היריקות שהאפס הזה חטף מגיעות לו. מעניין, לא ראיתי אתכם כאן כשפורסם שאוהדי צ'לסי שלחו איומים לשופט ששפט במשחק הראשון. מבחינתי, המקרה הזה יותר חמור. אגב, מגיע לכם שאפו. רואים שאתם מודעים לתבוסה שתחטפו מחר. אתם יודעים שבארסה פשוט קבוצה יותר איכותית ממכם, בהרבה, ולכן אתם באים לפה ומזיינים את השכל על אטו, קופים ומוריניו, במקום לדבר על המשחק עצמו. בהצלחה מחר לג'ואי, פראנקי, ג'וני טי ושוני רייט רייט. אני מעדיף את מיצי. :aaa21:
עזוב יסטה, חיכיתי גם בהית'רו לברסה כדי לצעוק להם קופים כי ידעתי שנקבל בראש. אגב, בגלל זה אטו ורונאלדיניו הלכו מכות עם הסטאף של צ'לסי אחרי שהובסו?
אז על המטבע שפריסק חטף מאוהדי ולנסיה בכלל היית מציע לסקול כל אחד מהם באבנים? גם הוא: http://home.skysports.com/images/playerpics05_06/Premiership/Chelsea/gallas_blue.Xxx
בינתיים, במפגש היחידי בו צ'לסי הייתה עם 11 שחקנים במשחק שלם היא הנחילה תבוסה לבארסה. בארסה לא טובה מצ'לסי בהרבה, אם בכלל. היא בקושי הצליחה לנצח אותה ב10 שחקנים. מחר הכל יכול לקרות, אף אחד לא יופתע אם מוריניו ישלוף (עוד) שפן מהכובע ויעיף את בארסה, ואף אחד לא יופתע אם בארסה תעיף את צ'לסי, אומנם הסיכויים נוטים לטובתה של בארסה(הודות לחברו של פריסק), אבל הכל יכול להיות. בינתיים, כל אוהדי צ'לסי יקוו(ואני איתם בתקווה הזאת) לתמונה הזאת: http://www.telegraph.co.uk/sport/graphics/2005/03/09/sfnche090305.Xxx מעשה יותר חמור מדיבורים. בינתיים היחידי שהוכיח שמה ש"עוללו" לו מגיע לו זה השופט ולא אף אחד אחר.
לאור מתן הלגיטימציה על היריקות לכיוון מוריניו, נפתחה תיבת פנדורה. In the jungle, the mighty jungle, the Lion sleeps tonight but when the monkey, gets in the jungle, the lion eats him tight. bring on samuel eto'o! http://www.football.co.uk/shared/images/teams/chelsea.Xxx אני עדיין מחכה להצהרה של סמואל לגבי סגירת נמל התעופה בברצלונה. האגואיסט גם ככה הגיע לאירופה ברגל, אז לא תיהיה לו בעיה.
תבוסה גדולה עד כדי כך שכל ההבדל בין הקבוצות היה שער לא חוקי אחד. אתה יודע, לשחק ב- 10 שחקנים זה לא בדיוק לכרות לחצי משחקניהם את רגל ימין. ברור שהיה קשה. צ'לסי קבוצה אדירה. אבל כן השכלנו לנצח, וזה הישג כביר בכל תנאי משחק שהם. מה עוד שזה שדל הורנו טמבל זה בעייה שלהם וחלק מהמשחק. חלאס עם השטויות על יריקות ומלחמות מפגרות אחרות. מפגרים יש בכל צד, וזה משהו שיכול להתנהל לנצח. כדי להקל עלינו, פשוט תקטעו את זה עכשיו.
+ 1.פנדל והרחקה מפוקפקים מאוד. 2.גם אם קראבליו לא היה תופס את ואלדז, ואלדז לא היה מגיע לכדור. לא צריך לכרות לחצי מהשחקנים בכדי לפגוע ביכולת הקבוצה, כאשר מגן הקבוצה מורחק(שלא בצדק) ואין מגן מחליף(דל הורנו הוא האופציה השלישית בלבד, במקרה הטוב) היכולת של הקבוצה נפגעת מאוד ולראיה החגיגה של מסי באגף ימין. אני בטוח שאתם הייתם בוכים הרבה יותר מאוהדי צ'לסי אילו היו מרחיקים לכם שחקן שלא בצדק.
פנדל היה, האדום של דרוגבה היה מוצדק. וואלדז היה מגיע לכדור, לא נגיחה גדולה של ג'ון טרי, פאול ברור של קראבליו. אם ברצלונה באמת הייתה כזאת קבוצה מוחצת כמו שהיא מתיימרת להיות, היא הייתה עולה. אטו החמיץ מול שער ריק, אינייסטה בעט לקורה ועוד. בוריס, כזה מגן, וזה נגד ברצלונה, זה מאוד קריטי.
