מגיעים לסיבוב השלישי: לשם שינוי, תל אביב צהובה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏7/3/08.

1. C.F.C Member

2-1 למכבי בדקה ה89 משער נגיחה של שבחון אחרי הרמה של רומן.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואוו יבריץ שם בהצלה כפולה בדקה ה94 מדהםי

3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סוף סוף קצת נחת מהקבוצה הזאת.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

וואו יבריץ וואו וואו וואו וואו וואו וואו. אחת ההצלות הגדולות שראיתי בשנים האחרונות בכלל בכדורגל. הצלה כפולה מ-ד-ה-י-מ-ה.

יבריץ רשום על השלוש נקודות יותר מחדד, מסודי או כל שחקן אחר. הצלה ששווה ניצחון. מזל טוב למכבי על ניצחון ראשון העונה בדרבי.
    מחצית שנייה חלשה מבחינת כדורגל, אבל משחקי הדרבי העונה לא מאכזבים מבחינת הדרמה.

5. הרצליה Member

בלי להוסיף יותר מדי:
    יש!
    די לכדורגל הדוחה הזה.

6. George Best Member

יש!!
    איזה יום נפלא אחרי יום מחורבן אתמול.
    קודם כל הנסיעה הצפויה למנצ'סטר למשחק מול ליברפול, זה ממשיך בתיקו נוסף של הטריקולור מול וויגאן,
    וממשיך בניצחון בדרבי, איזו שמחה!

ניצחון ראוי למכבי, ניר לוין היה היום ענק,
    הבין שטעה, ראה את השליטה של הפועל, החליף שחקן התקפי בשחקן אחורי אפור,
    ומאז מכבי לא עצרה, הייתה הטובה ללא ספק על המגרש, כבשה שער יפהפה ועוד נגיחה מצוינת של שבחון(איך רציתי שיכנס, שחקן שחקן).
    שני דברים מדהימים מדקות הסיום להוציא את השער של שבחון:
    - הבעיטה של מסודי.אם הכדור הולך חצי מטר(אפילו פחות) שמאלה, זה שער העונה בפור עצום.אין כאלה דברים, וואו.
    - או שיש כאלה דברים.שתי ההדיפות של יבריץ', שוער נפלא, טוב יותר מקאלה אבל מה לעשות שהוא לא צועק ומתנהג כמו אדיוט שמושך תשומת-לב כדי לקבל הערכה,
    יבריץ' מדבר על המגרש, והציל למכבי שתי נקודות בטוחות.
    לא רוצה לחשוב איך שער שיוויון(במיוחד של ג'וניור) היה משפיע על השחקנים ליתר העונה,
    אני לא חושב שאגזים אם אומר שזה היה פשוט הורג אותם.

יש!

7. Igi Member

וואוווו. פשוט וואו. איזו הצלה של יבריץ'! בדקה ה-93 הוא הבטיח לעצמו חוזה גם לעונה הבאה. האחראי הבלעדי לדרבי ראשון אחרי 3 השפלות, האחראי הבלעדי ל-3 נק' - שוב, וואו!

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה מן הסוג הזה, הדרבי זו ההצגה הטובה ביותר שיש לכדורגל הישראלי להציע. רק האוירה שווה את הכל.
    העצירה בסיום של דראגוסלב יבריץ' עם עצירה כפולה ענקית. תפסתי את הראש.
    אין מה לדבר על המשחק מבחינה מקצועית, משום שהוא היה רע למדי. האוירה עשתה את ההבדל.

