מאיר שמיר עוזב את הפועל פ"ת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ozi, ‏8/6/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו פה (גל נראה לי) הזכיר את אלנתן סלמי.
    הבחור שיחק עם חבר טוב שלי בילדים של הפועל פ"ת, והוא מספר שהוא היה פשוט מחורר רשתות סדרתי שם. הוא עבר בגיל 16 פציעה ממש ממש לא קלה והחלים יפה, יש לו כשרון ענק.
    עוד בחור לשים עליו עין - עומרי קנדה (שאני במקרה, מכיר באופן אישי. הוא כבר שיחק העונה בגביע הטוטו).

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפשהו ראיתי שיוסי מזרחי אולי יגיע לפתח תקווה...

ודני לוי ממשיך להאמין שסבן קייסי וארביטמן ישחקו אצלו...
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. ozi Member

לא ניראה לי שקייסי עדיין כל כך רצוי שם אחרי כתובות הנאצה שרוססו לו על הבית.

4. שגיא Guest

זה מבחינת האוהדים. הם לא מסתכלים על כל המצב. מבחינתם קייסי עזב, ולא רצוי שיחזור. ההנהלה, מן הסתם, מנסה למנוע מפולת ורוצה להחזיר כל שחקן מהשלושה שכנראה יעזבו - סבן, קייסי וארבטיימן.

5. robson Member

ההנהלה יכולה לרצות...
    האבסורד הוא שכל הכגנים ודני לוים למיניהם אפילו מעולם לא ראו את החוזים של סבן וארביטמן..
    החוזים שלהם היו מול שמיר ולא מול פ"ת וברגע ששמיר עזב החוזים בטלים ומבוטלים מבחינתם..
    את המו"מ עם קייסי אישר שמיר בעצמו עוד לפני שהוא עזב את פ"ת, סוף פסוק.
    דני לוי
    יכול להשתלח בשחר כמה שהוא רוצה ולצעוק עד מחר אבל זה לא יעזור לו..מצד שני הוא הרי קיבל עוד כמה אינצ'ים בעיתון שהם סה"כ
    כל מבוקשו של האיש המסכן הזה..

6. ozi Member

אפילו דני לוי לא ניראה לי מאמין במה שהוא אמר על הישארות של השחקנים.. אני לא רואה סיכוי קטן שאפילו אחד מהם יישאר בקבוצה.

7. ozi Member

אחרי העזיבה של סבן, קייסי, יחיאל וארבייטמן, גם שיבחון, חיימוביץ' וחסן פנו לעמותת הפועל פ"ת בבקשה להבהרות. אם לא תהיה התקדמות ברכישת הקבוצה עד יום רביעי הקרוב כניראה שגם הם יתחילו לחפש לעצמם קבוצה.
    ד"א- יוסי מזרחי היה המועמד המוביל לתפקיד המאמן, לפי שסיכם על המשך דרכו באשדוד..

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהפועל פ"ת צריכה להודות לאלוהים שיש רק יורדת בטוחה אחת השנה
    אם גם שבחון, חסן וחיימוביץ' יעזבו אותם הם יהיו בבעיה ויאבקו נגד הירידה.
    כי אני לא רואה אותם מביאים מחליפים ברמה במצב הכספי שלהם כרגע

חיימוביץ' - הוא לא מושאל מהפועל ת"א?

9. ozi Member

גם אם שלושתם יישארו אני לא רואה את הפועל פ"ת שורדת בליגה. כל הזרים עוזבים + ארבעת הישראלים שעזבו + המאמן שעזב = ירידת ליגה.
    נבואת הזעם הזאת מן הסמם לא תתגשם כמובן אם וכאשר הקבוצה תירכש, והיא תתחזק בצורה משמעותית לפחות בזרים (כי הישראלים כבר ייגמרו עד אז).
    חיימוביץ' לא מושאל מהפועל ת"א. עד כמה שזכור לי הפועל ת"א והפועל פ"ת נלחמו עליו בשנה שעברה כשהוא עוד שיחק בהפועל רעננה..

