מדד האיכות של הסרייה A:: עונת 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שעון החול של בלארדיני הולך ואוזל. הידיעות מספרות על כך שלוטיטו מתחיל לאט-לאט להבין שהוא טעה עם המאמן הנוכחי וככל הנראה בלארדיני יפוטר עוד השבוע או אחרי משחק הליגה הקרוב.

נאמר שלאציו כבר פנתה למאמן היידוק ספליט רייה שהעלה חזרה את נאפולי לסריה A.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ציטוט שהביא קובי בדיון המחזור.

אם להתעלם רגע מהפגיעה בסמכות המאמן ובכבוד השחקן (בובו), האם לא מגיע באמת להרנאנדס יותר קרדיט בפאלרמו לאור היכולת שהפגין בהזדמנויות שקיבל (כמו גם בסלסטה הצעירה) לעומת יכולת מתחריו לעמדה? שהכוונה בעיקר לבודאן שמועדף לפניו ברוטציה לרוב ממה שאני שמתי לב.

לגבי פאסטורה אני לא יודע, הוא מאוד כשרוני ויש לו ביצים, אבל אני לא הבחנתי בשיפור גדול בנושא שחרור הכדור המהיר והימנעות מדריבלים מיותרים, למרות הביקורת מקפטן הקבוצה בתחילת העונה ודק' הספסל הלא מעטות.

3. Joel Gion Member

פאסטורה משחק על העמדה של השחקן הכי טוב בקבוצה. פאביו סימפליסיו הוכיח בשנים האחרונות לא פעם ולא פעמיים כמה הוא חשוב לפאלרמו, ולמרות שזאמפריני עצבני עליו בגלל כל השמועות על המעבר לרומא/אינטר, מבחינה מקצועית נטו (ולמרות השיפור הגדול של פאסטורה בשבועות האחרונים), הרי שהברזילאי שחקן יותר טוב ויותר מתאים למערך של רוסי.

בקשר להרנאנדס, עם איך שקבאני נראה לאחרונה אולי זאמפ צודק, אבל עדיין - יש דרך וצורה להציג את הדברים, ולכפות על המאמן שלך מה לעשות דרך התקשורת זה לא רציני. שלא לדבר על הביקורת על בובו, שהיא בכלל מעשה בזיוני של זאמפריני. הבן אדם ממשיך להצדיק את המוניטין שלו כשתלטן אימפולסיבי ונראה לי שתחת הניהול שלו פאלרמו לעולם לא תצליח לעשות את קפיצת המדרגה שהיא ראויה לה. אז נכון שאלמלא הוא וכל הכסף שהוא מוציא כל קיץ פאלרמו כנראה לא הייתה מגיעה למקום שהיא נמצאת בו עכשיו, אבל מצד שני הוא פוגע בקבוצה לא מעט עם כל ההתבטאויות האומללות שלו בתקשורת, פיטורי המאמנים התכופים והתתערבות בהחלטות מקצועיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/10
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים.
    סימפליסיו היה השחקן הכי טוב של פלארמו באותו משחק למרות שגם פאסטורה היה מסוכן מאוד והעמיד את קיאר מול שער ריק. אולי היה אפשר לשלב את שניהם בהרכב אבל זאת לא סיבה לקרוא לרוסי פחדן. בטח לא כשהוא מתמודד מול הקבוצה שנמצאת בכושר הכי טוב בליגה ועוד באולימפיקו, ובטח לא אחרי הריצה היפה שעשתה פלארמו בחודשים האחרונים.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קובי זו לא הפעם הראשונה שזאמפריני מתלונן על אי שיתופו של פאסטורה, ככה שכנראה לא מדובר בביקורת ספציפית על המשחק ההוא. אני בכל מקרה חושב כמוכם שבמערך הנוכחי סימפליסיו עדיף, לפחות ממה שראיתי, אבל אני גם חושב (בניגוד לזאמפריני השם ישמור שלא יהרוג אותי) שזה לא התפקיד האידיאלי לפאסטורה.

בכל מקרה, אני העלתי את השאלה בנוגע להרנאנדס, לא ברור לי איך לרוב בודאן מועדף עליו ברוטציה. מילא שיהיה מחליף לקאבאני, שאמנם לאחרונה בכושר גרוע אבל שנה שעברה היה טוב מאוד והוא עדיין צעיר, אבל מבודאן לא ראיתי כלום. זאת בעוד הרנאנדס בהזדמנויות המעטות שקיבל הראה יכולת טובה, וכמו שניתן להבין בונים עליו כבר לעונה הבאה.