9. roeiuzan Member

הצלה אדירה של יבריץ', פשוט שוער גדול בלי קשר למשחק הזה בלבד. כל הכבוד.
    משחק טוב גם של מסודי, השילוב שלו ושל קאמנאן פנטסטי, אני מקווה בשביל אלן שאם יבוא מאמן אחר בעונה הבאה למכבי ת"א(והוא ישאר) אותו מאמן יתן לו לשחק רק בעמדה הטבעית שלו, מתחת החלוץ, רק שם הוא מראה מה יש לו ברגלים, אחרת - חושך. גם ההגבהה של דן רומן במהפך הרמה יוצאת מן הכלל, כמו שצריך. כדור קשתי מסובב לעומק הרחבה, במקרים כאלה השוערים מפחדים לצאת ועם כניסה טובה של השחקן התוקף, במקרה הזה פעולה טובה של שבחון, יש גם שער. ואיזה תמונות מרגשות בסיום של האוהדים. בישראל רק בת"א יודעים לתת דרבי.

10. Number 8 Member

תסלחו לי על התגובה הלא רצינית.

ישששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021:

היה שווה לשלם 100 שקל כדי להיות בדרבי. משחק ענק, הרבה הזדמנויות, אוירה שאין כמוה, ושער של שבחון בדקה ה-90... אין יותר מתוק מזה.

מחר אחזור עם תגובה יותר רצינית.

תודה לך מכבי.

או אה מה קרה הפועל אכלה אותה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/08
  11. Raulito Madridista

היה משחק לא רע בכלל במחצית הראשונה. במחצית השנייה שתי הקבוצות היו מפוזרות מאוד והייתה דרמה בסיום.
    אפשר להפסיד בדרבי, זה לא סוף העולם, אבל הפסדנו אותו בצורה הכי שלומיאלית שיש. יוסי שבחון חזר מפציעה כמו ענק וסידר לצהובים ניצחון ראשון בדרבי אחרי שלושה הפסדים וקצת שקט מהתחתית בינתיים. נדמה לי שאנטבי היה זה שאיבד אותו וזו פשוט בושה וחרפה שהוא נרדם בדקה כזו קריטית. שלוש דקות לאחר-מכן הגיעה החמצה כפולה מזעזעת שלנו, רק אנחנו יכולים להחטיא בכזאת רשלנות.
    הפועל הביאה את זה על עצמה. 20 דקות ראשונות טובות מאוד שלנו שעם קצת חוכמה היו מסתיימות בשני שערים, ואחר-כך חושך מוחלט. לא מובנת לי צורת המשחק של טלקיסקי שעלה לשחק בלי חשק. הוא היה אדיש מאוד ולא נלחם ובנוסף החטיא בצורה רשלנית. הלחץ שלנו במרכז השדה היה יפה, אבל לא עבד הרבה זמן. דווקא אגף ימין היה חלש, ראו שקנדה לא כשיר במאת האחוזים, הוא לא היה חד. חסרונו של שי אבוטבול בלט מאוד, הקבוצה לא הצליחה לצאת קדימה.
    ראובן עובד עשה שטות בדקה האחרונה ובמקום לשחרר את הכדור הוא המשיך לדרבל ולדרבל, וכמה דקות לסוף גם היה אגואיסט. למרות הכל אני לא כועס עליו, אני מאוכזב שאף-אחד בקבוצה לא בא לקחת כדור ואף-אחד לא ניסה לעשות שום דבר מעניין, לפחות לעובד יש את הביטחון לנסות דברים מסויימים והוא לא בורח מהכדור. ראובן חייב לשחק יותר, אני בכלל לא אוהב את צורת המשחק שלנו. גוטמן היה צריך להגיב הרבה לפניכן.
    טל חן היה היום בושה וחרפה. הוא התחיל את המשחק נהדר, אבל בהמשך בילה יותר על הדשא מאשר על המגרש. לא יכול להיות שמכל דבר הוא ייפצע או מכל תנועה השריר שלו יימתך.
    צריך להצדיע למכבי שהראתה אופי וגם קצת כדורגל היום. הייתה החטאה של מסודי אחרי משחק מסירות יפה שלו עם קמאנן וגם שער השיוויון שלהם היה נחמד. רודי חדד עשה צחוק מאנטבי והיה טוב בדקות ששיחק. אני לא מבין למה אף-אחד משחקני הפועל לא עצר אותו במהלך שהוא התחיל שהוביל לשער הראשון. מכבי הייתה טובה יותר מהפועל, אם כי לא בהרבה.
    http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/903/095.Xxx
    אם הוא היה היום יותר מרוכזב לא היינו מפסידים.

