מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Aug 4, 2004.

1. valeron Member

:aaarofl:
    תגיד, אתה בדרן או משהו?
    הקונסים מהליגה הספרדית? צ'לסי מובילה את הפער בליגה האנגלית ב13 הפרש מהמקום ה-2, ואתה אומר לי קונוסים?, בארסה מובילה את הליגה הספרדית ב4 נקודות מהמקום ה-2, הליגה הספרדית תיוארתית יותר תחרותית מהליגה האנגלית שכבר בתחילת העונה ידעו שצ'לסי אלופה.
    אה, ואם אני לא טועה, אתה אמרת שבארסה תעבור את צ'לסי, מה קרה פיצול או משהו?

2. Arsenal fan Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    מה זה ההשוואה הזאת בין הליגות? אני אמרתי שהליגה האנגלית יותר תחרותית? תפסיק לדבר שטויות.
    4 נקודות מאוסאסונה, ואתה באמת חושב שאוסאסונה זה איום רציני?
    זה איום בדיוק כמו וויגאן ובני יהודה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    ראבק, מתי אמרתי שבארסה תעבור את צלסי?
    איפה ראית אותי אומר את זה? אולי אמרתי שאני רוצה כמובן שקאטלוניה תעבור, אבל לא אמרתי שאני חושב כך, הבנת הנקרא.

3. EL Capitan Member

תראה, להגיד שבארסה מטיילת בין קונוסים בליגה הספרדית זה ממש לא חכם. דיברנו על זה בדיון המחזור ה18, ואני יגיד שוב, בארסה היא זאת שגורמת להכל להראות קל בשבילה. אין מישהי שיכולה עלייה בליגה, מלבד ויאריאל, שכרגע לא מציגה את הכדורגל שהציגה בחצי השני של העונה שעברה, אבל בהשוואה לליגה האנגלית שלך, באמת שלא הייתי מדבר. גם שם צ'לסי פשוט מפחידה מרוב החוזק שלה, אבל אם בליגה אחת מבין השניים, צריך לבחור על מי יותר נכון להגיד שהיא מטיילת בין קונוסים, אז אין ספק שכולם היו בוחרים להגיד את זה על צ'לסי.

4. Legolas Member

ויאריאל אפילו לא תוכל על בארסה בשיא כושרה.
    מה שקורה עם בארסה זה משהו מדהים שיש לך 3 שחקנים טכניים ברמה הכי טובה שיש מסי,רנילאדיניו ודקו ועוד חלוץ שלא מפסיק להבקיע וגם נלחם על הדשא 90 דקות. אם צ'אבי לא היה נפצע בכלל בארסה היה יותר דורסת אבל ואן בומל מהווה מחליף ראוי.
    כרגע אני לא רואה קבוצה בספרד שיכולה על בארסה כי אם תשמור על רונאלידניו ואטו אז מסי יכריע תמשחק.
    אני מקווה שבארסה יעברו את צ'לסי ואני מאמין שהם יכולים רק אם ההגנה של בארסה לא תגרר למשחק שכונה.

5. EL Capitan Member

בשיא הכושר של בארסה כמעט אין קבוצות באירופה שיכולים עלייה. אבל מי אמר שבארסה תשאר בכושר הנוכחי שלה כל הזמן?

6. Robin Member

כשהוא אומר קונוסים הוא מתכוון להגנות הגרועות של הליגה הספרדית (נראה לי) מה שבאמת נכון כי ההגנות בליגה הספרדית הן גרועות.

"הליגה הספרדית תיוארתית יותר" כל מילה חקוקה באבן!

"הליגה הספרדית תחרותית יותר" אף ליגה כרגע באירופה לא נראית תחרותית במיוחד, באנגליה צ'לסי מובילה בהפרש גדול, אותו דבר בספרד עם בארסה, באיטליה עם יובה ובצרפת עם ליון. נראה כאילו שום דבר לא יעצור אף אחת מהקבוצות האלה בדרך לאליפות שנייה ברציפות. את בארסה תעצור אוסאסונה? לפי דעתי הקבוצה שתסיים הכי קרוב אליה תהיה ולנסיה אבל עדיין אין תחרות. נורא קל להגיד עכשיו שהכל ברור ושכל הקבוצות האלה יקחו אליפות אבל אני מוכן לשים כסף שלפחות אחת מהן לא תחגוג אליפות שנייה ברציפות.

