ואם זה יקרה,זה ממש חבל כי היא משחקת את הכדורגל היפה באירופה(למעט אולי ימים יפים של בארסה וגם זה אולי).היא שותפת היא מועכת היא רומסת ודורסת ואני מאמין שדווקא השנה היא מסוגלת,אולי בוגרת יותר או מנוסה יותר אבל השנה יש לי הרגשה שליון מסוגלת להגיע עד הסוף.אני מקווה לא להתבדות.
זהו, אפשר לרשום עוד אליפות לליון, כאילו שזה לא היה צפוי. הקבוצה הזאת משחקת נהדר והיא למעשה בנויה מהגרעין הצעיר של נבחרת צרפת + חיזוק של שחקנים זרים. ז'וניניו בזמן האחרון פורח. זה כבר משחק שלישי, או אולי אפילו רביעי, שהוא מבקיע ברציפות. ולא מדובר בסתם שערים, חלקם שערים מכריעים. אני מחכה מאוד לראות אם הוא מצליח להביא את היכולת הזאת לנבחרת ברזיל. ליון מזכירה לי מאוד את מכבי תל אביב של השנים האחרונות בכדורסל. עם ניהול נכון, השתתפות על בסיס קבוע בליגת האלופות וחוסר תחרות בליגה, ליון בעצם לא מתקשה להביא כשרונות שרואים בה תחנת מעבר לקבוצות היותר גדולות באירופה כמו ששחקנים שנושרים מה-NBA מגיעים למכבי תל אביב כתחנת מעבר חזרה לליגה הבכירה בעולם.
בלתי ניתנים לעצירה , גם בגביע . עד הדקה ה88 הובילה פריס סאן ז'רמן 1-0 בליון משער של סזאר (51) בפנדל . אבל אז אלופת צרפת העבירה להילוך שישי (מה שכנראה אין לאף קבוצה ואף רכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) צמד של וילטורד בדקות 88 ו 90 הובילו למהפך מדהים ולעלייה לשלב הבא. עוד היום: מארסיי קיבלה שוב רביעיה כאשר היא מפסידה לסט.אטיין 1-4 . דיאוורה(34),אטוקור(45),גומיס(52),בילוס(72 פ ) כבשו לירוקים , פאגיס (56) צימצם. אוקזר עוד בתראומת מכבי חיפה והפסידה 1-0 בבית לבורדו משער של דראצ'ביל (22)
פשש פשוט מדהים מה שליון עושה השנה, בעצם בשנים האחרונות. אבל אסור לשכוח שגם את העונה שעברה היא פתחה בסערה ואז הודחה ע"י מילאן. ליון עדיפה כרגע על כל קבוצה ביבשת, אבל השאלה זה מה יהיה כושרה בחודש מרץ כי עכשיו זה סבבה, מרשים. אבל לא מביא תארים.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=12100&lang=he אבל עכשיו השאלה הגדולה איך תתגבר על הפציעה של החלוץ הטוב ביותר שלה שיעדר חודשיים.
אל תשכחו שגם קרים בנזמה יכול להיות תחליף ראוי לחוד של ליון. עד עכשיו ליון לא הפסידה באף משחק, כולל כל המסגרות, אני צודק?
ואם אני לא טועה, אז חוץ מתיקו אחד בליגה, היא ניצחה את כל המשחקים שעד כה היו לה. אני בהחלט רואה בה השנה מועמדת לזכות בליגת האלופות. מבחינת יכולת, היא המועמדת הכי ראויה. מבחינת מסורת ונסיון, לא. מעניין יהיה לראות מה יגבר על מה. כמובן שזה תלוי ביכולת של הקבוצות היריבות.
אני גם כמוך מקווה שליון לא נימצאת בשיא שלה כבר עכשיו.. אבל כמו כל שנה ליון חזקה כל העונה,והעונה היא פשוט טובה יותר מתמיד. יש לה כזה סגל רחב ועמוק שגם אם שחקן חשוב כמו פרד יעדר יש מספיק שחקנים שיכולים להחליף אותו,הזכרתם את ווילטורד,קארו,בנזמה,גם בן ארפה יכול,ואפילו גובו שיודע לשחק כחלוץ. עושה רושם שבינואר-פבואר בקצב הזה ליון כבר תיהיה אלופה.