מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Aug 4, 2004.

1. Spanish Weapon Member

אתה מסתלבט או שאתה רציני?
    חוד של הנרי ואטו זה משהו רצחני כשמאחוריהם רונאלדיניו ומסי.
    למה אתה לא רוצה אותו בקמפ נואו?

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שנצטרך לוותר על מסי או אטו.

והבאתי של הנרי תגרום לאטו להיות כקיצוני ולא חלוץ חוד . בדיוק כמו אם לארסון שהוא משחק באמצע ואטו בצד, אז עם הנרי יבוא אז אטו יהיה בצד והנרי באמצע.

נשמע מפתה הנרי-אטו-רונאלדיניו אבל השאלה האמיתית האם יש לו מקום

3. Arsenal fan Member

אל תגיד לי שאתה מושפע מ'וואלה'. בכול מקרה, אפשר להבין שקראת את הכתבה. אז וואלה כרגיל טעו, החוזה של הנרי מסתיים בקיץ הבא, ולא בקיץ הנוכחי. אם הנרי יעזוב, ארסנל תקבל אני מעריך כ-15 עד -20 מיליון פאונד מבארסה. מכיוון שהיא יודעת שקיץ לאחר מכן היא לא יכולה לעשות עליו כלום.

"חוד של הנרי ואטו זה משהו רצחני כשמאחוריהם רונאלדיניו ומסי."

תכל'ס, איפה כול אלה יכנסו בהרכב? יש מקום ל-3. או שאתה רוצה לשחק בלי קשר אחורי בקבוצה שלך? או בלי צאבי?

בכול מקרה, לגבי הידיעה, שוב הספקולציות המעצבנות האלה עולות. וככה זה גם ימשך עד שהנרי לא יחתום על חוזה חדש. העיתונות האנגלית ובעיקר הספרדית פשוט חוגגות על הקטע הזה.

"נשמע מפתה הנרי-אטו-רונאלדיניו אבל השאלה האמיתית האם יש לו מקום "
    לא, לחלוץ הטוב בעולם אין מקום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited: Mar 16, 2006
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם הוא(הנרי) הטוב בעולם , אבל על אטו אני לא מוכן לוותר

5. X-Rivaldo@ Member

צרות של עשירים... זה שלא יודעים אם לשחקן כמו הנרי יש מקום בהרכב של ברסה זה רק מראה עד כמה הסגל שלה טוב.. אני אישית חושב שאם הוא לא עולה יותר מידי להביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
    אבל הנה משהו אחר... מישהו יודע משהו על השחקן הזה:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228000,00.html
    ?????

6. Bensh Member

איך בדיוק נשחק עם חוד של אטו והנרי כשמאחוריהם רונאלדיניו ומסי?
    מה, לשנות שיטה מושלמת בשביל שחקן?
    חוץ מזה, מי מבטיח שאטו והנרי\מסי והנרי יסתדרו? (בקשר לרוני אני לא דואג, הוא מסתדר עם כולם)
    ואם אטו יפגע וידרוש לעזוב מכיוון שההגעה של הנרי תערער על ההגמוניה שלו כחלוץ הבכיר בבארסה? ואם נצטרך להושיב על הספסל את מסי? זה לא יהרוס את ההתפתחות שלו? ומה עם התפקוד של אטו\הנרי כקיצוני ימני?
    תגיד לי, זה באמת שווה את זה?
    שיביאו קיצוני צעיר עם יכולות לא רעות, שמוכן לשבת על הספסל
    מבחינתי זה מצויין

7. Spanish Weapon Member

בשביל שחקן כמו הנרי משנים מערך.

8. EL Capitan Member

אני רואה את הנרי, אטו ורונאלדיניו יכולים להחליף מקומות בלי בעיות, ולהוות חוליה התקפית מצוינת. גם הנרי בארסנל משחק עם חופש תנועה, כשהוא מגיע הרבה פעמים לאגף שמאל ומשם נכנס לאמצע, וגם ביובה בצעירותו הוא שיחק כקיצוני ימני (בדקות המעטות שהוא שיחק שם). ככה שהשאלה כאן היא לא אם הנרי יוכל להסתדר בבארסה עם אטו ואיך הוא יתאים לשיטה, אלא מה יהיה עם מסי. מבחינת זה שיהיה לבארסה עוד אופציה התקפית מעולה, רכישה של הנרי תהיה מצוינת לבארסה, אבל אני לא יודע אם אני מעדיף את מסי בהרכב, או את הנרי.

