כרגיל - אתה מפגר. הוקלט מהכלא זה תירגום לראפ סלנג - Typed in court, שמשמעותו זה אלבום שהוקלט בזמן הליך משפטי. ובהחלט שיין נותן דגש חשוב על זה בלירק ובעטיפת האלבום. אבל בהמשך ישיר לתגובות המזעזעות שלך; מעניין שלא בחרת לצטט את המשפט הזה ''רוב האלבום הוקלט כמה שנים לפני שהוא נכנס לכלא'' אבל כן התייחסת למה שבא לך. מה קרה, נגמר לך האודם למרוח על הפנים? ליצן!
http://youtube.com/watch?v=20lMdVo-0ho בכלל,החדש של ג'יי זי בן זונה(אמריקן גנגסטר), כמעט כל השירים טובים.
אמריקן גנגסטר (על שם הסרט) של Jay-z, לא רע בכלל. קצת מפתיע אפילו. הייתי בטוח שהשנים הפכו את Jay-z למיינסטרים מידי, אבל באלבום הזה החיבור טוב.
קשה לי לחשוב על אלבום שלו שיותר טוב מהחדש,הצליל שלו זה פשוט משהו חדש לגמרי. ריסנובול דאוט הכי טוב,אחרי זה החדש ואז בלאק אלבום(שהרבה מחשיבים לבינוני) ובלופרינט.
WOW, אתה מפגר ממה שחשבתי. אולי כדאי שאני יסביר לך את זה לאט לאט על מנת שלא תפגר שוב! אני רשמתי: למה נראה לך שמישהו יקח אחריות על הצואה שהמקלדת שלך פולטת? אתה כבר בתגובה השישית שלך בדיון הזה וכל מה שיש לך לתרום זה ציטוטים לא מלאים שלי, שחצנות וסמיילים דבילים (העיקר שאתה יודע ששיין ראפר מעצבן, מצאת לעצמך נימוק!). יש לי את כל הסיבות בעולם לחשוב ששיין הוא אחד הראפרים הטובים כיום, אבל על טעם וריח אין מה להתכווח. ניסיתי להסביר לך שבתור ילד קטן ומפגר (כפי שאתה הצגת את עצמך, כן?) לא היה לך חוש מוזיקלי מפותח מספיק להבין זאת. אבל משום מה אתה אוהב לקבוע שאתה צודק - אין דבר, מצאתי לך גם קישור. במקרה שאתה מפגר גם בזה, הרי לך ציטוט: Most of Godfather Buried Alive was recorded in a flurry of sessions during his 2001 trial. שיין נכנס לכלא בשנת 2001, והאלבום יצא בשנת 2004. אלה העובדות. מה זה אומר לגביך? שום דבר שלא ידענו לפני.