ברצלונה הדביקה את מילאן במכת הפציעות. עכשיו רק צריך להזהר בסביליה . עדיף לשמור על הרגליים יותר מאשר לשמור על התוצאה.
שטויות. הנרי לא אמר את זה. הכול המצאות של העיתונות העלובה בספרד. פשוט לא נמאס להם.. בכול מקרה, אחרי ה-17 במאי הם ירגעו.
אם הדיקטטורה טובה, אז היא מוצלחת יותר מכל פתרון דמוקרטי אפשרי. הבעייה תהיה אם וכאשר לאפורטה יתחרפן. מה עוד שהמצב, לפחות כפי שהוא מצטייר, הרבה פחות גרוע מאשר רוסל מתאר.
רונאלדיניו נפצע , כך לפחות אומר מעריב. קשה להאמין שרונאלדיניו באמת נפצע , בטח רייקארד רוצה להוציא אותו מהסגל לקראת מילאן אז הוא קיבל תירוץ.
הוא נפצע באימון ביום שישי, לאחר תאקל עם פויול, אבל אני די בטוח שאם היינו משחקים היום נגד מילאן ולא נגד סביליה, הוא היה משחק. זה לא משהו שאמור להשאיר אותו ביציע ביום רביעי.
http://www.marca.com/edicion/marca/la_entr...llo/641121.html סנדרו רוסל, לרגל צאת ספרו המדובר "ברוכים הבאים לעולם האמיתי" (עוד מידע- לעבור עמ' אחורה), נתן ראיון במארקה. ברמיזה גדולה מאד, כשהוא נשאל אם אפשר להשוות את העזיבה של פלורנטינו לשלו, הוא אמר: "לא. פלורנטינו עזב, בלי שאף אחד יבגוד בו". בנוסף, הוא אמר, שלדעתו בארסה הזאת היא הקבוצה הטובה ביותר בהיסטוריה של המועדון, ושלריאל, במידה ויעשו רכישות נכונות, ייקח שנתיים להיות באותה רמה עם בארסה (דור, בבקשה, לא אני אמרתי). רוסל גם הראה דאגה ואמר, שלבארסה בהחלט יכול לקרות את מה שקרה לריאל. הוא אמר, שהוא מודאג נוכח החוזים ארוכי הטווח של הרבה מאד שחקני של בארסה, וזה לדבריו גורם לו ל"פחד".
מקום רביעי. חמישה שערים כמו לעוד ארבע שחקנים (קאקה, הנרי, אדריאנו, מיקו). לטרזכה יש שישה שערים, רונאלדיניו עם שבעה לשבצ'נקו עם 9.
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...llo/641390.html בבקשה, עוד הוכחה שהדיבורים על לאפורטה הם לא סתם. לפי פוליטקאי קטלוני, שמכיר את לאפורטה כבר כמה שנים, הוא נהיה שחצן, עם דימוי עצמי יותר גבוה, לאור הכח שיש לו וההצלחה של בארסה. ג'יולי אמר, כי הוא רוצה להמשיך בבארסה וגם לסיים את הקריירה שלו אולי בקבוצה הזאת, אבל הוא גם אישר את ההצעות שיש לו מקבוצות מצרפת.
גם בסינגפור יש דיקטטורה ולפי חיים הכט הם חיים מצויין שם. כל עוד לאפורטה לא משתגע וממשיך לעשות החלטות נכונות כמו שעשה עד כה, במקומך אפילו הייתי מוכן שהוא ישלח את כל ההנהלה של ברצלונה לגלות בארגנטינה.
מילאן נחתה בברצלונה עם 23 שחקנים (לקראת המשחק ינופו חמישה) . שוערים: דידה, קאלאץ', פיורי הגנה: קאפו, קוסטקורטה, קלאדזה, מדזוראטי, נסטה, מלדיני, יאנקולובסקי, סימיץ', סטאם קישור: גאטוסו, קאקה, פירלו, רוי קושטה, סיידורף, סרג'יניו, פוגל התקפה: אמורוסו, ג'ילרדינו, אינזאגי, שבצ'נקו האם נסטה וקאקה יהיו מהמנופים בגלל פציעות ? מה שבטוח מילאן במלחמה פסיכולוגית שלא משפיעה כל כך על בארסה. http://img148.imageshack.us/img148/2037/img2201090413lt.Xxx השופט שבדרך להיות הטוב בעולם , מרקוס מרק , נבחר לשפוט את משחק חצי הגמר השני. תראו כמה טוב עשה המשחק שלא שוחק בסביליה. רונאלדיניו התאמן ואפילו לא הזכיר דבר קטן של פציעה , לארסון גם הוא החלים מהפציעה וערך אימון מלא וגם אולגר למרות שלא ישחק בגומלין , אולגר העדיף לעבור לחדר כושר.
ממש לא יציאה סנסציונית. אני רק אומר, שהדיבורים הם לא סתם, לאפורטה כנראה נהיה שחצן בעקבות ההצלחה הגדולה של בארסה. זה הכל. בקשר למילאן ומצב הפצועים שלה, קאקא ושבצ'נקו כנראה ישחקו. בעניין של נסטה, עדיין לא ידוע.
העיתון "דה טלאחרף" אחד מהנחשבים בהולנד פירסם היום ידיעה מרעישה. ההנהלה של אייאקס החליטה שדני בלינד לא ימשיך בשנה הבאה. זה פחות או יותר היה ידוע. אבל העיתון ממשיך וטוען שאם בארסה תזכה בגביע אירופה,רייקארד וטאן קאטה יהיו חופשיים בשביל לחתום באייאקס. עוד צויין שיואן קרויף פעיל בעסקה. כמובן,שאולי לא תאהבו את זה. אבל הגיע הזמן שהצמד יגיע לארינה לעזור לאייאקס להחזירה לימיה הגדולים. מדובר להזכירכים בשני אנשים שגדלו באמסטרדם, ואחד עם אהבה גלוייה וגדולה למועדון(רייקארד). רייקארד באייאקס זה לא שאלה של אם.זה שאלה של מתי.אני האמתנתי שזה יהיה רק בעוד כמה שנים. אבל אולי וזה קרוב מהרגיל... יום טוב,ונו,בהצלחה היום!
עד שסוף סוף מצאו מאמן בברצלונה אני לא מאמין שיתנו לרייקארד ללכת, ונראה לי שגם רייקארד יתעקש שטאן קאנטה ישאר יחד עימו. שאיאקס תבנה את עצמה קודם עם שחקנים טובים אח"כ תדאג למאמן , ושהוא לא יהיה ריקארד או עוזרו.