכום בקשר התקפי איכותי אחר. שחם, תהיה בטוח שאם פאסטורה יעמוד למכירה מילאן תרצה אותו לא פחות מכם.
הכל טוב ויפה שירצו אותו, גם הפועל קטמון תרצה אותו - השאלה זה אם מילאן באופן ממשי תשלם משהו כמו 40-35 מיליון יורו על שירותיו? עם הכסף שלפחות אמור להגיע לרומא זה בהחלט משהו הגיוני שיקרה(לפחות ממה שהבנתי - יכול להיות שלא).. אצלכם לא ממש. בכל מקרה בנוגע לזהבי, לא צריך להתייחס בצורה מיוחדת להגעה שלו - פאלרמו קונה הרבה שחקנים צעירים, והוא לא מיועד להרכב אפילו אם פאסטורה נמכר.. אבל אם יעבוד קשה ויוכיח את עצמו הוא יכול לקנות לעצמו מקום ברוטציה ואפילו להתקדם בכדי להיות שחקן הרכב.
עם כל הכבוד לגאנסו הוא אמור לעלות למילאן בסכום מופרז ולא מוצדק של 30 מיליון אז למה שלא נוציא סכום זהה על פאסטורה שכמה רמות מעליו? השבוע עלו באיטליה דיווחים על זהבי כך שאני מתחיל לקחת את העניין ברצינות, בעיקר לאחר שזמפריני דיבר עליו ואמר שיש אישור.