מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. Barcik Member

רייקארד שומר על ערפל מלחמה, ובאימונים לא מעלה שחקן אחד בתפקידי המחלוקת. צמדים שונים של מגני כנף כבר נוסו, כמו גם מוטה ואינייסטה לצידם של דקו ואדמילסון. ואן-בומל, לפחות למראית עין, לא בתוכניות. אני מודאג מהאפשרות שברצלונה תעלה עם אדמילסון ומוטה גם יחד. זו תהייה דוגמא קלאסית של הסקת מסקנות שגויות מהעובדות הפרושות לפניך. צ'לסי ניצחה את בארסה במתפרצות, אז רייקארד הסיק שצריך עוד קיר הגנתי בקישור. אבל, כך, זהו ויתור מראש כמעט בקרב המכריע מול שלישיית הקשרים של אלופת אנגליה. מה עוד שמוטה ואדמילסון יחד בעיקר נתקלים זה בזה. מאוד לא אוהב את הרעיון.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח. אדמילסון לבדו לא יהיה אפקטיבי ולא יסגור את החורים שכל כך פגעו בבארסה לפני שנה. אם הוא ישמור על לאמפרד, הוא ייאלץ לנדוד בכל המגרש ולהשאיר את האמצע פרוץ לגמרי וחשוף לשליטתו של מקללה. אם הוא יישאר במקומו המקורי ולא ירדוף אחרי לאמפרד, פרנקי יגיע לאינספור מצבי בעיטה/מסירה כשהוא חופשי ומאושר. הרכבת אדמילסון ומוטה ביחד יכולה להיות הפתרון.

3. Barcik Member

זה לא שדקו לא עושה הגנה. הפורטוגזי יכול בהחלט להתרוצץ אחרי למפארד, ואני מעריך שהוא גם יעשה את זה.

4. מסי הקטן Member

בדיוק אני מאמין שלא משנה מי יפתח בארסה תלחץ באמצע המגרש כמו תמיד...

5. daniel_haifa Member

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060221a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060221_YBA03M1.Xxx.Xxx

אנחנו רואים בתרשים את התרגולים הטקטיים באימון של רייקארד.
    אפשר להסיק כמה דברים מן התרשים:
    REM יפתחו כצפוי, ללא הפתעות מיוחדות.
    רייקארד מייעד ככל הנראה את עמדת הקשר אחורי דווקא לאדמילסון, ומתלבט בין מוטה לאינייסטה, מה שאומר שMVB ישלם את המחיר על ההופעות החלשות שלו בתקופה האחרונה.
    בהגנה היחידים שבטוחים הם מארקז ופויול, בעוד רייקארד עדיין מתלבט בין ג'יו לסילביניו, ובין בלטי לאולגר.
    ההרגשה שלי היא שהוא הולך לפתוח עם אולגר, החלטה שלדעתי לא תהיה מוצדקת, אבל זה כבר נראה.
    בשמאל שוב יש התלבטות, ושוב אני רואה פה פייבוריט של המקורזל, ג'יו.
    חבל יהיה לי לראות את ג'יו פותח על חשבונו של סילביניו, שיכול לתרום המון.
    עם ג'יו נהיה פשוט מפוזרים על המגרש, ורובן/ג'ו קול/דאף פשוט יחגגו על שני האגפים.
    מארקז בסכנת צהובים, ואם יקבל צהוב בסטמפורד ברידג' הוא יחמיץ את המשחק בקאמפ.
    בצ'לסי נדמה לי שאלו טרי ולאמפרד בסכנת צהובים.
    בכל מקרה, בארסה תהיה חייבת לשמור אישית את לאמפרד, השחקן המתבקש לתפקיד הזה הוא מוטה, שימרר את חייב של לאמפרד.
    מהצד השני אני כבר רואה את מקאללה משתק את דקו, אני רק מקווה שהוא יוכל להתעלות על עצמו.

6. Jose Mourinho Member

בהגנה, אני חושב שרייקארד צריך לפתוח עם אולגר. הסיבה: אולגר עולה להתקפה הרבה פחות מבלטי ומשאיר הרבה פחות שטחים פתוחים מאחור. מצד שני, אולגר הרבה יותר איטי מבלטי, ויתקשה מול סילונים כמו קול, דאף או רובן.
    בצד שמאל אני חושב שסילביניו צריך לפתוח, שחקן מאוד יעיל, גם בהנגה ובגם בהתקפה, בניגוד לג'יו שכמו שאמר daniel_haifa, מפזר ומבלגן את המשחק.

