מה הליגה הטובה הטובה ביותר ולמה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Nesta, ‏14/10/03.

1. AFC Member

שמעתי את הטענות הטפשיות האלה כבר הרבה פעמים. המחצית הראשונה המיתולוגית והמדהימה של גמר ליגת האלופות היתה איומה ונוראה. 5 הדקות הראשונות היו סבירות ואחרי הבעיטה של שבצ'נקו הקבוצות התחילו עם הבונקר האיטלקי המסורתי. הקוון הרס את המשחק בגלל שפסל שער (או יותר נכון הקוון)?? אתה מקשיב לעצמך??

המטרה הושגה, אבל למה ככה לאכזב מליוני צופים שרוצים לראות כדורגל? לא עדיף לכם להתעלל בספורט הזה בליגה והגביע האיטלקים?

ובקשר לתחזיות של "האלופה לא תהיה מאיטליה", בבקשה תנמקו להבא.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

טוב בני..הרבה אנשים טועים בסדר..
    התכוונתי שהשופט קלקל את המשחק כן לזה התכוונתי הרי שופט עם שריקות לא טובות יכול לפעמים לשנות משחק.

אין לי מה לומר לך יותר...הירידה הבלתי פוסקת על הכדורגל האיטלקי שלך מגעילה אותי..אתה שקוע בעבר ומשחק אחד מעלה למעלה את כל הסטיגמות הידועות.

בקשר לזהות אלופת אירופה הבאה ..אין לי מושג מי תהיה הזוכה המאושרת אבל לפסול את האיטלקיות זאת טעות. זה הכל.

זאת האמת שלך לדעתך היא הליגה האטרקטיבית וזה בסדר. גם בליגה האיטלקית יש משחקים מעולים ודי נמאס לנסות לשכנע אתכם בכך האשם במצב הזה הוא ערוצי הספורט בארץ
    התייחסות קטנה לקהל שאני גם חושב שהקהל האנגלי נהדר ואכן יש שם תצוגות יפות מאוד אבל אני מציע לך להסתכל מידי פעם בתצוגות של האוהדים האיטלקיים(גם ראיתי שבספרד יש תצוגות דומות לאיטליה) , תצוגות יפייפות.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יניב לא אמרתי שיש משהו רע באוהדים האיטלקים.... אל תחפשו ואל תחשבו שבכל הודעה רומזים איכשהו נגד הכדורגל האיטלקי, זה הטעות שלכם. אתם מרגישים מקופחים יותר ממה שצריך.

הקהלים באנגליה ואיטליה הם שונים לחלוטין, זה שתי ניגודים קיצונים. לאנגלים יש דרך שלהם לתמוך ולאיטלקים את הדרך שלהם. ברור שהקהל האיטלקי מוסיף יותר צבע אבל החוליגניזם באיטליה הורס לא מעט.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לירן לא התכוונתי לזה אמרתי רק שכדי לראות את התצוגות של האיטלקיים זה הכל.
    אני לא בא להגזים יותר מידי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

5. Kiko Member

נערך...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/04
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אותי זה מעצבן לא פחות ממכם שלא משדרים את הליגה האיטלקית, אבל זה מה יש. לבכות ולהתלונן לא יעזור. זה מה שיש ואני אומר להנות ממה שיש.

אם לא את הליגה האנגלית בטלויזיה והיה את הליגה האיטלקית אז הייתי יושב ורואה את הכדורגל האיטלקי כי זה מה שיש. זה בטוח היה מעצבן שאין ליגה אנגלית אבל זה תמיד מעצבן שאין משהו שאנחנו רוצים.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

סתם הוכחה קטנה שתנפץ לכם כמה סטריאוטיפים טיפשיים שיש לחלקכם.

הכתבה מתוך וואלה.