מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. Jose Mourinho Member

כן, אבל לא תמורת 15 מיליון. אולי 6-7 במקרה הטוב, לא יותר.

2. EL Capitan Member

במונדו דפורטיבו הכותרת הראשית אומרת, שיש כבר מגעים עם פורלאן. לי לא ברור, איך ויאריאל מוכנה לוותר עליו.

מרקס אמנם הודה, שלשחק באיטליה זה רעיון שמוצא חן בעיניו ובטח שבמועדון כמו מילאן, אבל הוא אמר: "יש לי הרבה חשק להמשיך בקבוצה הזאת, ולסיים את הקריירה שלי שם".

גם גודיונסן מועמד, אחרי שאבא שלו הודה, שהוא ישמח לעבור לבארסה, לאור השמועות שגם הוא נמצא ברשימה של בארסה.

רייקארד עצמו השהה את החיפושים אחר שחקני הגנה, מכיוון שהוא רוצה לסגור קודם כל עם חלוץ.

לאפורטה מבטיח: "הרגעים הטובים עוד בדרך", ומוסיף: "ה'לא' של הנרי לא הרס לנו את התכניות".

3. מאסי המלך Member

אני מאמין שבסופו של דבר שחקן הגנה וחלוץ גדול ינחתו בבארסה.אני מקווה שאלו יהיו טרזגה ודניאל אלבס.

4. Jose Mourinho Member

למה ברצלונה צריכה חלוץ גדול?!?! בשביל שיהווה אופצייה מהספסל? בארסה מחפשת מחליף ללארסון, שחקן שיהיה בתקפיד של לארסון - חלוץ שלא אכפת לו לשבת על הספסל ושהוא עולה הוא נותן את הכל. אף חלוץ שנחשב חלוץ גדול לא יסכים להיות כזה.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

22 לאוגוסט , אלופת גרמניה (באיירן מינכן) מגיעה לקאמפ נואו כדי לשחק את משחק גביע גאמפר החגיגי מול ברצלונה.

6. EL Capitan Member

המונדו דפורטיבו: אופציה חדשה עלתה- ריקארדו אוליברה.

ואני אומר- Si, Si, Si!!!!

יהיה רכש ג-ד-ו-ל בשביל בארסה.

עוד שמות שמוזכרים בהתקפה- רודריגו פלאסיו של בוקה ונבחרת ארגנטינה, גודיונסן וקווייט.

בהגנה- אם לא קיבו, אז דייגו מיליטו של סארגוסה, שכבר היה קרוב לבארסה בקיץ שעבר.

7. EL Capitan Member

פורלאן מתקרב לבארסה, כך אומרים במונדו דפורטיבו. אחרי שרוייג אמר, כי הוא לא יעזוב את ויאריאל, ואם בארסה תרצה אותו היא תצטרך לשלם את סעיף השיחרור שלו, העומד על 23 מליון יורו- סכום שבארסה לא מוכנה לשלם, אלא גג 10 מליון יורו על פורלאן. אבל אספניול אישרה, שיש הצעה מויאריאל על לואיס גרסיה, מה שגורם לכל השמועות על שינוי הדעה של ויאריאל בנוגע לפורלאן והמוכנות להתגמש על מחירו. למרות זאת, קיימת האפשרות, שויאריאל רוצה בלואיס גרסיה, כדי שזה יהיה חלוצה הרביעי של הקבוצה, ביחד עם ניהאט, ג'יזרמו פרנקו ופורלאן, כפי שדובר בתקשורת הספרדית על רצונה להחתים חלוץ נוסף.

בכל מקרה, אני עדיין מעדיף את אוליברה, שאגב, כבר בקיץ האחרון הוא התלבט, אם לעזוב את בטיס לקבוצה גדולה יותר, אבל החליט להשאר בגלל היעדים הגדולים שהיו לקבוצה והאפשרות להשתתף בליגת האלופות. החלוץ, שלמעשה הוא זה שהביא את הקבוצה לעונה היסטורית בליגת האלופות, רוצה לעזוב כעת, בעקבות הבלאגן ואי הבהירות בנוגע לעתיד של הורדיבלאנקוס. לאוליברה יש חוזה בבטיס עד 2009, מה שעשוי להשאיר אותו בכל זאת בבטיס, אבל הצעה טובה ורצון של השחקן לעזוב- עשוי לשכנע את בטיס למכור אותו.

למפארד: "זה יהיה חלום לשחק בבארסה, אבל אני מרוצה בצ'לסי". למפארד, הנשוי לקטלונית, אמר כי קיבל הצעת חוזה גדולה מאד, כדי להבטיח את השארותו בסטמפורד ברידג', מה שיקרה בסופו של דבר.

