מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. ManUtd Fan Member

ומתי הוא יחזור לשחק? אני מת כבר לראות אותו משחק, אני מחכה לזה הרבה מאוד זמן.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבוע הבא ככל הנראה (לא מול רסינג , אלה שבוע לאחר מכן).

3. מאסי המלך Member

בארסה רק צריכה לעבור את בנפיקה היום ואז יהיו לה שבועים עד חצי הגמר וכל הפצועים יחלימו מלבד צאבי.

4. EL Capitan Member

גם צ'אבי עשוי לחזור עד אז, לא?

הסיכויים של הנרי להגיע לבארסה יותר גדולים ממה שחשבנו. קיית אדלמן: "יש רק סיכוי של 50 אחוז, שהנרי ישאר בארסנל".

5. Arsenal fan Member

קים, אין לי מושג איך העיתונות הספרדית השפיעה עלייך.

אבל אתמול פורסם ב-BBC(אחד המקורות האמינים), שקיית אדלמן אמר שהוא בטוח בזה שהנרי ישאר.

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/t...nal/4875252.stm

6. ManUtd Fan Member

שום 50 ולא שום דבר, הנרי ישאר בארסנל ולא יעזוב אותה בעד שום מועדון אחר.

7. רובסון דה סוזה Member

אל תיהיה כל כך בטוח. אני כמעט משוכנע שלמרות הקבוצה הנהדרת שנבנית בארסנל, הנרי רוצה לשנות אווירה והוא יעדיף לעבור לליגה הספרדית. או לריאל או לברצלונה.

8. EL Capitan Member

תם, ב'אס' אדלמן צוטט כאומר "hay solo un 50 por ciento que henry sigue en el arsenal". כל מי שיודע ספרדית, יודע שזה בדיוק מה שרשמתי בתגובה שלי למעלה. ובכן, ב'אס' לקחו את זה ותירגמו את זה קצת אחרת, ממה שאני רואה עכשיו בBBC, שם מצטטים את אדלמן אומר יותר מ50 אחוז. יחי ההבדל של מילה אחת קטנה.

9. לא מצאתי כינוי Member

מישהו יודע מתי צ'אבי חוזר סוף סוף?

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/06
  10. daniel_haifa Member

כעיקרון הוא חוזר לאימונים בהדרגה.
    יש איתו עבודה אישית באימונים, הוא עובד על מסירות, עושה ריצות קצרות, ומדמה מצבים שיכולים לקרות לו במשחק, ז"א המאמנים עובדים איתו על מה לעשות במקרים מסוימים כדי להימנע מפציעה, בכך שהם עובדים איתו על שימוש תקין בברך, כמו כן הוא עובד על בעיטות.
    מתי הוא יהיה כשיר למשחק?
    לא ריאלי מבחינתי לחשוב שהוא ישחק העונה, אולי במשחקים האחרונים בליגה אם אכן בארסה תבטיח אליפות.
    צריך לקחת בחשבון שבבארסה לא ירצו לסכן אותו סתם, ככה שסיכויים גבוהים שלא נראה אותו משחק העונה, כמו שאמרתי אולי מול סטה או באחד מהמשחקים האחרונים, כדי להכין את עצמו למונדיאל.

11. El Conejito Member

אלמונדו - דפורטיבו חולם בהקיץ , ומה רע לנו?

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060408a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060408_Y08PORTB.Xxx.Xxx

האם אלה הולכות להיות שתיים מכמה רכישות גדולות שהולכות להיות בקיץ? פורלאן (שנקשר כמה וכמה פעמים לבארסה) וקיבו ( שכרגע הוא הברווז הצהוב ביותר).

לפני שאתם מגיבים, אני חושב שלא כדאי לכם להאמין לכל חלום או פנטזיה שנמצא בעיתון הקטלוני ספורט\ MD

12. אלי מתחן Member

אני לא מאמין שלברצלונה יש כסף לשניהם, אחרי הכל שניהם שחקני מפתח בקבוצות שלהם ולא ישתחררו בקלות, במיוחד לא שאלו קבוצות ברמה גבוהה כמו רומא וויאריאל.
    ובכל מקרה במקרה של קיבו, אל תשכחו שגם ריאל מדריד מעורבת והיא לא תיתן לברצלונה לקנות אותו.
    ד"א, קים, הפעם אין לברצלונה אופציה ראשונה על קיבו ופורלאן?

13. Spanish Weapon Member

את האמת אני לא רואה כל כך את פורלאן משתלב בהרכב הרגיל של רייקארד אלא אם כן כרוטציה לא'טו.
    קיבו נקשר לא מעט פעמים לבארסה, אני מקווה שבקיץ לאפורטה יפתח את הכיס ויביא אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/4/06
  14. מאסי המלך Member

בארסה השנה טפו טפו טפו כנראה תזכה באליפות וליגת האלופות וזה ישדרג מאוד את הקבוצה מבחינה כספית.פורלאן יכול להיות מחליף מצוין ללארסון בארסה צריכה חלוץ ברמה גבוהה כי ראינו כמה לארסון תורם השנה כשחקן מחליף 16 גולים בכל המסגרות שזה מדהים פשוט לשחקן מחליף ושחקן בגיל שלו.קיבו זו תהיה גם רכישה טובה אם יגיע למקרה שפיול או מארקז יורחקו או יפצעו אז יהיה מחליף ברמה גבוהה.
    בארסה לדעתי צריכה חלוץ מחליף במקומו של לארסון שיהיה על הספסל לרוטציות או פציעות,ובלם מחליף ברמה גבוהה כמו קיבו,וגם מגן ימני ברמה גבוהה,ועם חזרת צאבי עוד בארסה תהיה עוד הרבה יותר טובה שנה הבאה מאשר השנה.

בקשר לפצועים:

מאסי-כנראה יהיה בסגל למשחק מול מול ראסינג אבל יפתח על הספסל,צפיו לחזור להרכב מול ויאריאל.

מוטה-עושים מאמצים להכשיר אותו לקראת מילאן,אני לא יודע אם הוא בתוכניות של ריקארד להרכב אבל מול צילסי זה עבד מצוין עם שני קשרים אחורים אדמילסון ומוטה האם גם הפעם זה יקרה? ואינסטה או ואן בומל ישחקו כקשר קדמי במקומו של דקו המורחק.

מארקז-תהליך ההחלמה שלו מתקדם מהר מהצפיו וכנראה יהיה כשיר לקראת מילאן,שזה מצוין בארסה צריכה את פיול ומארקז בלמים,ואולגר בלם כי למילאן יש התקפה מצוינת.

צאבי-צפיו לחזור לשחק בסוף אפריל כנראה ישחק 3 משחקים אחרונים בליגה,ומי יודע אולי גם בגמר ליגת האלופות.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל בלי קשר לכסף או לא כסף ברצלונה צריכה בלם נוסף ולא יעזור כלום.
    לואיזאו הבלם של בנפיקה הותיר בפניי רושם לא רע ואפשר אולי קצת לפזול לכיוונו.

פורלאן ? לא יודע .
    יש לנו את ג'ולי שמחמיץ מספיק ויותר מדי אז נוסיף עוד אחד כזה.
    ולא יודע אם פורלאן מספיק טוב כדי לשחק גם בכנף. ושאולי ברצלונה יפנטזו על שחקן שמשחק בכנפיים גם ולא על חלוץ שבגללו אטו יצטרך לשחק בכנף כי הוא מתבזבז שם.