מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Aug 4, 2004.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביליה וברצלונה לפתוח יומנים ולסמן את התאריך 25 באוגוסט . יום שישי . סופר קאפ אירופאי.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060601a/sev.Xxx

2. EL Capitan Member

כמו שאני בטוח, שצ'אבי יחזור לעצמו.

אור, על אוליברה דובר במונדו דפורטיבו וב'אס' עד לפני כמה ימים. לא פנטזיה אישית שלו, הוא נלקח כאופציה, אבל בבארסה מעדיפים את פורלאן עליו ככל הנראה, בגלל החיפוש אחר נומרו 9.

10 מליון וסאביולה, זאת התמורה שבארסה מוכנה להעביר לויאריאל בתמורה לפורלאן.

במארקה אומרים: חילוקי דעות בין רייקארד לצ'יקי על הרכשים גורמים להתרחקות מסוימת ביחסים בין השניים. רייקארד, אומרים, רצה רק חלוץ, בעוד שצ'יקי רוצה לחזק גם את ההגנה, למכור את מוטה, שסובל מהרבה פציעות כבר במשך שנים, ולהביא במקומו עוד קשר. רק במארקה רשום על, כביכול, חילוקי הדעות בין רייקארד לצ'יקי.

3. מאסי המלך Member

לא צריך למכור את מוטה יש 3 מחליפים מצוינים לקישור של בארסה אינסטה,ואן בומל,מוטה מחליפים לצאבי,דקו,אדמילסון. 5 קשרים מהם מהמובילים בעולם מהטובים בתפקיד שלהם ועוד אחד שחקן לא רע.
    צריך לתת רק לריקארד להחליט הוא המאמן והוא צודק דבר ראשון צריך להביא חלוץ אני מקווה שזה יהיה פורלאן.
    בקשר להגנה צריך רכש אחד לעמדת המגן הימני או פשוט להשאיר את בלאטי בהרכב ולהביא בלם מחליף מארקז,פויל,גיו,בלאאטי זו הגנה חזקה מאוד.

4. Quique_Flores Member

לדעתי אתה ממש מגזים, חוץ מדקו וצ'אבי אף אחד מהשישייה הזו לא מהטובים בעולם בתפקידו

ואן בומל-ממש לא אותו שחקן תותח שראינו באיינדהובן, הוא נכשל בבארסה

אינייסטה-הראה ניצוצות השנה, אבל עדיין לא בין הטובים בעולם, אני בטוח ב-100% שעוד שנה שנתיים הוא כבר יהיה כזה

אדמילסון-כשיש לו משחק טוב אז החלק ההגנתי של בארסה מתפקד מצוין, הבעיה היא שהוא שחקן ממש לא יציב ויש לו לא מעט משחקים גרועים השנה, זה מה שמבדיל אותו מקשרים אחוריים כמו מקאללה, אמרסון, גאטוסו ועוד

מוטה-אני ממש לא מחזיק ממנו כמחליף ראוי לאדמילסון

Last edited: Jun 3, 2006
  5. EL Capitan Member

אוליברה מאשר: "אני לא יכול להסתיר את האמת. בארסה רוצה להחתים אותי עוד מתחילת 04\05, ממתי שחתמתי בבטיס. הספקולציות בנוגע אליי נכונות". אוליברה אמר, שבארסה לא צריכה לפנות אליו, אלא לדבר ישירות עם בטיס, ואם יהיה הסכם עם בטיס, "הדברים עשויים להשתנות".

במונדו דפורטיבו אומרים, שצ'לסי תאפשר לגודיונסן לעזוב לבארסה. חארטה.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה חרטה מה הם יצטרכו אותו כבר עם כל כמות שחקני הההתקפה הזו שיש להם

7. EL Capitan Member

אחרי שקרספו ודרוגבה יעזבו, הם יצטרכו אותו. ובטח שהם לא ימכרו אותו לבארסה, היריבה הגדולה שלהם באירופה, אחרי שבעונה הקרובה המטרה העיקרית שלהם תהיה ליגת האלופות.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גברי חתם רשמית ל3 שנים באייאקס אמסטרדם.

גברי,שחקנה של ברצלונה,הוא שחקן הרכש החמישי של אייאקס לביינתים. גברי חתם היום על חוזה ל3 שנים,והוא יעבור בהעברה חופשית החל מה1 ביולי,פתיחת מועד ההעברות.

השחקן הסביר את בחירתו באייאקס:

"קודם כל,בחרתי באייאקס בגלל המאמן. טן קאטה,שאיתו עבדתי בברצלונה במשך שלוש שנים.הוא מכיר אותי טוב ואני מכיר אותו טוב. שנית,בחרתי באייאקס בכלל המועדון,ההיסטוריה,הרמה. אייאקס הוא מועדון גדול בעולם. מועדונים אחרים לא יכלו להציע לי מה שאייאקס הציעה לי.

"בנוסף,ברצלונה ואייאקס מאוד דומות. לשתיהן יש מחלקת נוער נהדרות ומפורסמות,שם צעירים כישרוניים מקבלים את ההזדמנות בהרכב הראשון. כמו כן,שתי הקבוצות משחקות באופן דומה. (הוא כמובן מדבר על ה4-3-3 הניצחי של אייאקס,שלימים הפף גם לטקטיקה של ברצלונה,שכמובן,ירשה את זה מאייאקס.הרבה בזכות ובגלל קרוייף.)
    אני חושב שאני ישתלב טוב ומהר בקבוצה,בגלל התרבות והצורת המשחק הדומה בין הקבוצות."

