אצל אודינזה אי אפשר לדעת, ארמרו מגיע בוודאות או שכרטיסו נרכש והוא יושאל למקום אחר? אני מאוד אוהב אותו, מגן מהיר שתומך הרבה בהתקפה. אני חושב שהוא עשה התקדמות יפה בברזיל ואולי אודינזה רוויחו פה פוטנציאל גדול.
ארמרו מגיע בוודאות, עבר כבר את הבדיקות הרפואיות, אני מניח שההצגה הרשמית תגיע תוך כמה שעות. מסכים איתך, בהחלט עשה יופי של התקדמות בברזיל ואני חושב שאודינזה היא בחירה טובה עבורו ובוודאי ששיתוף הפעולה שלו עם סאפאטה בנבחרת לא יזיק להם במדי הזברות. אני מקווה שגם קואדראדו, שמוכשר מאוד, יקבל העונה יותר דקות ממה שקיבל בשנה קודמת ו-75% מחוליית ההגנה של הקבוצה יהיו קפטרוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ארמרו כרגע נמצא עם נבחרת קולומביה ויצטרף לחבריו החדשים ב-8 בספטמבר.
:aa1: רשמי: קחאבר קלאדזה חתם בג'נואה לשנתיים. עדיין אין פרטים אודות העסקה חוץ מזה שהוא לא קשור יותר בשום אופן למילאן.
:aa1: סמפדוריה השאילה את מריוס סטאנקיביוצ'יוס לולנסיה הספרדית. :aa1: פאלרמו רכשה מאתלטיקו מינרו את הקשר בן ה-18 ז'או פדרו. :aa1: נאפולי רכשה מלאציו את הבלם הברזילאי אמילסון סאנצ'ז קריבארי תמורת חצי מיליון אירו. ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx )
צפיתי במשחק, היה קשה כי באמצע המחצית הראשונה הסטרים מת אבל מחצית שניה עבד מצויין. היה משחק סביר.. אל פלאקו פסטורה טיפה נעלם מהמשחק בשלבים מסויימים, אבל באחרים הוא בהרגלו הלך דרך שחקנים ועבר אותם כאילו הם אוויר.. יכל לעשות הרבה יותר. ההגנה של פאלרמו שהייתה ממש סימן שאלה עמדה מצויין, בובו ובמיוחד מוניוז הצעיר היו בסדר גמור ונראה יציבים ובטוחים.. באלזרטי(איך לעזאזל הוא לא מקבל זימון לנבחרת) וקאסאני, צמד המגנים הטובים ביותר בליגה לדעתי, חרשו פעם אחרי פעם את האגף, אבל אף אחד לא הצליח לעשות משהו מההרמות. מאקרונה היה חלש מאוד בהמשך למשחק הקודם שלו... אבל הרננדז היה גם עם משחק פושר, אבל אני כ"כ אוהב את השחקן הזה, הוא פשוט קטלני עם הכדור וכל הזמן מסוכן..אני משוכנע שהוא יצדיק את הבחירה שלי בו לתגלית העונה בתחילת הקיץ. איש המשחק לטעמי היה בלי ספק נוצ'רינו, שבהחלט פורץ קדימה השנה, גם בקדם העונה הוא היה אחד המצטיינים ובאמת שנראה שיש על מי לסמוך השנה בקישור. היה חילוף מעט תמוה של רוסי במחצית השניה, שהוציא את מאקרונה והכניס את ריגוני.. המטרה כמובן הייתה לשחרר את פלאקו יותר קדימה, אבל לטעמי בשל כל ההרמות והלחץ הכבד שפאלרמו הפעילה היה צורך בפינייה שיכנס וינסה לנגוח אחד מהם למסגרת. סה"כ פאלרמו עשתה כמעט הכל נכון חוץ מהמהלך האחרון או הרגל המסיימת.. עם החיזוק לקישור ועם איליצ'יץ' המצויין שהצטרף אני משוכנע שיראה יותר טוב.. אבל עדיין בלי מיקולי זה לא אותו דבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
גם אם נצא מנקודת הנחה שמוניוס ימשיך להציג יכולת טובה\סבירה, הסגל קצר מדי. כמעט כל הרכש שהגיע כדי להעמיק את הסגל אלו שחקנים שיכולתם להוביל את פאלרמו שוב לצמרת (התחתונה) מוטלת בספק. ללא מיקולי בינתיים ולאחר שכבר התאקלם היטב בליגה, מפאסטורה מצופה יותר מאשר ההברקות של העונה שעברה. למרות הגב מזאמפריני, הילד הטיפש (ככדורגלן כמובן) חייב לעשות קפיצת מדרגה בקבלת ההחלטות שלו לדעתי. ההרגשה שלי לגבי העונה הקרובה של הורודים לא טובה, אבל אני אמשיך לעקוב אחרי הטריו ההתקפי המהנה (שמיקולי יחזור כבר) והקישור האיטלקי האיכותי של הקבוצה.
