מדריד של ריאל,ולנסיה מתפרקת ורק תיקו מאופס לברסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/8/07.

1. xavi6 Member

השופטים בספרד מגזימים, גם השופט במשחק של סיביליה חטאפה היה צריך לילבוש את החולצה של דני אלבס וזה היה פשוט מושלם.

2. Sergio Ramos Member

פאק, אתם רציניים, 3-0 ואדום ללואקין?, הסנטר שלי נחתה על הרצפה.
    אוי ואבוי לולנסיה, איזו פתיחת עונה גרועה, אדום לשתי שחקני התקפה שמהם לא ציפיתי לזה, כמה חבל שאני לא יכול לראות את המשחק והוא לא משודר. בכל מקרה שאפו לויאריאל שמח בשבילה, לפני המשחק אמרתי שאין הרבה סיכוים לויאריאל ועוד במסטאייה, אך הזכרתי את המנטליות של ולנסיה שפוגעת בא, והנה עוד בושה גדולה מבחינתי, 3-0 לויאריאל במסטאייה, אותי זה די פתיעה, אך מצד שני , לא, זה לא פעם ראשונה שולנסיה מפסידה ככה.
    ____

שימו לב שלושת העולות מפציצות כבר במחזור הפתיחה, שלושתם מנצחות.
    וויאדוליד ניצחה היום את אספניול 1-0 משער של ללורנטה, שכבש בדקה ה54.
    אלמריה מפרקת בריאזור את 3-0 ומוריסה ניצחה אתמול 1-2 את סרגוסה.

והנה כל תוצאת המחזור הראשון שעבר עלינו:

ריאל מדריד-אתלטיקו 1-2

מוריסיה- סרגוסה 2-1

סביליה- חטאפה 1-4

סנטאנדר-בארסה 0-0

בילבאו-אוסאסונה 0-0

דפור-אלמריה 3-0

מאיורקה- לבנטה 0-3

ולנסיה-ויאריאל 3-0

רקרא-בטיס 1-1

אספניול - ויאדוליד 1-0

אז ככה, מחזור אם כמה הפתעות לא שיגרתיות, ממצוע גולים סביר וטוב, 3 העולות מפתיעות אותנו ובגדול אם נצחונות מפתיעים, בעיקר של ויאדוליד. ולנסיה מובסת בביתה 3-0 לאחר תצוגת זוועה ופתיחת עונה מרושלת, ריאל פותחת על רגל ימין אם ניצחון גדול על אגירה וחבריו, הדרבי המיני באסקי בין אוסאסונה לבילבאו נגמר שהוא נטול שערים מאיורקה דורסת 3-0 בביתה את לבאנטה רקרא ובטיס מסיימות בתיקו ובארסה וארבעת המופלאים פותחים את העונה בוא נגיד"לא טוב" אם אפס אפס מאופס מול סנטאנדר.

3. XabiAlonso Member

ככה זה שקבוצה נשארת ב-9 שחקנים.
    אין לה הרבה סיכוי, גם עם מדובר בולנסיה במסטאייה.

4. Raulito Madridista

מספר רב של הפתעות קיבלנו במחזור הזה של הליגה הספרדית. שלושת העולות החדשות ניצחו ולדעתי הניצחון המפתיע ביותר הוא של מורסיה, כי היא עשתה את זה נגד היריבה הכי קשה שקיבלו שלושת העולות - סראגוסה, שמתקשה לשחק ללא החלוץ דייגו מיליטו. סראגוסה קבוצה עם כל-כך הרבה כישרון, אבל היא מאבדת נקודות בחוץ על ימין ועל שמאל ונגד קבוצות נחותות ממנה, זה מה שהפריע לה להבטיח את המקום באופ"א אשתקד, הרבה לפני הזמן שבו היא עשתה את זה.
    ההגנה של דפורטיבו נראתה שערורייה נגד אלמרייה ובטח גם ההתקפה הייתה כלום ושום דבר. מדהים איך קבוצה כמו אלמרייה מנצחת בריאזור ורק ריאל מדריד כל עונה ועונה סופרת את השנים שהיא לא עשתה את זה. טוב, אולי השנה הנאחס יישבר.
    לפי מה שראיתי מהסטט' בין המשחק של ויאדוליד לאספניול, אספניול לא הגיעה למשחק ועוד הפסידה בבית גם היא. דלה-פנייה וטאמודו לא היו בסגל בכלל וזה בוודאי הקשה את החיים על הקטלונים, גם רופטה לא שיחק.
    בטיס הצליחה לחזור מפיגור במשחק שלה ברקראטיבו. סינמה-פונגול שהיה אחת ההפתעות של השנה שעברה, הבקיע שער יפה מאוד אבל בטיס השוותה ממצב נייח, נאנו היה הכובש. משחק שווה כוחות היה שם לפי מה שהבנתי.
    אני מתאר לעצמי שאוססונה ובילבאו שסיימו בתיקו מאופס הציגו משחק חלש.
    גויזה שהגיע מחטאפה כבר משתלב בקבוצתו החדשה וכבש שער אחד מבין השלישייה של מאיורקה שנראית מצויין ואת לבאנטה היא דרסה בקלילות.
    הניצחון הגדול של סביליה על חטאפה אחרי פיגור, מתגמד לאחר מה שקרה לפוארטה וכולם מקווים שהוא ייצא מזה.
    אני חושב שבקשר למשחק של ברצלונה, לא קרה כלום, זו רק פתיחת העונה, חבל על איבוד הנקודות אבל אם ריאל לא הייתה מנצחת זה לא היה מעניין אף אחד שהמשחק נגמר בתיקו. קורות היו לשני הצדדים. לדעתי רייקארד היה צריך לנסות את 'ארבעת המופלאים' בייחד כאשר סנאטנדר בעשרה שחקנים ולטעמי זה היה עובד ומביא לו את הנקודות. אבל האמת, רייקארד ניסה את דקו כקלף והוציא את טורה. רייקארד לא יכל לדעת שראסינג תישאר בעשרה שחקנים והוא הוציא כבר את מסי ורק אז קיבלה סנטאנדר אדום בדקה ה-67.
    וולנסיה פותחת את העונה בצורה איומה ונוראה ומובסת במאסטייה 3-0, ברור שלהרחקות של ויאה וחואקין הייתה השפעה קשה והיא תתקשה יותר בלעדיהם במחזור הבא.
    עמי, מאיפה הבאת את זה שוולנסיה נתנה משחק מצויין? היא בעטה לשער בסה"כ 5 פעמים ורק פעם אחת למסגרת.
    לא מתאים לשופטים להוציא צהוב שני על התחזות ברחבה, אבל זה יראה לקח פעם אחת ולתמיד לשחקנים שמנסים להתחזות ולקבל פנדלים שלא היו.
    וולנסיה ספגה את השער השני לפני יציאתו של חואקין, אבל ויאריאל שיחקה חכם ומסודר ועקצה במתפרצות ולא היה לוולנסיה סיכוי. במחזור הבא אולי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/07
  5. BeitaReaLiverpool Member

