מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. Barcik Member

ארז, צר לי לאכזב אותך, אך בארסה קבוצה קצת יותר גדולה מאייקס. אם רייקארד זוכה בליגת האלופות, בברצלונה יבנו על יציבות ולא יחליפו מאמן בשום פנים ואופן. יש לו חוזה עד 2008, ואלא אם יהיו קטסטרופות כלשהן הוא ישאר עד אז.
    טן-קאטה, לעומת זאת, הוא מטרה ריאלית הרבה יותר.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עם כל הכבוד,מה קשור לזה שבארסה גדולה יותר? אני לא מדבר על סתם מאמן גדול שיבוא מבארסה לאייאקס אחרי זכייה בגביע אירופה,כי זה באמת לא הכי ריאלי, אבל פה זה רייקארד,בן אדם שהצהיר כל כך הרבה פעמים בגלוי את אהבתו למעודון ואת הזיקה הענקית שלו אליה. אין לי ספק בכלל שמתישהו הוא יבוא להצעיד את אייאקס,ולפי כל הדיבורים שלו אין ספק שהוא רוצה את זה. אני פשוט חושב שזה יקרה בעוד מספר שנים.אבל אני דיווחתי מה שרשום בעיתון מאוד אמין בהולנד.

וריבאלדו,לא יתנו לו ללכת? ואם הוא יגיד אחרי הזכיה בגביע אירופה שהוא רוצה אתגר חדש. ולא חייב אייקס,נגיד מילאן,אז מה?יחזיקו אותו בכח?

3. Barcik Member

לא, לא יחזיקו אותו בכוח. אבל אלא אם הוא יביע רצון עז וגדול לעזוב, ויודיע על כך מראש, בארסה לא תשחרר אותו.

4. EL Capitan Member

תראו, אולי יש משו בידיעה, למרות שאני לא יודע, קשה לי להאמין שזה יקרה. רייקארד עשוי, כמו אחרים לפניו, במקרה של זכייה בליגת האלופות, לבוא ולהגיד: זכיתי בכל תואר אפשרי עם בארסה והפכתי אותה להיות אחת מהקבוצות הגדולות אי פעם בכדורגל האירופאי, אין לי מה לעשות כאן יותר, ולעבור לאתגר אחר.

קאקא ונסטה התאמנו כרגיל, וישחקו היום.

5. EL Capitan Member

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060427a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060427_Y27PORTB.Xxx.Xxx

"si, si, si, nos vamos a Paris", זה מה ששרו אוהדי בארסה אתמול בקאמפ נאו. בארסה השלימה את העבודה אתמול, ותשחק בפריז, בגמר ליגת האלופות. בנוסף, מרקז ופויול ישחקו בגמר, אחרי שאתמול אף אחד מהם לא קיבל את הצהוב, שהיה מונע מהם השתתפות בגמר.

מסי סיים את עבודת השיקום שלו בארגנטינה, ואמור לחזור לספרד בימים הקרובים. היו שמועות, כי מסי נפצע אתמול, במהלך היום אחרון של השיקום שלו, אבל הרופא של ארגנטינה הכחיש את השמועות, ואמר שמסי סיים את עבודת השיקום שלו בלי שום פגע.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הכל יהיה טוב ויפה ושום דבר לא יתפקשש בדרך , בארסה יכולה לבוא לגמר הצ'מפיונס ליג עם ההרכב הכי חזק שהיה לה מפתיחת העונה,שכולל בתוכו את מסי וצ'אבי .

יהיה מאוד מעניין האם אנדרס איניסטה ימשיך לקבל כרדיט כשצ'אבי יחזור , אבל כל זה תלוי איך צ'אבי יחזור,ואת זה אנחנו מקווים לראות כבר במוצאי שבת.

7. Jose Mourinho Member

לא נראה לי שזה יהיה רציני מצד רייקארד לפתוח עם מסי וצ'אבי במשחק כ"כ חשוב כמו גמר האלופות, כשהם היו פצועים כ"כ הרבה זמן. לארסון/ג'יולי ואינייסטה צריכים לפתוח מול ארסנל לדעתי.

8. EL Capitan Member

מסי כבר חזר לספרד, ואמר שיחזור לשחק רק מתי שהוא יחלים באופן טוטאלי. פורזה אינטר, צ'אבי כבר מתאמן הרבה מאד זמן עם הקבוצה. לדעתי, הוא לא רוצה לסכן את הנוכחות שלו במונדיאל, ולכן לא שיחק כבר. בכל מקרה, הוא נכלל בסגל למשחק אחרי 5 חודשים של העדרות.

אחרי ההעפלה של סביליה ובארסה לגמר גביעי אירופה, יש בעיה להתאחדות הספרדית לקבוע את מועד המשחק. הועלתה אפשרות, שהמשחק ישוחק אחרי גמר ליגת האלופות, אבל פיפ"א לא תאפשר זאת מטעמי הגינות.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק מול סביליה ככל הנראה יהיה בתום העונה , אחרי המחזור ה38 והאחרון .

כי פשוט אין מועד אחר מתאים.