Goodsign, בוודאי שזו לא הדרך והצורה להציג דברים, ניסיתי לתהות בהקשר של התוכן "המקצועי" של ההודעה ולהתעלם מהצורה. זאמפריני הזה פשוט הזוי, למה הוא לא לוקח את אימון הקבוצה על עצמו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/10
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הוא מנהל כמה סופרמרקטים ברחבי סיציליה...אולי אין לו זמן לקורס מאמנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרטה ברלין מודחת כבר בשלב הזה בליגה האירופית, דבר מעודד לאיטלקים.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קולארוב עשה בשכל, מה הוא צריך את האוהדים הלא שפויים האלו גם בעונה הבאה.הוא מהשחקנים היחידים בלאציו שלא ראויים לרמה של הסרייה ב'. חבל שדווקא אינטר היא המועמדת הבכירה לרכוש אותו.

10. zoharco Member

למה בדיוק הם צריכים אותו? יש להם את קיבו וסנטון על עמדת המגן השמאלי אלא אם כן מוריניו מתכוון להעביר אותו להתקפה בצד שמאל ולשם הוא לא מתאים לדעתי

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבו, סאנטון וגם זאנטי יכול לשחק שם במידת הצורך. יובה ומילאן יכולים להיות יעדים יותר טובים בשבילו.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קולארוב העתיק את ההכרזה של לדסמה והודיע שהוא מוכן להישאר בלאציו בשנים הקרובות, אבל רק אם לוטיטו יציג תוכנית שאפתנית במידה ראויה.

כמו שזה נראה לי, לוטיטו ולאציו עומדים בפני פרשת דרכים. או שהוא פותח את הארנק ומבצע מהפכה קטנה שתשפר משמעותית את הסגל (היו דיבורים על להביא מקטאניה את מיכאילוביץ', מרטינז וביאג'אנטי), או להסתכן באיבוד מעט הכוכבים שעוד נשארו בקבוצה. עם התסריט השני, קשה שלא לראות את הקבוצה ממשיכה להאבק נגד הירידה בעונות הקרובות ואולי אף חוזרת לימים הרעים שלה בשנות השמונים, אז בילתה כמה עונות בסרייה B.

בפאלרמו הודיעו שנותרו כרטיסים ספורים בלבד למשחק העונה מול סמפדוריה ביום ראשון ושבפועל, המשחק סולד-אאוט. 36,000 צופים ימלאו את הברברה בניסיון להוביל להעפלה היסטורית לליגת האלופות. התקשורת המקומית (של המצוג'ורנו, לאו דווקא של פאלרמו) מתחילה כבר לרתוח ולפנטז על הקיץ שצפוי לקבוצה במידה ותשלים את ההעפלה למוקדמות. זוכרים את כל הכסף הזה שזאמפריני עשה ממכירות שחקנים כמו בארצאלי, אמאורי וכו'? בדרום מתעקשים שסבאטיני מוכן להציע 50 מיליון על האמסיק וקוואליירלה. אני אומר שקודם יתעסקו בלעבור את סאמפ' ורק אחר-כך להתעסק בפנטזיות ושאר שטויות.

מה שכן, אני חושב שפאלרמו אכן בנויה ומוכנה יותר מבחינה כלכלית לעמוד בשידרוג שנדרש כדי להשתתף בצ'מפיונז. יותר מסמפדוריה של גארונה הצנוע (רק באופי, נטען שהבנאדם עשיר יותר ממוראטי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/5/10
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קולארוב יכול להתאים ביותר לאינטר.
    בשנה הבאה, סמואל יהיה בן 33 ולוסיו 32, ואינטר גם ככה צריכה עוד בלם או שניים שיתפסו את המקום של מטראצי וקורדובה, לכן אני חושב שבעונה הבאה, קיבו יחזור לשחק כבלם ואליו יצטרף עוד בלם צעיר. לגבי סאנטון, לדעתי מייקון יעזוב לקבוצה אחרת בשנה/שנתיים הקרובות, לכן צריך ועדיף לבנות על האיטלקי הצעיר כמגן ימני ולא שמאלי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/10
  14. 亚历山大帕托 Member

:aa1: אנדראה פולי האריך את חוזהו בסמפדוריה עד 2014.

http://i44.tinypic.com/20uejki.Xxx

15. Joel Gion Member

השחקן שהעניק לקבוצה שלו הכי הרבה נקודות העונה בליגה הוא ג'אמפאולו פאציני. 23 נקודות מה67 של סמפדוריה הגיעו תודות לשערים שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/10