בדרך כלל,השחקנים עושים את הדרך ההפוכה. מאייאקס > לברצלונה. גברי הוא הראשון שעושה את הדרך ההפוכה. טן קאטה וגברי הסכימו ש"היסטוריה לפעמים משתנה". גברי גם ציין שהוא שיחק תחת אן חאל וכמובן רייקארד,כמו גם רוב צוות האימון והרבה שחקנים היו הולנדים(כמובן מתייחס יותר לתקופת ואן חאל.). "ככה שאין לי בעיה לשחק במדינה שהביאה כל כך הרבה שחקנים טובים לעולם"

גברי ציין שהוא לא מכיר את מרבית חבריו לקבוצה החדשה,אבל אמר שצפה באייאקס בצ'מפיונס ליג ובאליפות אירופה עד גיל 21,והתרשם כמובן מהכישרון הגדול שטמון בקבוצה.
    "אני מקווה שאוכל לתרום מניסוני,כבן 27 אני יהיה סביר להניח בין השחקנים המבוגרים בקבוצה.".

טן קאטה: "הוא ווינר,שחקן עם הרבה איכויות. הוא מסוגל למצוא את החלוץ במסירה,והוא גם מסוגל לעשות פעולות הגנה.אני מאוד שמח מהגעתו לקבוצה".

http://english.ajax.nl/upload_mm/1991339671_1999999359_gabri_tencate_vangeel_fontein.Xxx

http://english.ajax.nl/upload_mm/1991331979_1999999359_vangeelfeliciteertgabri_fontein.Xxx

9. לא מצאתי כינוי Member

החתמה מיותרת של אייאקס. מדובר בשחקן בינוני מאוד

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינוני ? מיותר פלוס !

עדיין לא מצאתי את הקשר בין גאברי לכדורגל. אולי טן קאטה רואה מה שאנחנו לא רואים?

11. Barcik Member

הגזמת. הוא מוגבל מאוד, אמנם, אבל ורסיטילי ויציב. לספסל (?) של אייקס, די והותר.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שאלה טובה,זה באמת האופציה המעניינת.

בכל המקרה הדעה הרווחת שיהיה מן שחקן 12 כזה. אחד שיכול לשחק בלא מעט תפקידים,בלא מעט דקות,אבל לאו דווקא בהרכב הפותח.

חוץ מזה באייאקס מפיקים את הלקחים,אחרי מכת הפציעות בשנתיים האחרונות קצת עומק לא יזיק. גברי זה הקשר הראשון שנרכש,כשואן חיל(המנהל הטכני) הבטיח עוד שניים.

סניידר,מאדורו,שני קשרי רכש,פרז'(שיכול לשחקן גם כקיצוני) וגברי. זה פחות או יותר הקישור האייאקסי. מאדורו,סניידר וסביר להניח אחד משני קשרי הרכש יפתחו,גברי ככל הנראה מחליף.

בכל מקרה,לאייאקס יש את הדיון שלה בהולנדי ככה שבוא נשאיר את הדיון לכם הקטלונים...

13. EL Capitan Member

יוהאן ניסקנס הוא המועמד לרשת את מקומו של טן קאטה, כעוזרו של רייקארד. ניסקנס היה בעבר שחקנה של בארסה, כששיחק לצידו של יוהאן קרויף, והוא נחשב לאחד השחקנים האהובים אי פעם על ה'קולס'. בקריירת האימון שלו, ניסקנס עבד תחת הידינק בנבחרת הולנד, וגם תחת רייקארד ביורו 2000. כרגע, הוא עוזרו של הידינק בנבחרת אוסטרליה, ואחרי עזיבתו של הידינק לרוסיה, הוא אמור להיות מחוסר עבודה, אבל לכו תדעו. צי'קי אישר את הידיעה, ואמר שבעוד כמה ימים הם יקבלו את התשובה.

אין כל חדש בנוגע ל'9', שבארסה מחפשת, למרות שצ'יקי מצהיר "התקדמנו בנושא הזה". במונדו דפורטיבו אומרים, שגודיונסן מתקרב לבארסה והמו"מ בין הצדדים נמשך, בעוד שבנוגע לפורלאן ואוליברה נראה, שבארסה לא מוכנה לשאת בעלויות. גם שמותיהם של דירק קוייט ו-וינצ'נזו יאקווינטה מוזכרים.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקסי הולך,אייאקסי בא. מה חדש בברצלונה...

ניסקנס כמובן,מוצב ב"היכל התהילה" של שחקני אייאקס אמסטרדם לדורותיהם,כמובן שהיה שותף לעניות הרבה אנשים לקבוצה הגדולה בהיסטוריה שזכתה ב3 גביעי אירופה רצופים בין השנים 71-73.

למי שזוכר,באותו גמר מונדיאל היסטורי ב74,ניסקנס הוא זה שהבקיע את הפנדל שהעלה את הולנד ל0-1 מול מערב גרמניה..הסוף ידוע כמובן.

מעניין מה ברצלונה הייתה עושה אם אייאקס והולנד לא היו קיימים...

קוייט כמובן הרבה יותר קרוב לאנגליה מאשר לבארסה..אבל אי אפשר לדעת. רק אחרי המונדיאל דברים יתחילו להתבהר.

Last edited: Jun 7, 2006
  15. מאסי המלך Member

אני מקווה שבארסה תחתים תחלוץ המחליף של לארסון בזמן הקרוב ולא תחכה לסוף המונדיאל,כרגע יש חלוץ והוא סביולה אבל הוא כנראה ישתתף בעיסקה שתביא חלוץ אחר.