מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. daniel_haifa Member

בינתיים נראה כאילו מסי לא יוכל לקחת חלק במשחק מול מילאן, לאחר שהתלונן על כאבים באותו שריר המחלים מפציעה, ויש פסימיות ניכרת בקרב הצוות הרפואי.
    בקשר למוטה גם לא ברור, אני אישית משער שגם הוא לא ישתתף במשחק, ואם כן אז לא יקבל הרבה דקות, כי הפציעה השרירית הטורדנית די קשה(יחסית למה שהוא מכיר היא די קלה).
    צ'אבי סיים אימון ראשון מלא, מחמם את הלב הבחורצ'יק, בכל זאת, לא לצפות לחזרתו למגרשים עד סלטה או משחק באיזור.

2. daniel_haifa Member

האלמונדו נותן לנו הצצה ראשונה למדים של בארסה לעונת 2006/2007.
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060412a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060412_YBA04M2.Xxx.Xxx

אנחנו רואים את המדים מעונת 99/00 שסימלו את שנת המאה של המועדון.
    נייק ישאר על החולצה של בארסה, והחולצה תישאר בערך באותה מתכונת מבחינת כל הסמלים עליה, חוץ מספונסר שאיתו בארסה תסגור עונה הבאה.
    כמובן שלא בטוח, אבל סביר להניח שתהיה עסקה עם ספונסר מסוים.
    המכנסיים האדומים יוחלפו במכנס הכחול שקדם להם.
    תביעו את דעותיכם על המדים לעונה הבאה.

כמו כן, אני רואה באלמונדו שאלת סקר:
    "מה תעשה בארסה בלי מסי מול מילאן?"
    מה אתם חושבים?

3. El Conejito Member

בדיוק מה שהיא עשתה 75 דקות מול צ'לסי בגומלין, במקרה הזה שיחקנו עם לארסון אבל הפעם אני לא יודע מה המיסטר יעדיף . יציאה מהירה להתקפות מתפרצות עם ג'יולי אטו ורונאלדיניו או לתקוע את אטו ולהעביר אותו לאגף עם לארסון ורונאלדיניו.
    מול ה'גימלאים' של מילאן הייתי מעדיף את ג'יולי החמקמק שיוכל לעשות הרבה צרות למאלדיני \ קאלדזה ועל אטו והגאושו אין צורך לפרט.

4. מאסי המלך Member

גולי חלש העונה אפילו מול ראסינג הוא לא עשה יותר מדי לארסון יפתח עם אטו ורוני ואני מאמין שהשלישיה הזו תביא תשערים שיעלו את בארסה לגמר,חבל מאוד שמאסי לא יתגבר על הפציעה מקווה לראות אותו בגמר.
    בקשר למארקז כנראה הוא יחלים וזה חשוב מאוד לפחות ההגנה תהיה חזקה עם מארקז ופיול,ואולגר מגן,ואדמילסון קשר.

5. EL Capitan Member

רייקארד רומז על אפשרות, שמסי יוכל לשחק, למרות כל הפירסומים הסותרים, ביום שלישי נגד מילאן: "יש הרבה מאד לחץ והרבה מאד כתבות, ונראה שיש מישו שרוצה לעצור את ההחלמה שלו, או לא יהיה שמח אם הוא יחלים סופית".

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_153481_CAS.Xxx

גם ועדת הערעורים דחתה את העירעור של ברצלונה על הצהוב הרראשון של פויול.
    הקפטן של בצרלונה יושעה ממשחק ליגה אחד ויחמיץ את המשחק ביום שישי מול ויאריאל.

http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugadores/futbol/Entrenamientos/120406_entreno_gran.Xxx

קצת יותר מ6000 צופים נכחו היום באימון ברצלונה אחה"צ שבו נעדרו : רונאלדיניו , מוטה, מסי ובאלטי

http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugadores/futbol/Entrenamientos/120406_entreno_dif3.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/06
  7. מאסי המלך Member

מארקז בסגל למשחק מחר מול ויאריאל אבל רוני בחוץ בשביל לא לסכן אותו לקראת המפגש מול מילאן.
    בארסה תשחק מול מילאן בלי דקו ומאסי אבל לפחת בארסה תופיע עם ההגנה הכי חזקה שלה: מארקז,פויל,גיו,ואולגר.ובקישור ישחק גם אדמילסון שהוא עוצר התקפות אני מקווה שריקארד יפתח גם עם מוטה אם כמובן יחלים כי זה הלך מצוין מול צילסי ולצידם אינסטה או ואן בומל.

