מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטרף לאור ! !
    רוצה את סאביולה בברצלונה בחזרה במיוחד לאור המונדיאל הטוב שלו עד כה.

חבל , חבל מאוד שרייקארד לא סופר את סאביולה יכול להיות מחליף ראוי ואפילו לפתוח בכמה משחקים.

2. EL Capitan Member

אני יחזור למי שלא הבין, אור, צר לי לאכזב אותך, אבל השפנפו שלך פשוט לא מספיק טוב בשביל בארסה. גם השיטה, בה בארסה משחקת עם חלוץ בודד באמצע, המימדים הפיזים של סאביולה לא מספיק טובים, כדי שהוא ישחק כחלוץ בודד באמצע (החסרון היחיד של סמואל אטו, מלבד הטאץ' והנחפזות שלו לפעמים). במקרה והשפנפן לא ימצא קבוצה, אז אין לי בעיה, אבל לא למשחקים חשובים. ושכחתם את הדבר הכי חשוב, סאביולה עצמו לא ירצה לשהות הרבה על הספסל.

3. saviola Member

אני לא מבין מה שונה בין סביולה ולארסון... לארסון חלוץ מרכזי, נכון? אז היו משחקים מעטים שהוא שיחק באגף (ודרך אגב, סביולה שיחק באגף ועשה את זה מצויין כמה פעמים), ויותר מזה, ראייקארד שינה לא פעם את המערך ל4-2-4 כשג'ולי ורונאלדיניו בצדדים, ולארסון ואטו באמצע. אני עדיין חושב שזה משהו יותר אישי מאשר "לא מספיק טוב". מה שכואב לי שבגלל ההופעות הטובות במונדיאל, ברצלונה תרוויח עליו כסף טוב, מה שלא מגיע לה.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לסאביולה מגיע להוכיח במדי בארסה מה הוא שווה. בזמנו לא ניצלו אותו מספיק .
    עכשיו ללא ספק אני בטוח שהוא יכול לתרום וכשחקן אגף במרכז המהירות שלו לא נופלת מהמירות של ג'ולי וגם הטכניקה שלו טובה יותר משל ג'ולי

5. Bensh Member

והוא יודע להבקיע, בניגוד לג'ולי

6. Barcik Member

"יותר טוב מג'יולי" זה עדיין לא טוב מספיק.
    אור, יש לי טיעון פשוט ומרכזי נגד סביולה. ב- 3 עונות בבארסה, תמיד חזר אותו סיפור. בחצי הראשון, המאמן לא ספר את הארנבון, וכאשר זה עלה לשחק נראה חלש, אפור וחסר בטחון. בחצי השני, סביוליטה קיבל את הקרדיט והחזיר עם יכולת ושערים. אם סביולה יחזור היום לבארסה, הוא לא יהיה שחקן הרכב, ובצדק. כל זמן שהוא לא פיתח חוסן מנטלי ויכולת לעלות מהספסל, לא צריך להחזירו.

קים, מאה אחוז איתך. גודי צריך להיות לפני ואן-בומל בקישור.

צודק! זה היה צריך ללכת למסי.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/06
  7. Spanish Weapon Member

דובר על זה כאן כבר?

הנהלת ברצלונה סגרה עם ערוץ הטלויזיה הקטלוני TV3 על הסכם שידור אסטרונומי, לפיו בארסה תקבל מיליארד יורו ל- 7 שנים! זהו שיפור עצום מעבר להסכמים הקיימים, ומעמיד את בארסה בטופ העולמי בנושא זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/06
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן מהלך גדול של לאפרוטה שהגדיל עוד יותר להבטיח את מקומו בנשיאות בצרלונה גםבקדנציה הבאה.

עכשיו זה יכול לעזור לברצלונה שלא להתקמצן על כסף לבלם/מגן שצריך לרכוש בקיץ הזה. כמו שהתקמצנו קצת על רכש לחלוץ (אבל את האמת שפה הם צודקים יש לנו את מסי,ג'ולי,רונאלדיניו,אטו ואקזרו ורק שלושה יכולים לשחק ובהחלט לא צריך לרכוש שחקן בסכום בומבסטי והחלטת גודיונסן בהחלט נכונה,אבל עדיין נשארה פנזטזית הנרי).

9. מאסי המלך Member

הנרי לא יגיע וכמו שאמרת יש 6 שחקנים על 3 עמדות בהתקפה וגולי,גודינסון,ואסקרו. אלא 3 מחליפים טובים שיעזרו לבארסה מאוד השנה ושהיה צריך הם יביאו תגולים ותבישולים,ויתנו מנוחה למאסי-אטו-רוני.

בספורט מדווחים היום שבארסה מעונינת במיליטו הבלם של סראגוסה ובארסה מעונינת לעשות עיסקה סביולה בעד מיליטו. הלואי שיגיע סוף סוף יהיה לבארסה בלם מחליף ברמה גבוהה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/06
  10. Spanish Weapon Member

מיליטו בלם נהדר לדעתי.
    אני לא אשכח שריאל ויתרה עליו בטענה שהבדיקות הרפואיות שלו לא מספיק טובות , אבל כנראה שהוא לא מוכר מספיק חולצות כמו בקאהם.
    בדיעבד , בריאל מבינים שהם טעו , כי לימים התברר (לפי ביצועיו בסראגוסה) שהוא בלם נהדר.
    אני אשמח אם בארסה תביא אותו ואת אחיו דייגו , שני תותחים.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר ב13:00 שעון ספרד (14:00 שעון ישראל) ויקטור ואלדז יציג את חולצת ברלצונה החדשה במשרדי הקאמפ נואו

12. Spanish Weapon Member

יש חולצה חדשה??
    לא היה לי שמץ.
    כבר יודעים איך היא תיראה? יש תמונות?

13. EL Capitan Member

תחפש עמוד או שתים לפני זה, בוריס הביא תמונה.

אור, בקשר לסאביולה, חוץ מזה שהוא לא ירצה לחמם הרבה את הספסל, מה שכבר אמרתי, סאביולה פשוט שפנפן קטן. בארסה, שמשחקת עם אטו, לא יכולה לשחק עם חלוץ בודד כמו סאביולה, בעל מימדים פיזים חלשים. וכמו שאמרתי, להיות חלוץ רביעי, חמישי, או אפילו שישי- הוא לא ירצה, ובצדק.

אגב, פאנא גם רוצים את השפנפן.

14. Spanish Weapon Member

אוקיי , ראיתי.
    שום שינוי דרסטי,פשוט יש כיתובית באיזור הפנימי של הצוואר.

15. EL Capitan Member

שינוי יש בעוד איך, פחות פסים. במקום זה, יש רק פס אחד עבה.

לפי פירסומים, הצוות המקצועי של בארסה התרשם מפיליפ להם במשחקי גרמניה עד כה במונדיאל, והם ינסו להביא לצירופו למועדון.

עמדת המגן השמאלי היא העמדה היחידה, בה בארסה אינה מכוסה עדיין. סילביניו מסיים חוזה, ונשארנו רק עם ג'יו. במקרה שיובה תרד ליגה, ז'מברוטה מועמד רציני. גם על מיליטו, שיכול לשחק כמגן שמאלי, יש דיבורים.