אז הפסדנו, הפסדים כאלו עוד יהיו ויבואו. חייבים לצאת מזה חזקים. המשימה להישאר בליגה תיהיה הרבה יותר קשה עכשיו, אבל אני מאמין שנצליח. חייבים לעשות סוויץ ולצאת מהמשברון הקטן שלנו נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה - בני יהודה.
    משום מה אני לא יוצא כזה מתוסכל מההפסד, אולי כי אני מרוצה מזה שניצחנו שני משחקי דרבי, אולי מהעובדה שהכדורגל הוא פעם ככה(דרבי קודם אנחנו לקחנו נקודות בדקות האחרונות) ופעם ככה. אולי מהעובדה שהמשחק הבא לא אמור להיות קשה... לא יודע. מההפסד שלנו בטדי בשנה שעברה הייתי הרבה יותר מבואס.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  12. Giallorossi Member

הקהל ניצח למכבי את הדרבי. לוין החמור בא להכניס את גזל, אבל השאגה הגדולה מהיציע רצתה את יוסי על המגרש. את הסוף אני כבר לא צריך להזכיר.
    ולכל מספידי רודי חדד, הכובע מוגש בברכה - הצרפתי נתן משחק ענק והוא זה שעשה את השינוי.

אח, איזה יום מאושר. אין שום תחושה שמשתווה לחגיגות ביציאה מבלומפילד אחרי ניצחון בדרבי.
    בתל אביב יש רק מכבי

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  13. George Best Member

דור,
    אולי זה פסיכולוגי, אתה מנסה להמציא לעצמך תירוצים.
    בכל מקרה - אתה כן צריך להיות בלחץ, הקבוצה שלך נקודה אחת מעל הקו האדום.
    אני לא מאמין שתרדו ליגה, אבל אשדוד השתפרה, ויכול מאוד להיות שהמשולש הרצליה(לא מגיע לה) - הפועל - אשדוד ידבר חזק.

14. Giallorossi Member

אחרי שנרגעתי טיפהל'ה מהניצחון:

ניר לוין עשה טעות ענקית כשפתח עם שלושה קשרים אחוריים (ובאופן אירוני ההגנה נראתה רע מהרגיל) במקום עם חדד, ובגלל זה נראינו כמו כלום בחצי השעה הראשונה. למזלנו הפעם היו לו את הביצים לעשות חילוף בדקה 30 ולהציל את הדרבי. החילוף של שבחון 7 דקות לסיום היה חילוף מנצח, נכון, אבל יש לזקוף את החילוף לקהל ("תן ליוסי לשחק"). לוין עמד להכניס את גזל והאחרון כבר עשה את דרכו לקו האמצע, אבל לוין שינה את דעתו והכניס את שבחון שניצח לו את הדרבי. במידה וגזל היה נכנס אני מאמין שהיה נגמר 1-1 (במקרה הטוב, כן?).

בכל אופן אני מאושר מהניצחון ומגיע לקהל הצהוב קצת נחת. אחרי העונה מזעזעת כזו.
    בשבועיים הקרובים יש את הרצליה בחוץ ואשדוד בבית. חובה להוציא 6 נקודות כדי לסיים סופית את מאבק הירידה (קשה לי אפילו לרשום את זה). בהצלחה לבני-יהודה נגד הפועל.

15. George Best Member

גם 4 נקודות ישאירו אותנו בוודאות.
    המשחק היותר חשוב הוא אשדוד, אבל כמובן שגם ניצחון על הרצליה יסבך אותם חזק מאוד.
    אחרי ההפסד הקודם בדרבי הוצאנו את התסכול על הרצליה, נקווה שגם הפעם נצא עם 3 נקודות.