מאור בוזגלו-עד לאן הוא יכול להגיע?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י מ.ח.א, ‏31/10/07.

1. a.m Member

גם בוזגלו ירד ליגה עם הפועל פ"ת, הדמיון מטורף.

2. spurs Member

אבא שלו ידפוק לו את הקריירה

ריאלית הוא יכול להגיע לקבוצה איכותית אבל עם הפה של אבא שלו אף יור של קבוצה לא ירצה להתעסק איתו

3. OR Member

למה באמת בוזגלו עזב גם את ליון וגם את יובנטוס ?

4. עוגי Member

פשוט מאוד.
    אגב אל תשכחו את הסיפור עם אסי בוזגלו, אחיו של מאור שהיה מגן שמאלי די נחמד עם שליטה ומהירות.
    איפה הוא עכשיו? צריך לשאול את אבא שלו. שטוען שהוא עובד לפרנסתו במלטשת יהלומים. וילדיו הם היהלומים.

5. spurs Member

הוא אף פעם לא היה באופן רציני ביובנטוס קודם כל
    הוא היה בליון ופסז וכנראה אבא שלו החליט שמאור הטאלנט לא מקבל את היחס הראוי לו

הוא חזר לארץ(טעות פטאלית) ולא משנה כמה משחקים טובים הוא ייתן אם הוא לא יוצא מהארץ עד סוף השנה אז חבל לו על הזמן

אסי בוזגלו היה בהפועל חיפה ועכשיו אני חושב שהוא משחק בליגה הלאומית

לפני כמה שנים עשו סרט על האבא וארבעת הילדים "בוזי כפול 4" רק הראה כמה כל זה עצוב ואיך הוא חי דרכם

6. גוניניו Member

מאור בוזגלו מאוד כישרוני כובש שערים חשובים ראיית משחק פשוט מושלמת מסירות כדור לשחקנים אחרים בקבוצה פשוט מסירות מושלמות עם המשך עונה כמו שהוא מציג עד עכשיו מאמיר ששנה הבאה יהיה באירופה!

7. ויירי Member

אם מאור היה נשאר בליון, יובנטוס או אפילו בpsg, אין ספק שהיה יוצא ממנו שחקן יותר טוב ממה שמאור היום, אותו דבר לגבי בניון - אם היה נשאר באייאקס
    כרגע - בני סכנין היא קבוצה מצוינת עבור בוזגלו, מעבר בינאור לאירופה תהיה טעות, לפי דעתי - מאור צריך לסיים תשנה הזאת בסכנין, ואחר כל לראות איזה הצעות עומדות על הפרק

8. A. Arshavin Member

אתה רציני?! בואנה הפוליטיקה מגיעה לכל מקום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

גם יש הרבה צרפתים שהם מוסלמים אז יש איזושהי 'הצדקה' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. spurs Member

אני באמת לא חושב שזה בגלל שהוא יהודי

אחרי הכל גם את ברקוביץ' לא אהבו וזה ממש לא בגלל שהוא היה יהודי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. ofir_ka Member

קראתי בכתבה שכולם קראו לו בשמות גנאי בגל שהוא היה יהודי..

ורק בנזמה רצה להיות חבר שלו ולהיות השותף שלו..

11. OR Member

כמו שחשבתי , שאבא בוזגלו קפץ מעל הפופיק מה שנקרא והחליט שהבן שלו צריך להיות שחקן הרכב בליון , רק הנוער של ליון טוב מסכנין , ככה שלדעתי חוסר הסבלנות של יעקוב והתובענות שלו תהרוס את מאור , כמו שנהרסו שאר ילדיו .

אני יודע שאסי היה בהפועל , אני אוהד את הפועל ואני זוכר אותו לחיבה , מאוד לחיבה. בסוף העונה יעקוב החליט שהבן שלו צריך לשחק בליגת העל ולא לכבודו לשחק בהפועל חיפה,מהליגה הלאומית . לאחר חיפושים רבים נמצאה קולטת לאסי , הכח עמידר ר"ג. הוא בקושי שיחק שמה , ואני חושב שבינואר היו שמועות שיהיו מגעים לגבי החזרתו של אסי לקבוצה. זה מראה על האפסיות של יעקוב בוזגלו, עד שאסי מצא מקום שבו הוא "קינג" והוא מוביל את הקבוצה , ויכולים לבנות הכל סביבו , אבא בוזגלו מיהר להרוס את זה.
    כיום אסי בוזגלו משחק בעירוני ראשון לציון, מהליגה הלאומית .

אני ראיתי את הכתבה בספורט 1 או ספורט 2 על מאור . האבא פשוט חי על חשבונו , שזה פשוט מגעיל ! והוא עוד חושב שזה לגטימי . והוא עוד טוען " מזה משנה אם הייתי לוקח ילד מהרחוב ועושה אותו שחקן ולוקח על זה כסף , אז זה אותו דבר כמו שאני אקח את הבן שלי" זה ממש טיפשות , שהורים משלמים לימודים במכללה על הילד שלהם , נגיד והוא יהיה רואה חשבון או כל דבר אחר זה לא משנה, אז הוא צריך להחזיק אותם כי הם מימנו לו את הלימודים? בושה .

12. בית"רי מלידה Member

13. Santi Cazorla Member

בוזגלו שוב ירוק... .

14. GAL_XD Member

בלי לזלזל בבני סכנין , מהקבוצה הזו הוא לא יכול לצאת לאירופה וכנראה שהוא ואביו הבינו את זה ...
    יותר מחצי מכרטיסו שייך לחיפה , לדעתי טוב שהוא ישחק עונה הבאה במכבי חיפה ומשם הוא יוכל
    לצאת לאירופה , אני גם אקווה שאם וכאשר הוא ישחק בחיפה אז שאבא שלו לא יתערב בכל דבר ויעשה
    מזה סיפור ... לדעתי עונה הבאה הוא יוכל לפתוח על חשבונו של רוסו , בלי לזלזל ברוסו - שחקן נשמה שנותן
    את כולו על המגרש אבל עקב גילו המופלג הוא לא צריך לפתוח במשחקים , אלא לעלות כמחליף מהספסל !
    וכך יהיה לנו קישור יציב וחזק ונדע עונות טובות יותר - אמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/toothy9.Xxx

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבא יעקב עשה פרסה מפתיעה. מעניין אם זה העובדה ששחר באמת לא התכוון לשחרר אותו או משהו אחר. כי האופציה הכי מפתה בארץ היא דווקא מכבי ת"א.