עריכה: בעקבות הטעויות הלא מעטות, שויקטור ולדז עושה העונה בשערה של בארסה, הקבוצה דואגת, ועפ"י ה'אס', היא מעוניינת בלאו פרנקו, כדי שיתחרה עם ולדז על אפודת השוער הראשון.

קצב ההחלמה של מסי מתקדם בקצב טוב, והוא אולי יהיה כשיר למשחק הראשון נגד בנפיקה.

והיום תתקבל ההחלטה הסופית בנוגע לצהוב השני של אדמילסון במשחק האחרון נגד אוסאסונה.

9. X-Rivaldo@ Member

אם מה שאתה אומר נכון - אין פה הרבה מקום לתחרות. לאו פרנקו שוער יותר טוב מואלדס. אבל אני לא חושב שזה ממש בעייתי אצל ברסה אפודת השוער... אולי פשוט רצו לעשות קצת רעש תקשורתי שרוצים להחליף אותו כדי שואלדס יתחיל להתעורר ולהפסיק עם הטעויות המפחידות האלה.
    ועוד פעם אני שואל - מישהו שמע פעם על השחקן הזה ששאלתי עליו כמה הודעות למעלה??

10. EL Capitan Member

כן, זה סרחיו אגוורו. נתתי לינק לראיון שלו במארקה בדיון החדשות. ולא רק בארסה וריאל רוצות אותו, אלא חצי אירופה כבר אחריו. הוא, מסי וגאגו הם שלושת הילדים, שפקרמן שוקל אם לזמן אותם למונדיאל (על מסי כבר פקרמן אמר, שמקומו בסגל מובטח).

וכשוער, אני יכול להגיד לך, שדבר כזה לא ימריץ אותך, אלא רק יערער את הבטחון שלך.

11. Spanish Weapon Member

לאו פרנקו שוער מצויין אבל אני עדיין מאמין בואלדז.
    אני רואה אותו גם אחרי שהוא עושה את הטעויות ואני רואה איך הוא נלחם ואיך הוא מתאבד על כל כדור, מרוב שהוא רוצה להצליח בשביל בארסה הוא עושה שטויות לפעמים , אבל אני אוהב אותו ,בעונה הבאה הוא יוערך הרבה יותר מאשר עכשיו.

12. El Conejito Member

קים, שאלה לי אליך.
    מדוע אתה נשען על כל מה שאומר ה'פלוצר' הראשי העיתון 'אס'. הרי כולנו יודעים שהוא עיתון ממדריד וכאמור כל ידיעה שהוא מספר על אתלטיקו ובארסה הוא שקר אחד גדול, (כמעט).

בנוגע לאגווארו, יותר מדי רעש וצלצולים אני שומע מהעיתונות לגבי הבחור. לדעתי , תנו לו להשאר באמריקה הלטינית עוד שנתיים\ שלוש ורק אחר מכן הטיסו אותו לאירופה.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שועדת התחרויות דחתה את בקשת בארסה לבטל את הצהוב השני של אדמילסון , פנתה ברצלונה לועדת העירעורים והיא אכן מבטלת את הצהוב השני של אדמילסון והוא יוכל לשחק מול ריאל סוסידאד במוצ"ש.

14. Bensh Member

הידד!

15. EL Capitan Member

נשען? אני לא אמרתי שזה נכון, כי אני לא יכול לדעת, אם המידע שהביאו ב'אס' הוא אמין. אני, בסך הכל, מיידע אתכם על הידיעות, שמתפרסמות בעיתונות הספרדית.

ובקשר לאגוורו, לא מסכים איתך. אם מה שאומרים עליו הוא נכון, זה יהיה ביזבוז מבחינתו, אם הוא יחכה עוד שנה או שנתיים. אם יהיו לו הצעות בקיץ (וככל הנראה יהיו לו), הוא יעשה את המעבר לאירופה. הוא מרגיש מוכן, ובגיל 17 אין טעם לו לחכות עוד, שיתבשל עוד באירופה. כל קבוצה גדולה שמעוניינות בו יודעת, שאם היא תרצה לחכות עוד שנה או שנתיים, מישהי כבר תחטוף אותו.