8. EL Capitan Member

פויול ישחק, בסופו של דבר, נגד ויאריאל מחר. מארקז, שיחזור מפציעה, יפתח על הספסל. בויאריאל פלגריני החליט לשמור את ריקלמה, סורין, טאקינארדי ופורלאן לארסנל, והם ינוחו ולא נכללים בסגל למשחק. בנוסף, גם סבסטיאן ויירה, שלא ישחק נגד ארסנל בגלל השעייה, מחוץ לסגל ולא יעשה את הדרך עד לקטלוניה. זאת כדי לתת לשוער השני המצוין של ויאריאל, מריאנו ברבוסה, לעמוד בשער, בהכנה טובה לקראת ארסנל, שהוא יצטרך לעצור את ההתקפה של בארסה.

9. EL Capitan Member

מסי טס לארגנטינה כדי להחלים מהפציעה שלו וישהה שם 8 ימים. משמע, מסי לא ישחק נגד מילאן.

10. ManUtd Fan Member

חבל מאוד. אני מצפה בקוצר רוח לחזרתו, חשבתי שהוא יהיה כשיר למשחק וכנראה שטעיתי. למשחק הבא (לא נגד מילאן, זה שאחריו) הוא יהיה כשיר?

מחר הולך להיות משחק מאוד משעמם. שתי הקבוצות באות בסגל לא מלא. חבל מאוד, אבל אין מה לעשות, אני יקווה למשחק בכל זאת טוב, למרות שאני לא מצפה לזה.

11. מאסי המלך Member

מאיפה השטיות האלא איפה ראית שריקלמה,פורלאן,וסורין לא יהיו בסגל??????

12. Mourinho Member

חתיכת חוצפן, קודם כל תלמד לרשום שטויות, אחר כך תבוא לקים ותגיד לו שהוא מדבר שטויות.

קח לינק ותראה שכל השחקנים שציינת לא ישחקו נגד ברצלונה, פלגריני נותן להם מנוחה לקראת ארסנל(במידה ואתה יודע ספרדית בכלל):

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...llo/638608.html

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/4/06
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

האיום של בארסה בלי מאסי ודקו יורד ב 50% לפחות. רונלדיניו לא בטוח יספק את הסחורה אם פירלו ימנע ממנו את הכדור, ואטו לבד בחוד זו עבודה נוחה למילאן כל עוד לא מדובר ב2 חלוצים. מסי הוא השינוי, הוא האיום הנוסף שמונע מאפשרות לסגור את המשחק, בדיוק כמו שקרה מול צ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/06
  14. EL Capitan Member

ממתי אני ממציא דברים? עמי נתן לך לינק, בבקשה, תראה בעצמך.

החסרון של מסי יהיה משמעותי, אבל מקווה שבארסה, בכל זאת, תצליח להגיע עם תוצאה טובה למשחק השני.

15. Sergio Ramos Guest

מסי ודקו ללא ספק יהיו חסרים מאד לבארסה מול מילאן, במקרה שדיניו לא ייתן משחק טוב להגנה של מילאן לא תהיה בעיה גדולה להתמודד מול ההתקפה של בארסה, מה שייתן לקאקא ושבצ'נקו יותר הזדמנויות ומצבים להכניע את ואלדז. אני לא כל כך בטוח שבארסה תצליח לשלוט בכדור במרכז השדה כפי שהיא רגילה בלי צ'אבי ובלי דקו. אבל המזל של ברצלונה הוא שהגומלין יהיה בקאמפ-נואו, שם תהיה להם הזדמנות לתקן כאשר דקו יחזור לשחק.
    ד"א- האם מסי ייחסר גם במשחק הגומלין או שרק במשחק הראשון?