מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. Barcik Member

עזבו שטויות. בארסה לא תעשה רכש בחורף, ושמועות של דצמבר הן חסרות כל קשר למהלכים שברצלונה תבצע בשוק בקיץ. אל תשכחו שגם למידת ההצלחה בסוף העונה תהיה השפעה עצומה על הרכש.

2. Arsenal fan Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    התחלקת במקלחת?
    אתה רומז שהנרי יהיה שחקן מחליף?קצת היגיון לא הרבה.
    רייקארד כבר הצהיר שהוא מפנטז על הנרי,כמובן רונאלדיניו שמצהיר ומצהיר שזה חלום בשבילו לשחק אם הנרי.
    אם הנרי יגיע,לינואל מסי יצטרך לרדת לספסל בלת ברירה.
    אתה מתכוון להנרי?
    אם כן,הנרי יגיע לבארסה רק בסיום העונה,רייקארד לא טיפש ויודע שהנרי לא יוכל לשחק בצמפיונס,כך שאין הרבה תועלת להביא אותו רק בשביל הליגה.

נ.ב-קים, עכשיו ראיתי שוואלה פירסמו את מה ש"מאסי המלך" טען,כמובן שלפרסום הזה אין שום בסיס,למפארד יסיים את הקריירה בצלסי אלא אם כן רומן ילך לכלא.
    אין לי מושג למה הוא טען שהוא ראה את זה בעיתונות ספרדית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/05
  3. Mourinho Member

קצת הבנת הנקרא לא הרבה, אם תראה מה רשמתי תבין שרשמתי שיהיה בעיה אם הנרי יגיע,
    כי הנרי לא יגיע להיות שחקן ספסל, מקומו בהרכב בכל קבוצה בעולם,
    ואפילו אם זאת ברצלונה הקבוצה כיום הטובה בתבל. מה שאני רומז: שהנרי לא ישחק כקיצוני ימני, הרי ברצלונה משחקת רק אם חלוץ אחד, סמואל אטו, אתה מכיר את הנרי יותר טוב ממני, הנרי יכול לשחק בצד ימין? אני מאמין שכן, אבל הוא יהיה פחות אפקטיבי, מה גם שבארסה בונה על מסי.

רייקארד יכול להמשיך לפנטז, האמת שגם רונאלדניו, שמפנטז על יותר מדי שחקנים.
    מי שנראה לי יותר מפנטז להגיע לברצלונה הוא הנרי, הנרי רוצה להגיע לברצלונה ורואים אתזה כמעט בכל ראיון.
    האמת שהוא לא אמר אתזה רישמית, אבל לפי שפת הגוף רואים אתזה.

למה אין ביסוס? שהוא יגיע לברצלונה? ברור שהוא לא יגיע לברצלונה, וגם הוא לא אמר שהוא יגיע. הוא אמר שהוא חולם לשחק אם רונאלדניו וחולם לשחק בברצלונה, לזה ברור שיש ביסוס, והוא אמר שהוא ישמח לעבור לברצלונה כי זה עיר שהוא מאוד אוהב. שיש לך את: צ'אבי, דקו, ואן בומל, איינסטה, אדמילסון ומרקז איפה לאמפרד יכנס? אין לו מקום.

4. אלי מתחן Member

למפארד יותר טוב מכל השחקנים האלה

5. Mourinho Member

לא חשבתי שתגיד אחרת.

6. Arsenal fan Member

במידה ופויול יניף את גביע האלופות העונה,אתה צודק.
    נתחיל בזה שהנרי שמאלי,הנרי התחיל את הקריירה כשחקן אגף עד לתקופה בה הגיע ליובה וכשל שם בעמדה הזאת,ונגר שאימן אותו עוד בתקופת מונאקו הביא אותו לארסנל ועשה לו העברה לעמדת החלוץ,ההמשך מפה ידוע,הנרי אחד השחקנים הטובים בעולם.
    הנרי לא מעט במשחקי ארסנל עובר לצד שמאל שם הוא מנצל את היכולות שהיו לו בעבר.
    הוא לא טען את זה בבירור,אבל יש משהו לצערי.
    וגם לפי ההצהרות של הנרי בזמן האחרון,חוסר האמון בסגל הקיים,אני ריאלי ויודע שהסיכויים במידה וארסנל לא תביא תואר רציני העונה(מה שיקרה),אין להנרי מה להישאר מבחינתו,אחרי המשחק מול ניוקאסל איבדתי תקווה.
    אל תגיד לי שאתה מסתמך על וואלה!
    למפארד אחד הקשרים הטובים בעולם כיום,צאבי ירד לעמדת הקשר האחורי,אדמילסון\מרקז לספסל.

7. Mourinho Member

לעולם על תקבע דברים ע''י מה שאמרת, כמעט תמיד הקבוצה שזוכה ב'צפיונס
    היא לא הקבוצה הכי טובה בעולם.
    ליברפול בעונה שעברה זכתה, היא הקבוצה הכי טובה בעולם?
    פורטו זכתה היא הקבוצה הכי טובה בעולם?
    ברצלונה, גם אם לא תזכה העונה, הדעה שלי תשאר שהיא הקבוצה הכי טובה כיום, היא רמה אחת מעל: יובה, צ'לסי, באיירן, ליון ושאר הגדולות.

