לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 23, 2006.

1. Robin Member

קודם כל, אני לא אמרתי שויאריאל תעשה בונקר בספרד ומה שאנשים אחרים אומרים אתה לא יכול לייחס אליי. לא יודע אם כל הנגיחות של פראנקו היו צריכות להיות גולים, אני אישית זוכר אחת שלו שהייתה צריכה להיות גול ובעיטה של פורלאן שהייתה צריכה להיות גול והפנדל. זה לא שויאריאל הגיע למצב כשהיא קיבלה פנדל, היא לא יצרה את זה, זה היה הכל מזל. היה עוד יותר מזל שלהמן עצר (או יכולת אבל זה דיון אחר). אה וכן, אני מרוצה.

Last edited: Apr 26, 2006
  2. city Member

כל אוהדי ארסנל גם צריכים להודות, ארסנל שיחקה גועל נפש, לא הגיע לה לעלות (לפי המשחק הערב), אבל לפעמים בכדורגל צריך לשחק על תוצאה ואת זה ארסנל עשתה כמו שצריך. בסה"כ אי אפשר לבוא בטענות לארסנל, שעשתה את מה שהיא צריכה.
    לויאריאל הגיעה לפחות הארכה, אבל אין מגיע בכדורגל. יינס להמן ממשיך את העונה הגדולה שלו, וארסנל עם הרבה מזל מגיעה לגמר.

3. George Best Member

שוב, לשתי קבוצות שבאו לעשות בונקר היסטרי ולהרוס את המשחק לא מגיע להיות בגמר, אני חושב שהגמר האמיתי הוא מילאן בארסה.

4. SeRgInHo Member

לא אמרתי שזה היית אתה, אבל רוב אוהדי הצרפתים חשבו כך.
    האמת היא שכלהנגיחות של פראנקו היו צריכות להיות גולים.
    1.הנגיחה שלו כשלהאמן עצר.
    2.הנגיחה שחלפה ליד נחיבור כשלהאמן על הריצפה.
    3.נגיחה שבישל לו ונטה מימין כאשר פרנקו רק היה צריך לכוון את הנגיחה לכיוון הקרקע וזה גול בטוח.
    4.ההחמצה של פורלן. אפילו חלוץ כמו פורלן, ביום רגיל שם את זה ברשת בעיניים עצומות. שער חשוף לגמרי.לצערה של הצוללת היום כלום לא הלך לה.
    5.כמובן ההזדמנות הכי טובה שיכולה להיות. פנדל של ריקלמה. לא יכולת ולא כלום. פנדל זה עניין של מזל. אם להאמן היה מזנק לצד השני היו אומרים שהפנדל של ריקלמה מצוין.

5. Robin Member

טוב, נגיד ש... אנחנו טוחנים מים.

בכל מקרה, נקודות אור היום:

1. להמן כמובן, אם זה שהוא הביא לנו גביע שנה שעברה לא הספיק להפוך אותו לאגדה, זה כן.
    2. קלישי, היה טוב מאוד, היחיד שעשה משהו בחלק ההתקפי היום. לא ממש עברו אותו, ההזדמנות שבאה מהאגף שלו באה מטעות של קמפבל שלא חיפה כמו שצריך והפנדל כמובן שלא היה. כבר אמרתי את זה פעם (לפני שנרשמתי פה בפורום) שנראה לי שהוא יהיה יותר טוב מאשלי קול.

6. Barcik Member

עם כל הסימפטיה, אין לויאריאל מקום בגמר הזה. אפילו היום, כאשר המשחק בשליטתם המוחלטת, ראו בבירור כי הקבוצה החביבה הזו פשוט לא ברמה של המעמדים האלה. פראנקו חלוץ גרוע, ואף אחד משחקני הקישור של הצוללת לא טרח לנסות להפתיע עם כניסה לרחבה (פרט לסורין). ריקלמה נתן היום משחק חלש, נטול דומיננטיות ובלי השפעה של ממש על המשחק. לטעמי, מרקוס סנה הוא האיש שנצץ באמת בויאריאל, עם משחק נהדר בקישור. גם מפורלאן נהנתי, למרות שהוא היה חייב לשחק קרוב יותר לשער (בייחוד לאור יכולתו המזוויעה של פראנקו). ארסנל אמנם שיחקה בזיוני, ובהחלט לא הגיע לה התיקו במשחק הזה, אבל לאורך עונה, מדובר בקבוצה איכותית ומרשימה יותר, אשר תעשה יותר צדק עם המעמד.
    למרות זאת, קשה לא לחוש את כאבו של ריקלמה. טענתי לא פעם בעבר כי לדעתי הוא פשוט לא טוב מספיק (בדרך כלל כאשר עלתה הקריאה להחזירו לבארסה), אך קשה לא לחוש צער לאור המראה של השחקן המצויין הזה לאחר ההחמצה. הכאב האותנטי ביותר שיש. אגב, האוהדות של ויאריאל כוסיות. ממש התחשק לי להביא להן איזה חיבוק מנחם.

והערה קטנה לקראת מחר: אני מקווה מאוד שמדיניות שליפת הצהובים של מרק, בייחוד לכיוונם של מארקז ופויול, תהיה זהה לזו של איבנוב היום.

7. Arsenal fan Member

שיחקנו גרוע, מגעיל, תקראו לזה איך שבא לכם. אבל זה לא מעניין אותי כול כך(כאוהד ארסנל).
    אבל לקבוע שעל סמך המשחק הזה לא הגיע לנו להעפיל זה דבילי. שיחקנו את הכדורגל האטרקטיבי ביותר באירופה העונה.

יסטה, אתה מתוסכל. סרגיי, נכון, טעיתי. אני יודע להודות בטעויות שאני טועה. אריאל, מה אתה עושה פה?

אני לא במצב של להגיב תגובה רצינית, אני יעשה את זה מחר בדיון בפורום האנגלי.
    נו באמת, 1700 יורו לפאריז. לא רציניים..

8. Rudess Member

עשינו את זה . יסטה, אוהב אותך :)

להראות לנכדים:
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41602000/Xxx/_41602048_ars8.Xxx

9. Rudess Member

סוף סוף נקבל את הגמר הקלאסי שכולם ציפו לו כבר שנים רבות באירופה: ארסנל-בארסה, שתי הקבוצות עם הכדורגל האטרקטיבי ביותר באירופה, הולכת להיות חגיגה בפריז, וגביע האלופות יישאר באנגליה שונה נוספת.

10. eman Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    רק חיבוק...?

כולם שמו כבר את בארסה בגמר...חכו יש עוד משחק מחר(למרות שאין למילאן כ"כ הרבה סיכוי)

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו האוהדות ככה השחקנים.

איך שליברפול השפיעה על כולנו יא אללה, הכתרנו כבר את ארסנל לאלופת אירופה...

12. Rudess Member

כתוב על הצ'מפיונס ליג מתחילת העונה שארסנל היא האלופה :)

13. Arsenal fan Member

צריך לציין שארסנל שברה את שיא כול הזמנים בדקות ללא שער חובה. מעל 10 משחקים רצופים, השיא הקודם היה של אייקס ב-82.

קמפבל לא היה במיטבו היום. חלוד. סנדרוס בהחלט היה חסר.

14. Arsenal fan Member

רודס,
    אתה תיהיה בפאריז?

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה