להגיד את האמת rivaldo, אני לא מבין את הבעיה.. הבנאדם מבקש עזרה, זה מכאיב לך לעזור? ברק פה גם מציין שהוא יודה בשידור למי שיספק לו את החומר, ככה כבר אתה יודע שלא עושים פה את העבודה שלו.. חוץ מזה,כאן הוא שותף בפורום כמו שאני רואה את זה, זה שהוא שדרן בכלל לא אמור להיות רלוונטי בהקשר של "ניצול ילדים שיעשו בשבילו את העבודה"... העיקר ברק תעשה חיים, תזכיר את הפורום, מי יודע אולי יבואו עוד אנשים יהיה סבבה :aaa021:
אני זוכר שהייתה כתבה יפה בוואלה על פאתיח טרים שהרים את הנבחרת הטורקית מהנפילה הגדולה שהייתה לה מאז המונדיאל.. אני מחפש לך את זה עכשיו..נראה לי שיהיה כדי שתזכיר בשידור את כל הקטע עם טרים.
אני אשמח לכל עזרה, אגב-באגף האנגלי תמיד עוזרים לי ואני מזכיר את הפורום כמעט בכל שידור שלי בצ'רלטון-אני בהחלט יודע לתת קרדיט למי שמגיע ובפורום זה יש הרבה אנשים שמבינים כדורגל עולמי יותר ממני-לא בושה לבקש עזרה ממקצוענים, בושה לדבר שטויות וליפול למלכודת הגאווה שכאילו בגלל שאני שדרן אני אמור לדעת הכל
בחיים לא שמעתי אותך מזכיר את הפורום בשידור ולצערי יצא לי לשמוע אותך משדר. לגבי החוק- צ'רלטון שילמה על הזכויות ואם משדרים את אותו המשחק בערוץ מקביל אז בעצם פוגעים בבלעדיות שלה וככה הרווחים שלה יורדים. למרות שהחוק הזה הוא בגדר גניבה.
עזבו לרגע את החוק המטומטם הזה. השאלה היא למה שאף ערוץ לא קנה את זכויות השידור, כמו במשחק בין ישראל לצרפת בחוץ בכל זאת הוחשכו הערוצים ששידרו את המשחק. איפה פה ההפסד שלהם?