מבקש סיוע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י barakrom, ‏8/11/05.

1. d3fton3s Member

להגיד את האמת rivaldo, אני לא מבין את הבעיה..

הבנאדם מבקש עזרה, זה מכאיב לך לעזור? ברק פה גם מציין שהוא יודה בשידור למי שיספק לו את החומר, ככה כבר אתה יודע שלא עושים פה את העבודה שלו..
    חוץ מזה,כאן הוא שותף בפורום כמו שאני רואה את זה, זה שהוא שדרן בכלל לא אמור להיות רלוונטי בהקשר של "ניצול ילדים שיעשו בשבילו את העבודה"...

העיקר ברק תעשה חיים, תזכיר את הפורום, מי יודע אולי יבואו עוד אנשים יהיה סבבה :aaa021:

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר שהייתה כתבה יפה בוואלה על פאתיח טרים שהרים את הנבחרת הטורקית מהנפילה הגדולה
    שהייתה לה מאז המונדיאל..
    אני מחפש לך את זה עכשיו..נראה לי שיהיה כדי שתזכיר בשידור את כל הקטע עם טרים.

3. barakrom Member

אני אשמח לכל עזרה, אגב-באגף האנגלי תמיד עוזרים לי ואני מזכיר את הפורום כמעט בכל שידור שלי בצ'רלטון-אני בהחלט יודע לתת קרדיט למי שמגיע ובפורום זה יש הרבה אנשים שמבינים כדורגל עולמי יותר ממני-לא בושה לבקש עזרה ממקצוענים, בושה לדבר שטויות וליפול למלכודת הגאווה שכאילו בגלל שאני שדרן אני אמור לדעת הכל

4. Ampelmann Member

בחיים לא שמעתי אותך מזכיר את הפורום בשידור ולצערי יצא לי לשמוע אותך משדר.

לגבי החוק- צ'רלטון שילמה על הזכויות ואם משדרים את אותו המשחק בערוץ מקביל אז בעצם פוגעים בבלעדיות שלה וככה הרווחים שלה יורדים. למרות שהחוק הזה הוא בגדר גניבה.

5. Melixon 15 Member

עזבו לרגע את החוק המטומטם הזה.
    השאלה היא למה שאף ערוץ לא קנה את זכויות השידור, כמו במשחק בין ישראל לצרפת בחוץ בכל זאת הוחשכו הערוצים ששידרו את המשחק.
    איפה פה ההפסד שלהם?

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדינה של גנבים , סתם החשיכו , מזל שבאותה תקופה בבלוגים (של תפוז ) עוד לא נגעו

7. Robin Member

ההתאחדות בטח אמרה שאם היא לא מקבלת שום כסף, כולנו צריכים לסבול ואף אחד לא יראה את המשחק. בני זונות.