מסכים איתך אחי, רק 2 הערות:
    -סארגוסה היא קבוצה עם כישרון, לא כישלון. אבל היא גם ממש לא יציבה.
    - אני די בטוח שגויזה היה בחטאפה, לא בבטיס.
    - לה קורוניה היא קבוצת נאחס, אין מה לעשות בקשר לזה. העיקר אנחנו בהפרש 2 מבארסה.

עריכת מנהל: שמקלידים הרבה לא שמים לב... תיקנתי את השגיאות, תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/07
  6. Dimitar Berbatov Member

וואו, כמה הפתעות. סראגוסה הנהדרת מפסידה למוריסיה העולה החדשה שנראת לי לפחות לי סגל השחקנים קבוצה לא רעה בכלל. הם הביאו את ביאנו החלוץ הברזילאי הנהדר ופאבלו גארסיה האורוגוואי, רוגריירו שזכור לי לטובה מסאנטנדר הגיע מולנסיה וגם בהגנה יש שמות עם קורו טורס מולנסיה ומיחייה שגם כבש.
    אגב, מישהו יכול להגיד לי למה דייגו מיליטו לא משחק? הוא עבר בלי ששמתי לב?

ראיתי את התקציר של ויאריאל-ולנסיה, וויאריאל נראת מצוין.
    יש לה חוד קטלני עם ג'וזפה רוסי ותומאסון, מאטיאס פרננדז שנתן מסירות נהדרות וסחט את הפנדל והיא שיחקה כמו שצריך, עם מתפרצות יעילות וקטלניות. קבוצה נהדרת נבנת שם.

7. Sergio Ramos Member

נדמה לי שמיליטו לא שיחק בגלל פציעה.

בנוסף להתקפה של ויאריאל, ההגנה של ולנסיה נתנה לה מתנות, החיסרון של אז'אלה הורגש, למרות שיש לה בלמים די טובים שיכולים לעשות את העבודה כמו שצריך, אבל אתמול לא ראינו ממנה כלום. פתיחת עונה זוועתית מבחינת ולנסיה, משהו לא טוב קרה שם אתמול לולנסיה, להפיד 3-0 בבית זה לא דבר שמסמל טוב.
    אבל היא יכולה להשתפר, אלה אם תשפר קודם כל את המנטליות של הלוזריות שפוקדת אותה כבר זמן רב, אני רואה שלא מתפקחים במועדון הזה, יש לה כלים אבל אין תוצאות בינתיים.
    בסדר, בוא לא נמהר להספידה, על שיפור במנטליות נדבר במחזורים 10-15(אם בכלל יחל שיפור)

8. REAL MADRID Member

ברצלונה ששיחקה נגד קבוצות ברמה אפסית באסיה למדה לפי דעתי שעדיף להפסיד כמה מיליונים של מחירות אבל לשחק במשחקי הכנה נגד קבוצות מאירופה. קשה להאשים את ברצלונה אבל אם חושבים על זה רגע אני בטוח שברצלונה הייתה מתחלפת עם ריאל ומאחרת את אתלטיקו מדריד. קשה מאוטד להתחיל את העונה במשחק חוץ אצל קבוצה שלא יוצאת להתקפה ומסתגרת במשך 90 דקות. מנגד אתלטיקו מדריד באה לתקוף, וכך גם ריאל מדריד ואז המשחק נעשה רחב יותר וריאל עם דחיפת הקהל היה יותר קל. ברור שברצלונה הייתה צריכה לנצח את ראסינג אבל המארחים שיחקו מגעיל אך יעיל, שיחקו בשביל לא לספוג וברצלונה ששיחקה נגד קבוצות דרג ז' בהכנה לעונה לא הייתה מוכנה...

ולנסיה נראו לא רע בתחילת המשחק ואחרי ההרקחה של וויאה הם לאט לאט התפרקו, הקבוצה הזאת חייבת שינוי ואני בספק אם פלורס יחזיק עד סוף העונה.