בקישור, לדעתי מוטה צריך לפתוח כקשר אחורי במקום אדמילסון הרך. מוטה ימרר לקשרים של צ'לסי את החיים עם המלחמה הבלתי פוסקת על הכדור והקשיחות שלו. אני חושב גם שואן בומל צריך לפתוח לצידו של דקו במקום אינייסטה, כדי ליצור יותר כוח ומסה בקישור. אינייסטה יכול לתת הברקות פה ושם, אבל ואן בומל מוסיף יותר כוח(וזה לא שואן בומל לא יודע לתת הברקות...).

בהתקפה כמובן REM, בלי ספק.

7. Barcik Member

אני דווקא חושב שרייקארד ילך עם סילביניו ואולגר, והתמרונים באימון הם סתם כדי להטעות את אנשי צ'לסי. בקישור, אדמילסון ישחק (לצערי), ולפי דעתי, אינייסטה. מוטה יחליף אותו במהלך המשחק בסבירות גבוהה.

8. קלייברט Member

בנוסף לשחקנים שהזכרת, גם לואן בומל ורובן יש שני צהובים.

9. M_T_A Member

למה ואן בומל לא נכלל בשום הרכב אפשרי לפי התמונה 3 הודעות מעלי?

10. Yeste Member

הנה ההרכבים של בארסה-צ'לסי לפי המארקה :

Chelsea: Petr Cech; Johnson, Terry, Ricardo Carvalho, Del Horno; Joe Cole, Wright-Phillips, Maniche, Lampard; Crespo o Drogba y Duff.

FC Barcelona: ValdEs; Belletti, Oleguer, MArquez, Sylvinho; Ezquerro o Motta, EdmIlson, Deco; Messi, Eto'o y Ronaldinho.

לא יודע אם הם כתבו את זה בטעות או סתם בכוונה..

11. Barcik Member

אחת משתי אפשרויות - המאמן רייקארד לא מאמין בו אחרי ההופעות המחורבנות מאז שחזר מהפציעה, או שאי-שיתופו המוחלט ברביעי ובאימונים, מהווה הטעייה למוריניו.

חבורת חמורים מדרידסטאס המארקה האלה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/06
  12. daniel_haifa Member

המארקה מגוחכים.
    בכל מקרה, לא נראה לי שנקבל כזו הטעיה מרייקארד, הייתי מת לראות כזה דבר מרייקארד, שיראה לנו סימן שהוא לא רק מוטיבטור וטקטיקן, אלא גם לוחם פסיכולוגי משובח.
    הצבת אולגר בצד ימין תהיה שגיאה, רק מהעובדה הפשוטה שכשמתמודדים עם קיצוניים מהירים וטכניים, שידועים בשליטה בכדור, חייבים מגן בעל טכניקה מסוימת, ונתונים פיזיים בהתאם.
    לאולגר יש מוח הגנתי, זה נכון, ואפילו טוב במצבים מסוימים, אבל הוא צריך לעשות עלייה גדולה ברמה, מבחינה הגנתית לפחות, כי לא מספיקה המנטליות, אלא גם יכולות.
    אינייסטה מבחינתי, צריך להיות קשר פותח, כמעט בכל משחק, יש לו יכולות טכניות מדהימות, ופסים חותכי הגנות.
    הפיזיות שלו לוקה בחסר, לכן במשחק המסוים הזה אני רוצה לראות קישור חסון ויציב.

13. liorha Member

איזה משחק ענק!!!!!
    הייתי עם האוהדים השרופים של ברסה מכל רחבי הארץ
    ממש מטורפים.. מירושלים לת"א בשביל ברסה
    ונהנתי מכל רגע ורגע
    ברסה פשוט קבוצה חלומית.......

14. Barcik Member

היית בהיט בר? כן, היה כיף. המקום היה די על הפנים, אבל אני לא יכול לחשוב על שום פאב אחר אליו היינו יכולים להכנס בכמות כזו (משהו כמו 200 איש).

15. Spanish Weapon Member

כל כך כיף לקום בבוקר ואשכרה להבין שניצחנו אתמול את מוריניו אבל בנוסף לכך אני הבנתי שאין מה לחגוג עד שלא עולים לרבע הגמר.
    מוריניו זה מוריניו וצ'לסי זאת צ'לסי , בקמפ נואו הכל יכול להיות ואני רק מקווה שרייקארד לא יתן לשחקנים לאבד את הראש בגומלין ולהרגיש מלכי העולם.