שקשטן יגיע למכבי חיפה, ורוני לוי יחליף אותו בפ''ת. אךךך אם זה יקרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
חחח איך האוהדים של כל הקבוצות בוזזים את הפועל פ"ת.. לא מספיק השחקנים, אפילו את המאמן כולם רוצים לקחת להם. ד"א- נתניה רוצה לצרף את מנור חסן.. פשוט מדהים איך שלא נשאר מהקבוצה הזאת כלום כמעט.. הפועל פ"ת נגמרת...
האמת זה סוף של קבוצה שמסתפקת בבינוניות למשך עשרות שנים מאז ה5 אליפויות רצופות. וכשמאמן מוציא אותם מזה, כמו ניר לוין בעונת 99\00 הם מפטרים אותו בגלל שסיים במקום 3 אחרי שנאבק על האליפות כמעט כל העונה.
זה לא מעניין אותם , הם בליגה משלהם ביחד עם חיפה , ממש רחוקים מהפועל , ומה שנישאר להם לעשות זה רק לצחוק על היריבה העירונית ולראות איך הפועל היתדרדרה ואיך הם השתפרו .
וואי זה ממש ניראה כאילו זה הסוף של הפועל פ"ת.. בלי בעלים, בלי שחקנים, בלי מאמן... המצב ניראה ממש ממש רע.
ובלי אוהדים שיחזיקו אותה ויביאו להחייאתה. מבחינת קשטן הוא צודק. מעניין לראות לאן הוא יילך. אולי בכל זאת הפועל ת"א... התפרקות? לא כל כך מהר.
ככה זה כשבעלים מודיע בצורה חד צדדית על עזיבה ולא מוכרים את הקבוצה כמו מה שמנסים לעשות בהפועל או מה שעושים באירופה...שחקנים הולכים ועוזבים כי אין ערבות לחוזים שלהם...
מאיר שמיר יצא מגעיל ביותר, הוא רוצה לעזוב הוא יכול לתת את הקבוצה לבעלים אחרים, להפסיק את התמיכה שלו בהדרגה או כל מני דרכים לעזוב בלי להרוס את הקבוצה. מה שהוא עשה זה נטישה, זה שהוא רק הפסיד כסף זו בעיה שלו, לא של המועדון שצריך להיהרס.
הצורה מכוערת, אבל אי אפשר שלא להבין אותו. הבן אדם היה צריך להתמודד עם כל מיני גברי לוי ודני לוי למיניהם, אנשים שאני לא מאחל לאף אחד לעבוד מולם. הוא השקיע הרבה, הקהל לא בא, המאמנים פישלו והקבוצה נכשלה. לנטוש זה לא בסדר, הנסיבות יכולות להסביר משהו.
את דני לוי הוא בעצמו מינה לא?!. וגם אם הוא הפסיד כסף, הוא עדיין יצא מגעיל. לא נוטשים ככה קבוצה בפתאומיות. אפילו בעולם העסקים, המקום שממנו הגיע, לא עושים ככה לעסק מתפרק. אם זה לא היה בכדורגל, הוא היה מפסיד עוד יותר כסף. כמה חבל שהקבוצה הזאת לא מונפקת בבורסה...
דרור קשטן התפטר מאימון הפועל פ"ת כצפוי לדעתי ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096601,00.html
וכרגיל במחוזותינו דרור קשטן מוכיח מאיזה חומר הוא קורץ.. הוא נוטש את הספינה הטובעת כמו עכבר מורעל...תאמינו לי מיום ליום אני יותר ויותר מסמפט את תאומים ושות' על ה"אמבוש שעשו לו... האבסורד הוא שכנראה הוא מתכוון לתבוע את פ"ת על הפרת חוזה ולתבוע את כל "כספו"...ועל זה נאמר "הרצחת וגם ירשת"..