מילאן רוצה את סמואל אטו כמחליף של שבצ'נקו, אלו הם השמועות באיטליה בימים האחרונים. אבל גם אטו לא רוצה, וגם בארסה לא רוצה למכורו.

כריסטיאנו רונאלדו רוצה לשחק בבארסה או בריאל, כך טוען הדיילי מירור. בבארסה לא מעוניינים, ובריאל לא יפעלו לרכוש שחקנים עד אחרי הבחירות.

רונאלדיניו, אחרי סיום הקריירה שלו, עשוי לעבור לחיות בשוויץ, ולא בספרד. אחיו, שהוא גם סוכנו, שיחק בעבר בקבוצה שיווצרית בשנות ה90, ואוהב את השקט שיש במקום, ומשפחת אסיס דה מוריירה שוקלים מעבר לשם אחרי סיום הקריירה של אחיו. כאמור, בימים אלה רונאלדיניו שוהה בוויץ עם נבחרת ברזיל, במסגרת מחנה האימון שלפני המונדיאל.

8. Juanito Member

לוקחים את חואקין ואת אוליברה?
    בטיס יורדת ליגה שנה הבאה
    יש לך מושג על הרכש של בטיס?

9. מאסי המלך Member

טוב מאוד שבארסה דחו את רונלדו אין לבארסה מקום בשבילו בהרכב הוא על המשבצת של מאסי,ומאסי שחקן יותר טוב.אני מקווה מאוד שפורלאן יגיע יהיה חלוץ מחליף מצוין לדעתי אבל גם אוליברה זו אופציה לא רעה.בקשר ללאמפרד הוא לא יגיע לבארסה יש 6 קשרים מצוינים.

10. EL Capitan Member

קודם כל, knvb, אתה חדש כאן, אז זה לא המקום לשאלות על בטיס. אם אני יידע משו על רכש, אני יעדכן את זה בדיון החדשות. אם כבר, אז שתי שחקנים מבוקשים בבטיס- דלפורט הצרפתי של אוסאסונה, ופרננדו וגה, מגן שמאלי, ששיחק בעונה החולפת בסגונדה.

עכשיו, לנושא..

בארסה לא רוצים ברונאלדו, כי אין להם כסף עבורו. גם אם הוא ירצה לעבור, אני לא בטוח שמנצ'סטר ירצו לשחרר אותו.

ולדעתי, אוליברה הוא אופציה טובה יותר מפורלאן.

11. ManUtd Fan Member

הדיילי מירור הזה הוא אמין?

12. EL Capitan Member

אני לא איזה אנגלופיל, אבל הדיילי מירור הוא צהובון. בחלק מהדברים הם עשויים להיות צודקים, ובחלק לא. בכל מקרה, כשצ'לסי נראית כשולטת באנגליה ובארסה הקבוצה האטרקטיבית והפופולארית באירופה, בה משחק מי שרבים אומרים שייחשב בעתיד לאחד הטובים אי פעם, לא פלא שהרבה שחקנים גדולים רוצים לשחק בה. אני נוטה להאמין לזה, אבל מנצ'סטר לא בטוח שתתן למהלך כזה לקרות.

13. El Conejito Member

כמו קים, גם לי יש פנטזיה לראות את אוליברה בבארסה, אבל אני לא יודע אם הוא מסוג החלוצים שבארסה
    מחפשת. אוליברה הוא חלוץ של מהלכים ודריבל נהדר בין שני הרגליים - ולא זה מה שברצלונה רוצה. (אותו דבר בנוגע לפורלאן. החלוץ שאני מדבר עליו צריך להיות שחקן חזק, רצוי מאוד גבוה עם משחק ראש, אחד כזה שיודע לגנוב שערים , וליצור מהומות ברחבה. משהו כמו, רוי מקאיי, טרזגה.

14. EL Capitan Member

ממש לא. אוליברה מתאים לשיטה ולסגנון של בארסה בצורה מצוינת. הוא מאד דומה לאטו בסגנון המשחק, אמנם פחות מהיר ממנו, אבל יותר טכני.

שחקן בסגנון שהזכרת לא יתאים לשיטה ובעיקר לסגנון של בארסה.

15. Quique_Flores Member

אוליביירה יהיה חיזוק מצוין לבארסה
    בבטיס הוא כבש ב-04/05 22 שערים ובולנסיה ב-03/04 בתור מחליף שלא הרבה כל כך לשחק (הוא שיחק חלק מהתקופה שבה איימאר היה פצוע כי אז ולנסיה שיחקה עם 2 חלוצים) הוא כבש 10 שערים

בארסה תהנה ממנו בתקווה שהוא יהיה בכושר טוב

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/06