עריכה
    אוקי בעקבות המצב שנוצר זהו לוח הזמנים של ברצלונה . המשחק מול סביליה יערך באמצע השבוע על חשבון המשחק מול סלטה ויגו.
    ז"א בארסה תמיד תשחק אחרי הליגה , בזמן שהליגה תיהיה במחזור ה36 בארסה תקיים את המשח קמהמחזור ה34.

29-30.4 (סופ"ש): מחזור 35, ברצלונה-קאדיס
    3.5 (רביעי): סביליה-ברצלונה מהמחזור ה-34
    6-7.5 (סופ"ש): מחזור 36, סלטה-ברצלונה
    10.5 (רביעי): גמר גביע אופ"א.
    13-14.5 (סופ"ש): מחזור 37, ברצלונה-אספניול
    17.5 (רביעי): גמר ליגת האלופות,ברצלונה - ארסנל
    20.5 (שבת): מחזור 38, בילבאו-ברצלונה

עוד עריכה
    "א אסרה לליגה הספרדית לדחות את מחזור הליגה ה-36 והוא יתקיים כבר ביום רביעי הקרוב כמתוכנן.

אם כן, זה הלוח זמנים החדש:

29-30.4 (סופ"ש): מחזור 35, ברצלונה-קאדיס.
    3.5 (רביעי): מחזור 36, סלטה-ברצלונה.
    6-7.5 (סופ"ש): מחזור 37, ברצלונה-אספניול.
    13-14.5 (סופ"ש): מחזור 38, בילבאו-ברצלונה.
    17.5 (רביעי): גמר הצ'מפיונס.
    20.5 (שבת): ברצלונה-סביליה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/06
  10. Barcik Member

בקשר לשאבי אני לא יודע (אינייסטה של החודש האחרון הוא מחליף הולם לגמרי), אבל בקשר למסי דווקא כן. אם הוא בכושר, ה"משיח" חייב לפתוח. הוא כל כך הרבה יותר מסוכן מכל שחקן התקפה אחר של בארסה. יש די והותר משחקים עד לגמר כדי לבדוק את מידת כושרו.

11. El Conejito Member

הברווז ממשיך לגעגע, והעיתונים בספרד חוגגים.
    לאנרי כבר יש בית בברצלונה, ועתידו של סביולה במועדון נראה סופית גמור. לפי 'ספורט' הארנבון ימכר לסביליה תמורת דניאל אלבס.

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00225/Daniel_Alves_225846s.Xxx
    אלבס, כבר בסוף המונדיאל?

12. מאסי המלך Member

הלואי שדניאל אלבס יגיע מגן שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה מצוין+פויל ומארקז בלמים וגיו המשתפר לבארסה תהיה שנה הבאה הגנה עוד יותר טובה.
    הנרי לא יודע איפה הוא ישתלב בבארסה מאסי-אטו-רוני 3 שחקנים מהטובים בעולם שכולם צעירים שכל אחד מהם יודע להבקיע לבשל,מאסי נחשב מארדונה הבא,אטו אחד החלוצים הטובים באירופה,ורוני כמובן מספר אחד.בקישור יש 6 קשרים ש-4 מהם נחשבים מהטובים בעולם צאבי,דקו,אדמילסון,אינסטה,ואן בומל,מוטה רק 3 מהם יכולים לפתוח גם ככה ישבו כוכבים יותר מדי גדולים שנה הבאה על הספסל של בארסה,בהתקפה גולי וצריך להביא עוד חלוץ פורלאן או סביולה חלוץ מצוין שאפשר להושיב על הספסל.

13. El Conejito Member

אתה צוחק , או מה?!
    היכולות ההגנתיות של דניאל אלבס נוטות לאחוז האפס - משהו כמו.... ג'וליאנו בלאטי.
    הוא בהחלט שחקן כשרוני עם עתיד גדול, את האמת - לא היה אכפת לי אם הוא היה לובש בלאוגראנה , אך לא כדי להיות שחקן הרכב , אלא כדי להיאבק עם פרסאס על עמדת המגן בתקווה שבלאטי ימכר.

14. Barcik Member

דני אלבס? כנראה עוד מגן תוקף ומחורר. אבל האמת, עם הסחורה הדי עלובה היום בשוק הזה קשה מאוד לדעת.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפני שעה פירסמו בשני רשתות טלוויזיה ובאתרי האינטרנט ההולנדי שעיסקת טאן קאטה כמעט סגורה. עוד לפי מה שדובר שעם זה באמת יסגר סופי(או שזה עכשיו סופיי..) זה יוצג רשמית רק אחרי הגמר.

מדובב לאנגלית:

Ajax reach agreement with Ten Cate

AMSTERDAM - Henk ten Cate will be head-coach of Ajax-1 next season, according to 'football watcher' Ton Ojers in Sunday's Noord-Holland Sport show on RTV N-H.

The 51 year-old Amsterdammer has been landed as Danny Blind's successor. Henk ten Cate is currently Frank Rijkaard's assistant at FC Barcelona. Before that he worked for Heracles, Go Ahead Eagles, Sparta, KFC Bayer Uerdingen 05, MTK Budapest and NAC Breda.

Henk ten Cate's reaction: "This is pure speculation." It is as yet unknown when he will be presented as Ajax's new head-coach.

זה כמו שאתם רואים מתוכנית הספורט של צפון הולנד.

גאד,שיסגר החרא הזה.