צ'לסי לא מטיילת בין קונוסים מכיוון שאפילו במשחק בין צ'לסי לאברטון (מקום ראשון נגד אחרון) - המשחק מאוד אינטנסיבי והשחקנים עובדים קשה מאוד על-מנת לנצח, לא הכי יפה לעין (לדעתי) אבל בכל זאת יותר קשה. בארסה, כן יש לה שחקנים מצוינים שגורמים להכל להיראות יותר קל אבל בכל זאת בארסה מול אלאבס זה לא משחק שבארסה צריכה לעבוד הכי קשה בו בשביל לנצח. ההגנה המדהימה של ברצלונה עדיין לא עמדה באף מבחן רציני העונה, בוא נראה מה יקרה במבחן הראשון.

7. Bensh Member

מצחיק שנתת דווקא את אלאבס כדוגמא

8. Xavi Member

אני חושב קבוצה שמצנחת ניצחון גדול את אתלטיקו[למרות שאתלטיקו בירידה היא עדיין בין הקבוצות הטובות בספרד].לעשות תקו בברנאבו,שסוסלדאדו כובש בדקה ה 85.זה באמת הישג.לפי דעתי אוסאסונה תמשיך ללכת חזק על מקומות,1 עד 4

9. Robin Member

זה לא שלא זכרתי שהם יצאו תיקו עם בארסה בתחילת העונה אלא שזה לא רלוונטי מכיוון שבארסה לא ממש התחילו את העונה עוד אז.

10. Barcik Member

לא טוב. מוטה נפצע באימון היום, ויעדר חודש וחצי. לא יאמן איזה חוסר מזל יש לבן-אדם הזה עם פציעות. הסגל של בארסה מתחיל להדלל בזמן מאוד לא טוב.

11. EL Capitan Member

עדיין לא ידוע לכמה זמן הוא נפצע, זאת הערכה בלבד. איבחון יותר מדויק יהיה בימים הקרובים. בכל מקרה, לא רציתי שהוא ישחק נגד צ'לסי, אם זאת הכוונה שלך, בוריס, אבל זה יפגע בבארסה ביכולת לתת לשחקנים לנוח לקראת צ'לסי. וכמובן, במקרה של עוד פציעות בחוליית הקישור בארסה תהיה בצרות.

12. Xavi Member

נכון,עכשיו גם אליפות אפריקה על הראש,שאטו יחמיץ 5 משחקים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .
    למרות המשחק הדי טוב של לראסון מול זאמורה,הוא עדיין לא מחליף ראוי למלך האריות.

Last edited: Jan 15, 2006
  13. Jose Mourinho Member

לא ברמה של אטו, אבל בהחלט סביר ל-5 מישחקי ליגה.

לגבי מוטה, אני חושב שהוא כן צריך לשחק מול צ'לסי.

14. EL Capitan Member

זה תלוי. אם נראה אותו כמו שראינו אותו, מתוסכל, כמו שראינו אותו בכמה משחקים העונה, הוא לא מחליף מספיק טוב, גם לא למס' משחקים ספורים. ואחרי שהוא הכריז שהוא יעזוב את בארסה בסיום העונה בשביל עונת פרישה בשוודיה, יש סיבה לחשוש.

15. מאסי המלך Member

אל תשכחו שלבארסה לא מצפים משחקים קשים,שבוע הבא אלאבס אחרי זה גביע כנראה מול סראגוסה,אחרי זה מאיורקה אחרי זה גומלין,ואז זה תליו כבר אם קרמון תעלה שלב אם כן אז הוא יפסיד גם את אתלתיקו בבית בארסה תסתדר,ולארסון עדין חלוץ מצוין.