מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. EL Capitan Member

הכי מעניין לראות אם מילאן תלך על בונקר, כפי שעשתה בעונה שעברה במגרשה הבייתי, ג'וזיפה מאצה. אם אתם שואלים אותי, אין לה כל סיבה לא ליזום בעצמה ולשחק את המשחק הרגיל שלה, עם עוד כמה התאמות טקטיות. אבל נראה מה אנצ'לוטי יעשה, שללא ספק המפגש מול בארסה יהיה מבחן מאד גדול בשבילו. באפיסיון של ריאל, כפי שקוראים לזה בספרד, עדיין לא שוללים את אופציית אנצ'לוטי, למרות החידוש. איך שבארסה עלתה, הכותרת במארקה הייתה אנ'צלוטי נגד בארסה, ולא בארסה בחצי הגמר, או משו כזה. צריך לקחת בחשבון את האפשרות, שאנצ'לוטי חידש את החוזה שלו במילאן, אך ורק כדי לתת קצת שקט במערכת ולשפר את סיכוייה של מילאן בליגת האלופות.

ובקשר למסי, הוא אמור להיות כשיר למשחק הגומלין.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/06
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תודות למשטרת מילאנו,אוכל לראות גם את המשחק ב21:30.

3. X-Rivaldo@ Member

בעונה האחרונה כל מי שרואה את המשחקים של ברסה יודע דבר אחד - ברסה=אחזקת כדור. אני לא רואה סיבה למה לא יהיה אותו דבר מול מילאן. יותר מזה - אני משוכנע שאחזוי האחזקה בכדור יהיו דומים לאלה שהיו מול צ'לסי, ומילאן תיכנס לא לבונקר, כי הם ייתקפו וזה ברור, אבל ברסה תפעיל את הלחץ הרגיל של בקישור ובהתקפה ותשחק כרגיל מרגל לרגל ותלחץ על ההגנה של מילאן. לדעתי - ברסה צריכה לעבור את מילאן. רק מה שמדאיג אותי כאוהד ברסה אלו 2 דברים: הראשון - קאקא+שבצ'נקו והסיבות ברורות. הדבר השני אל כדורי הגובה.. למילאן יש יכולות בכדורי גובה ונגיחות לשער ברמה מפחידה וברסה אף פעם לא הייתה קבוצה של כדורי גובה לא בהתקפה, והכי מדאיג גם לא בהגנה. נקווה לטוב.

4. Sergio Ramos Guest

צודק, בארסה=אחזקת כדור.
    אבל במשחק הראשון גם צ'אבי וגם דקו לא יוכלו לשחק, מה שישאיר את בארסה עם ואן בומל ואינייסטה במרכז השדה, דבר שיכול לשבש מאד את המשחק של בארסה מבחינת הנעת כדור.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייבים לנצח הוים !!

כי במחזור הבא אנחנו משחקים ביום ראשון במשחק סופר קשה בחוץ מול סביליה וזה אומר גם שלושה ימים לפני משחק הגומלין מול מילאן.
    מה שאומר שהרכב חסר,והרבה כוכבים על הספסל וביציע יהיו במחזור הזה.מה שמבטיח שנפסיד את המשחק הזה ובגלל זה צריך לנצח היום ולא איזה איבוד נק' כי אז ניהיה בלחץ גם בליגה במקום לסגור את הסיפור

6. מאסי המלך Member

די עם השטיות זה שבארסה תשחק עם כמה מחליפים זה לא אומר שהיא תפסיד לסביליה,ואני מאמין שבארסה תנצח היום ויאריאל בלי 4 השחקנים הכי טובים שלהם.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

את ויאריאל אפשר לנצח היום.

אבל מול סביליה אני לא מאמין , כי זה 3 ימים לפני מילאן !!!! רייקארד לא יהיה מוכן לסכן שחקנים כשהו משחק מהגמר

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב , אם מה שאמר נדב יעקובי לגבי זה שיש אפשרות שאטו יעבור מיד בתום משחקיה של ברצלונה העונה לקבוצה מסעודיה.

http://www.marca.com/fotos_primera/barcelona/etoo_villarreal.Xxx

אסור ! אסור ! ואסור שהוא יעבור לשם , אז מה אם הוא לא ישחק במונדיאל , אחרי עונה כל כך ארוכה אטו צריך לנוח אסור לסכן אותו שוב עם עוד משחקים תחרותיים.

שבברצלונה לא יסכימו לעשות את השטות הזו ! גם לא בכל סכום כסף אפשרי

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא הבנתי.. מה יעבור לקבוצה מסעודיה?

10. Bensh Member

מה שהוא אמר זה שלטענת נדב יעקובי, ישנה אפשרות שבסוף העונה, אטו יעבור בהשאלה לקבוצה בסעודיה, מכיוון שקמרון ממילא לא תהיה במונדיאל
    כל זאת בעבור סכום כסף נאה, כיאה לסעודים

11. מאסי המלך Member

זה לא רע בכלל זה רק כמה משחקים כי הם ישר ברבע גמר גם ככה יותר מחצי סגל של בארסה ישחק במונדיאל אז זה לא רע שאטו ישחק איתם כמובן אם ירצה וגם בארסה תרוויח לא מעט כסף מהעסקה הזו לסעודים יש המון כסף.

12. daniel_haifa Member

לארסון לא נוסע עם בארסה למילאן, לאחר הפציעה שלו מול ויאריאל, כבר בדקה ה-8.
    מדובר במתיחה בשריר, בניגוד לקרע שפקד כמה וכמה שחקני בארסה בזמן האחרון, לכן נראה אותו מתאושש במהרה, נקווה שיהיה כשיר כבר לסביליה.

13. Mourinho Member

למי אכפת מהמשחק נגד סביליה?

14. daniel_haifa Member

למי שאוהד ברצלונה.
    אם הוא כשיר למשחק מול סביליה הוא יוכל לחזור לכושר משחק עם דקות משמעותיות במשחק, שיכינו אותו למילאן.

15. שבצ'נקו Member

אוהדי בארסה,שאלה לי אליכם-מי משחקני ההרכב הראשון לא נוסעים למשחק בסאן סירו?