אני מתקשה להבין את נורמות השיפוט שלך. ראשית, להגיד שהפנדל של פריירה בעונה שעברה היה מפוקפק זה פשוט מטופש. הבן-אדם עלה לנגיחה עם היד מעל לראש, זאת כבר הבעייה שלו שהכדור פוגע בה. באשר להחרקת דל-הורנו, כאשר כמחצית מאוהדי הכדורגל הנייטראליים חושבים שהיה מקום לשלוף כרטיס אדום, קשה לקרוא להחלטה "לא מוצדקת". זה מצביע בבירור שהיו לה די נימוקים הגיוניים (כמו העובדה שאם מסי לא מתחמק מהתיקול דל הורנו עלול מאוד לשבור לו את הרגל). זה שאתה, במקומו של השופט הנורבגי לא היית שולף אדום, אילו כבר שיקולים שלך. זוהי עבירה של צהוב וחצי. יש סיבות טובות לתת עבורה אדום, יש סיבות טובות להסתפק בצהוב. אין כאן נכון ולא נכון. הכל תלוי בשיקולים הפנימיים של השופט בכל מה שקשור ל'בעד' מול ה'נגד'. יוני, זה כבר טחון. צ'לסי ובארסה קבוצות מצויינות שהיו אז ועדיין היום דומות מאוד ברמתן הכללית. בסופו של דבר, מישהי צריכה לעוף. אז זו הייתה בארסה, והפעם, אני מקווה מאוד, זו תהיה צ'לסי. אבל בבקשה, אל תאשימו אותנו בבכיינות ותאשימו את השופט כשנוח לכם. בסך הכל, ב- 3 המפגשים בשנה האחרונה, לשתי הקבוצות יש די טענות לשופט, אשר פחות או יותר מאזנות זו את זו. ההרחקה זה בעייה מזויינת של דל הורנו ומוריניו, אבל אתה לא יכול לנתק אותה מהמשחק.
לא היה פנדל מהסיבה הפשוטה שהיד של פריירה הייתה בצורה הטבעית שלה(אני לא יודע מה איתך, אבל לא ראיתי בחיים מישהו שקופץ עם ידיים למטה). לדרוגבה לא היה מגיע אדום. מקסימום צהוב על העבירה הראשונה(אם אני זוכר נכון את סדר העבירות). ואלדז בחיים לא היה מגיע לכדור, אמנם לכדור לא היה חוזק של ממש, אך הוא היה מדויק להפליא ולואלדז לא היה שום סיכוי. לצ'לסי לא היו החמצות?? אולי לך, כאוהד בארסה, זה קשה. אבל אופ"א נתנה את דעתה בנושא והחליטה להרחיק את דל הורנו רק למשחק בודד, אילו היה מדובר בפגיעה מכוונת\אלימות אופ"א הייתה מרחיקה אותו ל3 משחקים.
בוא נענה באותה היסטוריה ספקולטיבית כמו שאתה חובב: א. ואלדז היה מגיע לכדור. הוא היה מדוייק, אבל מאוד, מאוד, חלש. ב. סעיף א' לא משנה. הייתה עבירה, השער לא חוקי. 3. "בצורה הטבעית"? אהבתי. ראית פעם את פויול משחק בהגנה? הידיים שלו מאחורי הגב. העובדה שפריירה לא מסוגל להשתלט על הגפיים שלו זה לא הבעייה של בארסה. 4. כמו מקרה דל הורנו, גם הרחקת דרוגבה היא גבולית ופתוחה לשיקול דעת. 5. היו, בטח. גם לבארסה. בגלל זה אני אומר שהמשחק היה שקול. תגיד את זה לסרחיו ראמוס. הוא נתן אגרוף לשחקן ארסנל במשחק הראשון אבל יעלה מחרתיים על כר הדשא.
א.ואלדז היה צריך את כורי העכביש של סופרמן בכדי להגיע לכדור. ב.נכון, לא טענתי אחרת. ג.פויול הוא היוצא דופן כאן, אני מציע לך שתקום עכשיו מהכיסא, תקפוץ, ותראה שהידיים שלך עולות כלפי מעלה באופן טבעי כאינסטינק. ד.על דל הורנו לא ניתן להתווכח, אופ"א אמרה את שלה, ואני אמרתי את שלי. על דרוגבה, אפשר להתווכח, בדיוק כמו שאפשר להתווכח על האדומים שהגיעו לפויול או אולגר במפגש האחרון. ה.זה לא היה מכוון אליך, אלא לGianzola. אין לי מושג על מה אתה מדבר(ראיתי רק תקציר של המשחק), אבל אסיין לא משחק נגד בארסה בגלל אותה סיבה. יש הבדל בין להביא מישהו לדין ולצאת זכאי, לבין לא להביא אותו בכלל לדין. *אשמח אם תיתן לינק לאירוע. נ.ב:אני לא אוהב לענות ב1\2 או א'\ב אלא בציטוט-תגובה.הכי נוח.לילה טוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
איך יש לכם כח להתווכח עם האנגלופים, שהחליטו לקפוץ לביקור קטן כאן, אני לא יודע. אני כבר אמרתי, בארסה תשלים את המלאכה ותעלה לשלב הבא. מוריניו יוכל לבכות עד לעונה הבאה על הצגת התאטרון שמסי סידר לו בחינם, אבל בארסה זאת שתצא בידה על העליונה ותדהר לעבר דאבל שני, בעוד שמוריניו ימשיך לבכות עד לעונה הבאה ויסתפק בתואר האליפות של הליגה הטובה בעולם.
כנראה שהיית נראה לי כמו אחד מהם. בכל מקרה, אלה הכותרת של ה'אס' והמארקה המדרידיסטים לקראת המשחק: ה'אס'- "תאטרון ברמה גבוהה", המארקה- "לבארסה יש את הכרטיס לשלב הבא בידיים". המונדו דפורטיבו מפציץ: "להיות או לא להיות".