לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 23, 2006.

1. Barcik Member

ממש לא. אבל את זה שמתעלם מהעבודה של אטו מסביב לכיבוש שערים. בלעדיו (וכמובן רוני) מסי וג'יולי לא יכלו להיות חופשיים כל כך לפגוע בצ'לסי ומילאן. והיו גם כמה בישולים.

אטו אחד מהשחקנים הפעילים ביותר על המגרש בכל משחק. זה ההשקעה ששונה, זה הריכוז.

זה כי בארסה ענקית ולא שום דבר אחר. גם למסי אין מחליף, גם לדקו אין מחליף. העדרותו של כל אחד מהם העונה פגעה בבארסה. ובכל זאת, גם במשחקים אלה בארסה ידעה להשיג את מטרותיה. בלי אטו חד ומפוקס (שזה המצב מאז שחזר ממצרים), בארסה חלשה יותר.

באנדי, פה אני דווקא מסכים. אתה מקדים. צריך עוד מספר שנים, וצריך את הגביע בפריז!

2. SeRgInHo Member

שחקן אחד הוא זה שעושה אותה גדולה.
    תענה אחת ולתמיד, מי יותר טוב?

3. Barcik Member

לא יותר מאשר בכל קבוצה גדולה אחרת. בארסה נבנתה בחוכמה והגיון, על אוסף של שחקנים נפלאים. רונאלדיניו לוקח את כל זה צעד אחד קדימה.

כרגע, שבצ'נקו. בהסטוריה, שבצ'נקו. כששניהם בכושר טוב, הם באותה רמה פחות או יותר (יחד עם הנרי ורונאלדו בשיא). לבארסה, אני מעדיף את אטו, בגלל משחק יותר מהיר, טכני וורסיטילי (לטעמי, רק הנרי יכול להחליף אותו במערך ה- 4-3-3).

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדו היה טוב רק עד הפציעה,הוא פשוט לא אותו שחקן מאז,לא יעזור כמה הוא ניסה רונאלדו של לפני הפציעה היה מהשחקנים שנכתבים ונחקקים בהיסטוריה אולי אפילו עולה על פלה,אולי.ואז עוד כל הקריירה הייתה לפניו.טרגדיה אדירה לטעמי.
    הנרי לא יכול להחליף את אטו הוא יכול לעשות את זה יותר טוב,כי הוא שחקן יותר טוב,הנרי הוא מס' 2 בעולם ולא יעזור כלום.גם אנדריי שבצ'נקו לא מגיע לרמתו של הנרי הוא הכי קרוב לרונאלדיניו ואם הוא יהיה בבארסה שנה הבאה,זו באמת ובמידה שהכל יעבוד חלק תהיה הקבוצה הגדולה הראשונה של המאה ה21.

5. Arsenal fan Member

מה זה השטויות האלה? מאיפה לך לדעת שאם שבצ'נקו זה היה נגמר יותר?
    אני רואה מידי פעם ליגה ספרדית. ולנסיה פה ושם.
    אבל איטלקית אני לא רואה.
    שוב שאלה שאין לדעת עלייה תשובה.
    אני כן, זה מגוחך שאתה משווה בכלל.
    מילאן קבוצה הרבה יותר טובה מארסנל, ומפה גם נובע שההשפעה של הנרי הרבה יותר גדולה. שחקנים ברמתם של קאקא, פירלו, גאטוסו. אין מה להשוות בכלל.
    אם יוון יכולה אז גם אוקריאנה.

ברצינות, אמרת ששבצ'נקו זכה כמעט בכול תואר. אז סה"כ אמרתי שהוא לא קרוב לזה. רד מזה.
    סה"כ אני מאמין בקבוצה שלי, ואני מאמין שנעשה את זה.
    ממך לא ציפיתי לשטות הזאת. מה הקשר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    לא השוויתי כלום. ציינתי את זה גם בסוגריים:" נכון, היא חלשה". בהמשך למשפט שאמרתי סה"כ שהנרי זכה בכול תואר אפשרי עם נבחרת צרפת. ושבצ'נקו לא.
    שוב אתה משנה את דבריי.

איפה ראית אותי מזלזל בשבה שלך? להיפך. לטעמי הוא השחקן הכי חשוב במילאן.
    אבל זה לא משנה את העובדה שכול ארסנל פשוט בנויה על הנרי. אבל אתה ראית 3 משחקים וחצי של ארסנל העונה. אז אתה לא יודע על מה אני מדבר.
    מה נסגר איתך? זה בדיוק מה שאני טענתי. נראה לי עברת יותר מידי ברפרוף על הציטוטים.
    מספיק לבלבל ת'ביצים.

אתה יודע טוב מאוד שבכדורגל העולמי כיום הנרי שני לרונאלדיניו. בעיניי רוב העולם.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

"לא השוויתי כלום. ציינתי את זה גם בסוגריים:" נכון, היא חלשה". בהמשך למשפט שאמרתי סה"כ שהנרי זכה בכול תואר אפשרי עם נבחרת צרפת. ושבצ'נקו לא"

זה אומר פשוט....כלום! כבר הסברתי לך למה אתה לא יכול להשתמש בטיעון הזה, אם שבצ'נקו היה איטלקי (http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx) או ספרדי היה לך אפשרות להשתמש בזה.

7. SeRgInHo Member

אם היא יותר טובה ההשפעה שלו פחות גדולה? מה שתגיד.. אגב דינמו קייב של אז, בלי שבה ובלי לובנובסקי, קבוצה לא יותר טובה מחיפה. זה גם אומר משהו.
    קרספו בכושר שיא, שבה בכושר מצוין. הם לא הפריעו אחד לשני. אין סיבה שזה לא היה נגמר ביותר. הרבה יותר.
    מה שתגיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אוי תעשה טובה. שבה לא אשם שהוא לא נולד ברזילאי/איטלקי/ אנגלי/ ספרדי וכו'.
    אגב, למה הנרי לא מוביל אותה להישיגים גם בליגה, מול קבוצות צנועות הרבה יותר מריאל ויובה?
    תפסיק עם השטויות. שבה הוא החלוץ הטוב ביותר ביחד עם הנרי, ואם לא, אתה מוזמן להוכיח לי למה.

8. Arsenal fan Member

מן הסתם.
    אתה ממשיך עם זה?! אי אפשר לדעת כמה היה נגמר איתו. אני יודע שנגמר פעמיים ניצחון בלעדיו.
    הייתי ציני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    טיפה הבנת הנקרא(גם לנסטה).
    אני אמרתי שזה נובע מזה שנבחרתו חלשה(יחסית לטופ). אבל עם עובדות פשוטות אי אפשר להתווכח.
    מה זה קשור? הנרי שחקן העונה באנגליה, והוא הכובש המצטיין. אין שום קשר בין הקבוצה לבין יכולתו האישית.

ואם אתה מתעקש, עוד שבועיים הוא יוליך אתה לזכייה ב-CL. וכאילו הוא לא הוליך את ארסנל לאליפיות ותארים בעבר..
    מה זה משנה?
    הרי כול מה שיגידו לך אתה לא תכנע ותמשיך להיתקע עם הראש בקיר לגבי האוקריאני שלך.

9. SeRgInHo Member

ההשפעה של רוני בברסה פחות גדולה?
    סבבה, ניצחו, איתו זה היה נגמר ביותר.
    ומה אתה מצפה שאני יגיד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    כנראה חוץ ממך, אף אחד לא יודע לקרוא.
    דבר שני, עצם זה שהוא הצעיד את אוקראינה למונדיאל, כבר הישג עצום, ואין לי ספק שהוא יכול להצעיד אותם הרבה מעבר לזה(אגב אם הכל ילך חלק תצפה למפגש ביניהם בשמינית הגמר במונדיאל).
    דבר שלישי, תפסיק לספור לשבה את התארים הבינלאומיים שלו.
    מה זה קשור?! תענה לי למה אנחנו לא רואים את ארסנל של אלופות בליגה?
    מי שיניף את הגביע הוא פויול.
    אם הייתי הולך עם הראש בקיר, הייתי אומר שהוא השחקן הטוב בעולפ.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתה זה שצריך שיעורי הבנת הנקרא, אתה לא יכול לנפנף עם התארים של נבחרת צרפת כי זה לא בסיס להשוואה בכלל ! דבר איתי על יכולת הנגיחה, על עבודת הרגליים, על הסיומת אבל אין מה לדבר על תארים עם הנבחרות הלאומיות.

11. Robin Member

סה"כ סרגיי אמר ששבה זכה בכל התארים האפשריים ותום אמר לו שזה לא נכון. זהו. הוא לא אמר שהנרי יותר טוב בגלל שהוא זכה ביורו\מונדיאל.

12. SeRgInHo Member

אתה יודע מה זה אפשרי? אפשרי זה כששחקן משתתף במפעל מסוים ויש לו את האפשרות לזכות. לשבצ'נקו לא הייתה את האפשרות הזאת עד השנה, לכן זה בלתי אפשרי מבחינתו.

Last edited: May 2, 2006
  13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

צרפת התחילה עם 20 נק' את הבית שלה או משהו? לשבצ'נקו קשרו את הרגליים במוקדמות? הייתה לו הזדמנות להעפיל תמיד, ומשחק בינלאומי הרבה פעמים לא מעיד על יכולת ממוצעת לאורך זמן, תראה את אדריאנו.

14. mr.shmactics Member

אתם עדיין בוויכוח הזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

15. Robin Member

כן, זה אפשרי. בכדורגל הכל אפשרי. יוון זכתה באליפות אירופה אז הכל אפשרי. אף-על-פי-כן, הסיכויים שדבר כזה יקרה הם מאוד מאוד נמוכים. אתה אמרת שהוא זכה בכל תואר אפשרי, היורו והמונדיאל הם תארים אפשריים (כן, יש אפשרות כזאת על-אף שהיא קטנה מאוד) ולכן טעית ותום העמיד אותך על טעותך. אתה יכול להמשיך להתווכח עד מחר ולהגיד שזה לא אפשרי לזכות עם אוקראינה בתואר ואני ימשיך להגיד לך שזה לא מעשי, אבל בהחלט אפשרי כי אוקראינה היא מדינה שנמצאת באירופה ולכן היא יכולה להשתתף ביורו, אם הוא היה משחק נגיד בנבחרת יפן אז זה לא אפשרי שהוא יזכה ביורו.