:aa1: רשמי: סלבטורה בוקטי עבר לרובין קאזאן ששילמה לג'נואה 9.5 מיליון אירו תמורת הבלם בן ה-23. השחקן עצמו חתם על חוזה בן 3.5 שנים ולפי דיווחים מסויימים ירוויח בתקופה זו כ-10 מיליון אירו. http://www.lavezzi.eu/wp-content/uploads/2010/04/bocchetti.Xxx צפיתי לו קריירה מרשימה יותר מהתעשרות בארץ אוצרות הטבע. סלבטורה בוקטי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
:aa1: נאפולי השאילה את חסן יבדה, קשרה המרכזי האלג'יראי של בנפיקה ליסבון שעונה שעברה שיחק בפורטסמות'. :aa1: פאלרמו החתימה שני שחקנים סלובנים ממאריבור, אותה עברה השבוע בפלייאוף הליגה האירופית: יוסיפ איליצ'יץ' (קשר שמאלי/ התקפי בן 22 תמורת 2.3 מיליון אירו) וארמין באצ'ינוביץ' (קשר אחורי בן 20 תמורת 1.2 מיליון אירו).
בוקטי דיבר הרבה הקיץ על כך שהוא מכוון להרכב הראשון של הנציונאלה. במעבר הזה הוא קבר את האפשרות שזה יקרה, מעבר מטופש.
כן, בוקטי שרף את עצמו. מישהו זוכר בכלל בחור חביב וקירח בשם רוזינה? ושוב פעם צריך לנסות ולתהות מה בדיוק הלך שם שג'נואה ניסתה להפטר ממנו בצורה הזאת. נכון שהוא היה בינוני מינוס בעונה שעברה, אבל אין ספק לגבי הכישרון שלו והויתור הזה מהווה בעיניי תגובה מוגזמת ליכולת המקצועית שלו. יש לי מה לומר על המעבר של קוואליאגול ליובה, אבל בו זמנית אני קצת מתעצל לפרט. בקצרה - נאפולי בעיניי נכנעת ומודה שהיא מועדון בינוני ולא יותר מזה. זה מעבר שסותר לחלוטין את היומרות של נאפולי כמועדון צמרת מוביל. הגישה של דה-לאורנטיס בעונות האחרונות הייתה מרשימה והעניקה הרבה תקוות לעתיד, אבל הויתור הכל-כל קליל הזה על קוואליירלה הורסת הכל. זאמפריני חולה נפש וצריך להפסיק להתייחס אליו. הוא בעצמו כבר לא יודע על מה הוא מדבר. רץ כל פעם לתקשורת ויוצא בהכרזות מפגרות ואז רץ לאותם גורמים ומתבכיין שמעוותים את הדברים שלו.
זאמפריני אולי חולה נפש, גם אם משעשע יש לומר, אבל סוף סוף בפאלרמו מביאים קצת עומק לקישור הדליל. אני לא מכיר את האיכויות של הצמד הסלובני, אבל אלו החתמות בתפקידים מתבקשים. חבל שההגנה עדיין, וכנראה תשאר, די רעה.
:aa1: נאפולי רכשה את חוסה סוסה, קשרה ההתקפי/ קיצוני של באיירן מינכן. סכום ההעברה עדיין לא פורסם אך ינוע בסביבות 2-3 מיליון אירו.
פורסם כבר בעמוד בקודם... מה כותבת התקשורת על משחקה של פאלרמו במחזור הראשון (בהנחה שאף אחד לא צפה בו)? דווקא בניגוד למה שציפיתי הרשתות לא זזו בשום שער במשחק זה.
לא מעבר לכך שרוסי טוען שפאלרמו צריכה להשתפר וכל מיני קישקושים לתקשורת מסוג זה, תופתע או לא זאמפריני לא הגיב על היכולת מאז המשחק..
לא יודע אם פורסם כאן, אבל אנצו מארסקה, לשעבר ביובנטוס ובכלליות קשר נהדר, שוחרר מאולימפיאקוס. אודינזה ופארמה הן הקבוצות שמעוניינות בשחקן אבל אנצו עצמו רוצה רק פאלרמו, שגם היא התעניינה בשירותיו. "אני מעריך את זמפאריני", אמר השחקן. עם זאת, טרם הוגשה הצעת חוזה רשמית מצד הרוזאנרו. החתמה נהדרת, במידה ותתרחש, לקישור הדל של פאלרמו.
לפני שמרסקה הגיע לנמל של פיראוס דיברתי (עמכם הסליחה רומאניסטות) עם אוהד לאציו שיצא לו לפגוש ברחוב בטעות את אנצו (במקור מסאלרנו) והוא אמר שבאיטליה לא היו הצעות עם משכורות גבוהות. הפעם מעניין למה הוא שוחרר אם המשכורת שלו הייתה כל כך לטעמו....
רשמית, אודינזה החתימה את מגינה השמאלי של נבחרת קולומביה ופאלמייראס, פאבלו ארמרו בן ה-24, שמצטרף לשני חבריו שכבר משחקים שם, כריסטיאן סאפאטה וחואן גיז'רמו קואדראדו.