בעקבות אי זימונם של אולגר (מנוחה), רונאלדיניו (ספג מכה חזק מול בנפיקה) ומסי ( לא הספיק להתאושש מקרע בשריר) כיצד לדעתכם יראה ההרכב באיצטדיון אל -סרדינרו? תזכורת , זהוי רשימת המזומנים: ויקטור ואלדז, גו'רקרה ,אינייסטה , MVB , אזקרו, ג'יו, לארסון ,דקו, רודרי, מקסי לופז,פויול, גברי, אטו, אדמילסון ,בלאטי, ג'יולי , סילביניו. לדעתי רייקארד יפתח כך : שוער: ואלדז מגנים: בלאטי וג'יו בלמים: פויול ורודרי קשרים: אדמילסון - רייקארד לא יהמר על המהנדס כקשר דפנסיבי. ואן בומל ודקו. קיצוניים:לארסון, ג'יולי חלוץ: סמואל אטו. אישית אני מאמין שרייקארד שוב ישתמש בבאסקי כמחליף ללארסון וג'יולי , וכמובן אוהדי בארסה ימשיכו לפנטז על הפתעה קטנה כנוסח מקסי לופז.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/riquelme220106_ES.Xxx ביום שישי , יום לא שיגרתי למשחקי כדורגל בספרד תארח ברצלונה את ויאריאל(21:30) בעקבות משחקם של שתי הקבוצות באמצע השבוע באירופה.
וככה רשום גם בדיון של לוח השידורים פה בפורום. האדום של פויול לא כל כך נורא , נראה לי שבמלא רייקארד היה נותן לו לנוח ביום שישי מול ויאריאל. אגב,יש לי הרגשה שהמשחק מול ויאריאל הולך להיות כמו משחק ידידות אף קבוצה לא תלחם יותר מדי כדי לשמור על הרגליים לשלישי ורביעי
העיתונאי ההולנדי הבכיר,יוהאן דרקסן, טוען היום שאייאקס כבר פנתה להנק טן קאטה.היו הרבה שמועות על כך והעיתונאי היום אומר שהדבר רשמי. כמובן שעל הפרק אימון היהודים בעונה הבאה. הלוואי...http://www.ajaxtalk.nl/portal/images/smiles/eusa_pray.Xxx
זה משהו שעלה גם בעונה שעברה, אבל טן-קאטה דחה על הסף. בכל אופן, אני בהחלט מאמין כי במידה ובארסה זוכה בליגת האלופות יתכן מאוד כי עוזר המאמן ההולנדי ירצה לעשות את הצעד הזה קדימה. אם וכאשר, זו תהיה מכה לא קלה לברצלונה. טן-קאטה ורייקארד מרכיבים צוות נהדר, ויודעי דבר בקטלוניה נוהגים לשייך הרבה מההברקות הטקטיות לעוזרו של פרנקי (למשל, המעבר למערך 4-3-3 באמצע עונת 2003/4).
תראה, אינני יודע באמת מה היא חלוקת העבודה בין טן-קאטה לרייקארד. אני יכול לאמר לך רק על התמונה המצטיירת מגזרי ידיעות בתקשורת. בגדול, נהוג לראות את רייקארד כמוטיבטור הגדול, ואשף הפסיכולוגיות. את עוזרו בדרך כלל מציירים כמוח הטקטי, ומשייכים לו הרבה מאוד מההברקות בפן הזה (את הטעויות בדרך כלל משאירים לרייקארד). הסברה הרווחת בברצלונה היא שטן-קאטה הוא האיש אשר העלה לראשונה את הרעיון של ה- 4-3-3, וגם את הרעיון לעבור ל- 4-2-4 מול מילאן בעונה שעברה (חילוף שנעשה נפוץ ושימושי מאוד עבור ברצלונה מאז). מצד שני, את כל הביקורת על השגיאות הטקטיות סופג רייקארד בלבד. בקיצור, קשה לקבוע חד-משמעית איזה חלק בהצלחת ברצלונה שייך לטן-קאטה ואיזה לרייקארד. לדעתי, הם עובדים יחד, הרבה יותר מאשר צוותי מאמן-עוזר במקומות אחרים. ובתשובה לשאלתך, על פי תמונתו המאוד לא אמינה של טן-קאטה אשר מצטיירת לי בראש, כן.
בלי שכל כך נרגיש ונשים לב ברצלונה עירערה על הצהוב הראשון של פויול לועדת התחרויות שהתכנסה היום ובכלל לא דנה על הכרטיס הצהוב של פויול , ברצלונה תצטרך לערער לועדת הערעורים. http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_153350_CAS.Xxx לא כל כך נורא אם פויול לא ישחק ביום שישי ,אבל כנראה שבברצלונה רוצים ללכת פרנציפ עם הערעורים על הצהובים שבפעם הבאה לא יהיה בעיות וישר יוותרו על הצהוב/אדום בלי לגשת לועדת הערעורים.
יש תעלומה לגבי מסי , הוא לא התייצב היום לאימוני ברצלונה וכנראה שהוא לא ישחק נגד ויאריאל. אבל אף אחד לא שמע על איזה פציעה או משהו , מסי נשמר חודש שלם בשביל החצי גמר הזה , אני מקווה שבאמת אין לו איזה פציעה או משהו
אולי לוחמה פסיכולוגית קטנה מצידו של המקורזל, כמו שבוריס ציין לפני אצל רייקארד זוהי תכונה בולטת. בקשר לטן קאטה, אני מאמין בהחלט ביכולות שלו לאמן קבוצה באופן עצמאי, ז"א לנהל משחק, להכין ולבנות סגל. החלוקה בבארסה כמו שבוריס מציין היא בעצם שקאטה הוא הטקטיקן ורייקארד המוטיבטור. אינני יודע עד כמה זה נכון, כי קשה לי להאמין שרייקארד חסר מושג טקטי כמו התמונה שמצטיירת, אבל בקשר ליכולות הטקטיות של קאטה אין לי ספק בכלל, הוא מאמן מוכשר ויסודי, ואם וכאשר הוא יעזוב להיות מאמן מוביל, זו תהיה מכה קשה, נקווה שאחרי זכייה בכל התארים האפשריים העונה, כי כך נקבל מכה פחות קשה, אם הוא היה עוזב את בארסה במהלך תקופת המעבר שלה, מכדורגל יפה אך לעיתים חסר טעם, לכדרגל יפה ויעיל, סביר להניח שהיינו נפגעים בהמון צורות, והשיטות שהושרשו בבארסה בתקופתו היו נעלמות. לדעתי הוא בדיוק המאמן שיכול לקחת את אייאקס עוד כמה דרגות למעלה, ויצליח לקדם את הצעירים פלוס כמה רכשים חכמים.
אני מאמין שעד יום שלישי מאסי יחלים לגמרה ויפתח בהרכב במשחק הכי חשוב של בארסה העונה,אני מקווה שישחק קצת מול ויאריאל בשביל לחזור קצת לשחק לפני מילאן.אני מקווה מאוד שגם מארקז ומוטה יחלימו עד מילאן.