אמרת עכשיו לבד למה הנרי לא ישחק בברצלונה(כנראה), בצד שמאל יש את השחקן הטוב בעולם.

לא ממש, אבל את הכתבה הם הביאו מאתר as הספרדי, כך שזה אמין.

8. אלי מתחן Member

הוא יותר טוב מכל קשר אחורי\מרכזי אחר בעולם אולי חוץ מפירלו, אז כל אחד שלא מסונוור מאהדת ברצלונה יגיד לך את זה.
    אוהדי ברצלונה התחילו קצת להגזים עם התיכנוני רכש שלהם, זאת אותה קבוצה שלפני כמה שנים בקושי הצליחה לממן רכישות ב20 מיליון עכשיו כבר מתכננת לקנות את הנרי ולאמפרד, טוב שלא תיכננתם על שבצ'נקו, ג'ררד ואדריאנו ביחד איתם. רק לברצלונה יש כסף לשני שחקנים כאלה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/05
  9. Mourinho Member

10. ofiro Member

איזה שחקן המסי הזה איזה שחקן!!!! הוא ורונלדיניו הם אחלה שחקנים ובשנה הבאה או אולי אפילו השנה הוא כבר יראה הרבה יותר מרונלדיניו
    יש גם את אכזבת השנה רוביניו....

11. Alexander Hleb Member

איזה אכזבת השנה?
    לא הביאו אותו בשביל שכבר השנה הוא יהיה זה שמוביל את ריאל לזכייה בכל התארים.
    הקבוצה מדשדשת בגלל הרבה סיבות אחרות.
    הוא עוד כולה ילד, שנה ראשונה מחוץ לבית, ועוד יחסית הוא עושה דברים יפים מאוד.
    תן לו שנה שנתיים...

זה שמסי בינתיים יותר מרשים זה רק מראה איזו קבוצה גדולה זאת ברצלונה ואיך שחקנים מביאים שם לידי ביטוי את הכישרון שלהם מה שאולי הם לא היו מצליחים לעשות בריאל.

12. EL Capitan Member

ה'אס' מפרסם: דקו יעזוב את בארסה!

http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...s&anchor=dasftb

לא הבנתי את זה ממש, אבל ממה שהבנתי, מדובר בתכנית כלשהי של הצוות המקצועי להביא עוד קראק ובשבילה צריך ששחקן אחד יעזוב את בארסה כדי לפנות משבצת בהרכב וגם כדי להזרים כסף, שאותו בארסה תצרף לעוד כמה מליונים כדי לרכוש קראק. עפ"י ה'אס', מתגבשת החלטה לוותר על דקו, אולי גם כי הוא התלונן העונה על אווירה לא טובה בבארסה.

כרגע אני רואה שלוש אפשרויות למה שיהיה בבארסה אם דקו יעזוב:

1. הנרי מגיע, תופס את המשבצת של צד ימין ומסי עובר לשחק כקשר התקפי.

2. הנרי ולמפארד באים לבארסה כדי להפוך אותה באמת לדרים טים.

3. אינייסטה תופס את המשבצת של דקו והחל מהקיץ הבא הוא שחקן הרכב קבוע בבארסה.

13. Alexander Hleb Member

אתה יכול לשכוח מהשניים הראשונים.
    מספיק עם הבולשיט הזה, אתם לא מציאותיים.
    כבר החתמתם את הנרי בבארסה.
    אתם כנראה פשוט לא מבינים כמה שהוא מחוייב לארסנל וכמה שהוא רוצה להשאר שם.
    החוזה יחתם בקרוב.

14. tiktin Member

אם ברסה תזכה בליגת האלופות ובליגה אז יהיה לה מספיק כסף בשביל הנרי ולמפארד.
    בקשר להנרי:שחקן מעולה. אני לא חושב שיש צורך בשחקן בעמדה שלו. חבל על השחקנים המצוינים שגדלים במחלקת הנוער של ברסה. אין טעם להביא אותו.
    בקשר ללמפארד: כנ"ל. אני אישית לא סובל אותו ואת הקבוצה בונקר שלו אבל הוא שחקן טוב.
    ברסה לא תביא לא את הנרי ולא את לאמפרד מסיבה אחת פשוטה. הם לא רוצים להיות כמו צ'לסי, שקונה שחקנים בשביל שלא יגיעו לקבוצות כמו ליברפול, מנצ'סטר יוניטד או ארסנל. הם לא קונים בגלל שהם צריכים

15. EL Capitan Member

לגבי למפארד, לדעתי זה לא ריאלי. לגבי הנרי, אתה ממש ממש טועה ואתה אומר את כל זה רק בגלל שאתה אוהד ארסנל. הנרי רוצה לעזוב את ארסנל ובצדק. הוא לא צריך לבזבז את השנים האחרונות של הקריירה שלו בלי להשיג תארים. ארסנל כבר לא קבוצה כזאת גדולה כמו בשנה ההיא בלי הפסדים, ובטח שיש את צ'לסי בליגה, היא לא יכולה לזכות באליפות. הנרי, כמו כל שחקן בעולם, היה רוצה לעבור לבארסה. גם ארסנל כבר נערכת לאפשרות שהוא יעזוב בקיץ הקרוב.

אומרים שלארסון מתחיל לתכנן את הפרישה שלו. אולי הוא יעדיף לפרוש אחרי עונה גדולה בבארסה ולא לעוד עונת פרישה בשוודיה.