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/05
  10. יוגב אסולין Guest

מסכנים הפ"ת האלה.. שהם היו בצמרת זה היה שמיר עכשיו שהם בתחתית הם שוב רוצים שמיר. וואלה אני מבין אותו קשה קשה להחזיק קבוצת מרכז טבלה כל כך הרבה זמן. אבל עדין חבל להרוס בשנה אחת את הכל. היה צריך להיות שמה תוכנית רב שנתית מסודרת יותר שכוללת הכשרת שחקני נוער רבים והבאת אוהדים רבים ככל היותר על מנת ליצור רווח כספי. היום אנחנו רואים שאין למועדון הזה יכולת לייצר לעצמו אפילו לא שקל אחד. רק תרומות זה לא עסק זה נזק..

בכל מיקרה הפועל פ"ת.. יכולה להעמיד קבוצה עם המון ישראלים טובים השנה ולשרוד בליגה אבל אין ספק שכרגע המצב שלהם מאוד קשה...

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתם מורידים את הקבוצה כל כך מהר? עוד יש להם זמן להביא רכש, יש להם מחלקת נוער מעולה שעשוייה להתבלט מאוד העונה - הסיפור של הפועל פ"ת בליגה ממש לא גמור, והם בטח לא יורדת בטוחה כמו שעשיתם ממנה. הסגל שיש לה היום הוא לא הסגל שיפתח את העונה.

12. יוגב אסולין Guest

נכון וזאת בעצםהבעיה שלה. כי הרבה שחקנים יכלו שיראו שאין כסף. הרבה חוזים מבוטלים ושחקנים הולכים.. ומה שאין זה את אותם מיליונים של שמיר שהביאו אחרים. פ"ת מתכוונת לשלב המון שחקני נוער וזה לא כי הרבה כאלו טובים אלא כי אין ברירה...

13. robson Member

קודם כל הצעה למנהלים, להפוך את הדיון הזה לדיון הרשמי של הפועל פ"ת..אם ללוזונים יש...

ועכשיו לעיניין, דווקא יש להפועל פ"ת מחלקת נוער עם המון כשרונות ולכן התבססות על שחקני בית פלוס חמישה זרים טובים יכולה להקנות את ההשרדות של הקבוצה..
    הכל תלוי באיכות הזרים שיגיעו...

אבל ללא ספק הקבוצה הזאת תחזור עכשיו לממדיה הטבעיים. אם שחר או לוני יעזבו את הקבוצות שלהם הם אולי יחוו כמה עונות קשות אבל בסופו של דבר המאסה של האוהדים תחזיר אותם לצמרת הכדורגל הישראלי..זה לא המצב של הפועל פ"ת..בלי שמיר החיים נראים מאוד קשים..

14. ozi Member

וגם תהיה בטוח שאם שחר או לוני ירצו למכור, יהיו הרבה קופצים.
    איכשהו לא ניראה לי שהפועל פ"ת כזאת מבוקשת. ולפי דעתי גם הקבוצה שמיועדת לרכוש אותם תוותר.
    בימים שחיפשו לבית"ר רוכש, כל יום-יומיים דיברו על איזה רוכש "רציני" ובסוף הכל היה בלופים. ועד שהגיעו אדון פניג'ל יחד עם ידידיו עברו חודשים רבים, והליגה חיכתה לבית"ר. הליגה לא תעשה את אותו דבר בשביל פ"ת. לא יהיה רוכש, לא יהיה תקציב- הם ילכו לפירוק.

15. robson Member

קצת חדשות טובות לאוהדי הפועל פ"ת, מסתבר ששמיר לפני שעזב סופית שילם את כל ההתחיבויות של הקבוצה ולמעשה משאיר אותה ללא חובות ובאיזון מה שיקל על רכישת הקבוצה ע"י משקיע פוטנציאלי..

בינתיים, הבלגן חוגג ואם הקבוצה לא תרכש במהרה לא יישארו לה שחקנים..