ומה שהכי עצוב זה שההתאחדות לא עושה כלום...באנגליה רק על דיבור איימו על צ'לסי בהורדת נקודות...רק המחשבה שאם זה היה קורה באנגליה קבוצה היתה או מתחילה עם מינוס 15 או יורדת ליגה. עצוב ומביש.
ארבייטמן- בכלל לא שייך להפועל פ"ת אלא לנס טוברוק, ואיזיקוביץ' הגיע לסיכום עם שחר. סבן- בכלל לא שייך להפועל פ"ת, אלא להפועל ת"א ועכשיו הוא מקבל את כרטיס השחקן שלו לעצמו. קייסי- ניהל מו"מ לבקשתו ובאישור מאיר שמיר. והופה תראו מי קופץ? עומר! שקבוצתו בכלל לא החתימה את יחיאל... על זה לא אומרים כלום.
א.אבי יחיאל סיים חוזה. אז את ה"צעקות" שלך אתה יכול לשמור כי אתה מביך את עצמך פה גל. (גל מתבאס כרגע שמכבי ת"א לא עשתה מחטף...וחיפה כן. ואם תאמר שמכבי סיכמה עם ארבייטמן אז נכון, מכבי סיכמה עם ארבייטמן אחרי שסיכמה עם שמיר כשהוא היה הבעלים של הפועל פ"ת, לא אחרי כן. זה שהם החליטו לרדת מהשחקן מסיבה לא ברורה זה משהו אחר. מה גם שיש להם סיכום עם טוברוק.) ב.ארבייטמן שייך לנס טוברוק? נכון. אבל למי יש חוזה איתו? למכבי חיפה או להפועל פ"ת ששילמה עליו כסף? וחוזה שלו עדיין תקף עד ל-1.7? חיפה או פ"ת? אם זה לא גניבה בנוסך אשלי קול אני לא יודע מה. ג.לקלמי סבן יש חוזה לעוד עונה בהפועל פ"ת...וזה לא משנה אם הוא שייך להפועל ת"א או לא. הוא מרשה לעצמו לקחת את הכרטיס שחקן שלו כי להפועל פ"ת אין בעלים כרגע...זה לא אומר שאין חוזה וחוזה צריך לכבד, אלא אם פ"ת יאמרו שהם לא יכולים לעמוד בו ועד עכשיו הם לא אמרו את זה.
לגבי ארבייטמן, לא אני ולא אתה קראנו את החוזה, אנחנו ניזונים מהתקשורת. הוא שייך לטוברוק, זה ברור, ואיזיקוביץ' יכול למכור אותו למי שבא לו, בהסתייגות אחת שקראתי היום- להפועל פ"ת יש זכות ראשונים. כך שאם הם מציאים אותו כסף כמו חיפה, הם יקבלו אותו. לא מבין מה השחיתות פה. קלמי סבן מקבל עכשיו את כרטיס השחקן שלו לעצמו. לא ידוע לי על זה שיש לו חוזה לעוד עונה, ואם יש לו, אז גם שחר הנוכל הגדול לא יכול "לגנוב" אותו. אני רואה שמקייסי כבר ירדת. לאט לאט נוריד אותך מהעץ שטיפסת עליו. ושלא נדבר על זה שמכבי ת"א הייתה במגעים עם רוסו כשהוא היה תחת חוזה במכבי חיפה העונה.
גל לארבייטמן יש חוזה עם הפועל פ"ת! לעוד עונה! ואם פ"ת רוצים שהחוזה הזה ימומש הם צריכים להודיע על כך עד ל-1.7 ולהעביר כסף. נקודה. לחיפה אין הסכם כזה שכן הם לא יכולים לסכם או לחתום עם שחקן. אחרי ה-1.7 הם יוכלו לעשות זאת אבל וזה אבל גדול כל עוד הוא קשור לקבוצה אחרת הם לא יכולים לעשות זאת, משמע עברו על תקנון הבקרה. אוזי אין לי ספק שמשהו היה זז מהסיבה הפשוטה: שאבי לוזון הוא אומנם בן אדם מגעיל אבל מושחת הוא לא ועם כמה שאני שונא אותו הוא בין הבודדים שלא איכפת להם לעמוד מול שחיתויות כאלה ואחרות כמו חוק יעקובו או מחטפים כאלה ואחרים.
אוזי אין לי ספק שמשהו היה זז מהסיבה הפשוטה: שאבי לוזון הוא אומנם בן אדם מגעיל אבל מושחת הוא לא ועם כמה שאני שונא אותו הוא בין הבודדים שלא איכפת להם לעמוד מול שחיתויות כאלה ואחרות כמו חוק יעקובו או מחטפים כאלה ואחרים. [/QUOTE] קודם כל לוזון תמך בחוק יעקובו.. דבר שני לאוהד של פ"ת..אתה מדבר על תקינות וערך ספורטיבי אחרי שמכרתם את משחק האליפות למכבי ת"א לפני שלוש שנים עבור נזיד עדשים?..חוצפה!!
לוזון תמך כי הוא לא ידע מה זה יעשה. היום אם זה ייתן יתרון לחיפה, והיום הוא יודע שזה נותן, הוא יתנגד בחריפות.
על מה אתה מדבר חיפה דפקה צרורות מול אשדוד (הפועל פ"ת?) בינתיים שהשחקנים נשכבו על הדשא והתחילו לשחק סופרגול
אני מדבר על כך שהפועל פ"ת העבירה משחק סופר חשוב מבחינת מכבי ת"א לאצטדיון ר"ג שבמקרה הטוב הוא רק מגרש נייטרלי ובמקרה הרע מגרש ביתי לכל דבר של הצהובים והכל תמורת שוחד כסף...
קודם כל מזל טוב- אוהד ראשון להפועל פ"ת בפורום.. עכשיו בקשר למשחק האליפות של מכבי מולם- אני יזכיר לך שמכבי הזיעו הרבה מאוד עד שהראשון נכנס. ואיך אפשר לשכוח את ההחמצה של שלומי אדרי מול שער ריק.. ככה שלומר שהם לא התאמצו זו הגזמה, שלא להגיד שטות גמורה
לא אמרתי שהשחקנים לא התאמצו.. אני רק אמרתי שההנהלה העבירה מסר לשחקנים ש"אפשר לוותר על המשחק" בעצם העברת המשחק לר"ג. תראה לי אחד שחשב שפ"ת תסחוט נקודות במשחק הזה ממכבי ת"א כשהמשחק הוא לא בפ"ת...
בגלל כמות הצופים היה הכרחי מבחינה בטיחותית להעביר את המשחק לר"ג, ולא רק בגלל ההכנסה ממכירת כרטיסים. סה"כ זה משחק של סוף עונה, והשחקנים לפי דעתי לא היו מתאמצים יותר בפ"ת. מכבי ת"א לא הייתה נותנת לאליפות הזאת לחמוק גם אם הפועל פ"ת הייתה מחליטה לארח באוסישקין..
קודם כל לא הייתה בעיה מבחינת המשטרה שהמשחק יערך בפ"ת כך שההחלטה היתה פרופר כספית.. תחשוב מה ההחלטה הזאת שידרה לשחקני פ"ת בלי קשר שכבר לא היה להם על מה להילחם חוץ מהכבוד העצמי שלהם..