מאוריסיו פינייה נפצע באימון נבחרת צ'ילה המתכוננת למשחק מול אוקראינה בקייב ויחזור לאיטליה לפני הזמן, הצ'יליאני צפוי להעדר כחודש, פינייה מתווסף למיקולי ברשימת הפצועים בהתקפה של פאלרמו מה שלא מוסיף עוד אופטימיות למשחקי הפתיחה הלא מרשימים של הוורודים, פאלרמו נותרת עכשיו רק עם מקארונה והרננדס כשחקני התקפה הבכירים שלה עד סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר.
הפציעה של פיניגול, במידה ותחמיר, היא אולי הדבר הכי טוב שקרה בפאלרמו מאז סיום העונה שעברה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
למה? -------------- פאייטאם קסאמי השוויצרי שפתח במחזור הקודם מול קאליארי בגלל הפציעה בברכו של פאביו ליבראני צפוי לפתוח גם מול ברשיה, הפעם השיקולי הוא מקצועי ולא על רקע אחר
לא לגמרי בטוח. זמפאריני ביקר את רוסי על שפתח עם ליבראני שלדידו של הנשיא סובל מעודף משקל. כמו בשנה שעברה כאשר ביקר אותו על שלא פתח עם פאסטורה והרננדס, כך גם הפעם יכול מאוד להיות שדליו רוסי שרוצה לשמור על משרתו פשוט נענה לגחמותיו של הנשיא.
זה אמנם נכתב בחצי הומור שכן בסופו של דבר זה פחות שחקן ברוטציה, אבל זה נובע מכך שמדובר בשחקן בינוני עד חלש עם בעיות אופי לא מעטות. לגבי ליבראני, אני נוטה להסכים עם האפשרות שמציג אורי, מקצועית ליבראני לטעמי הוא אחד מהשחקנים החשובים במערך של פאלרמו.
אורי ואליאס - ראיתם את ליבראני לאחרונה? הוא בקושי עושה תנועה ועל כל מסירה טובה (ואצלו מסירה טובה זאת מסירת פירלו קלאסית), הוא מוריד את הכדור בילדים האלה שמאחורי שלטי הפרסומות. נכון לעכשיו הוא עדיין מהווה סכנה לציבור ויכול להיות שזאמפריני צודק.
+ העובדה שהוא לא נעשה צעיר יותר גם לא עוזרת לו. לפאלרמו יש ספסל שמורכב מילדים בקישור לא עוזר לה, היא חייבת עוד שחקן מרכז שדה עם ניסיון שיהווה אלטרנטיבה לשלישיה הפותחת. קסאמי, באצ'ינובי'ץ, ריגוני ושאר החבר'ה הם טינאג'רס עדיין.
ליבראני עד המוות :aaaprot: האמת שלא ראיתי אותו והבנתי שהוא לא בכושר שיא מדבריו של זאמפריני, ככה שיכול להיות שזה באמת צעד מקצועי. אבל אני מתקשה להאמין שגם בכושר לא כל כך טוב שלו, יש איזה ילד שוויצרי אלמוני, מבחינתי, שיותר טוב ממנו בשביל פאלרמו. מה גם שכמו אורי, אם הבנתי נכון, אני רק משאיר את האופציה הזו באוויר כאפשרית, לא יותר.
הרועה יעבור לרעות את העדר באי הגשם? חאבייר פאסטורה מבוקש על ידי מי אם לא מנצ'סטר סיטי. רוברטו מנצ'יני המאמן ביקש מהשייח'ים להביא לו את הנער הארגנטינאי אשר זאמפריני הציב עליו תג בשווי 30 מיליון אירו. סכום שלבעלי הקבוצה לא תהיה בעיה להציע. המעבר עלול להתרחש כבר בינואר הקרוב.