לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏23/4/06.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מלבד סתם ניחושים שלכם,יש ביסוס לזה שאם ארסנל לא תזכה הנרי יעזוב?

2. mr.shmactics Member

בדבר אחד אין לי ספק שבה הוא הנוגח הטוב בעולם.
    בכל מה שקשור לרגליים אין ספק שהנרי לא רואה אותו ...
    על אטו עוד יש על מה לדבר בכל מקרה שבצ'נקו מסוג החלוצים שלאט לאט נעלמים מהעולם , החלוצים הקלאסים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/06
  3. Barcik Member

אני לא. שבצ'נקו חלוץ אדיר, כתבתי את זה בפירוש. לטעמי האישי, הם פחות או יותר באותה דרגה (ושכל אחד יעשה את הסידור האישי שלו), אבל זה לא העניין פה. בסך הכל סרגיי עצבן אותי עם הירידות חסרות הביסוס על אטו ביכולתו החלשה ביותר מאז שהגיע לברצלונה, אז הראתי שאת אותו הדבר פחות או יותר אפשר לאמר גם על שבה.

4. Robin Member

שהוא לא ירצה לשחק בגביע אופ"א (למרות שספרס עוד יכולים להפסיד את זה בווסט האם).

5. SeRgInHo Member

שבה החלוץ הטוב בעולם ביחד עם הנרי, נקודה. אטו נמצא שנות אור מאחוריהם. שבה גם בכושר גרוע לא רואה את אטו.
    ובוריס, תענה לי. אמרת לי שמשחקי שלב הבתים בשביל שחקנים גדולים הם כמו משחק ליגה, אז איך אטו היה כזה אפס בשלב הבתים?

6. Barcik Member

פשוט מאוד. כמו משחק ליגה, זה לא חשוב. קרה הדבר והוא לא כבש הרבה (וגם 2 ב- 5 זה לא כזה אסון). אני מקווה שלא תתחיל לספר לי עכשיו שאודינזה עולה בעשר רמות על סלטה ויגו או סביליה. כנראה שמר את הגולים לספרד.

ואתה יודע, ממך בינתיים ראיתי רק התחמקות בקשר לטענות לשבה. מה, הוא היה כל כך ענק בנוק-אאוט?

7. mr.shmactics Member

הנרי מעל

8. Yeste Member

לעולם לא תגיעו להסכמה בשאלה הזאת. לי, באופן אישית (והדגש על האישי), אין בכלל ספק ולו במעט שהליגה הספרדית היא הטובה ביותר בעולם. למה ? בגלל שבשנה-שנתיים האחרונות החלו להתפתח בליגה הזאת קבוצות עם פוטנציאל גבוה מאד (דבר דומה למה שמתרחש בליגה הספרדית בכדורסל). נכון, יש עליונות של ברצלונה על הליגה, וקבוצות כמו ריאל ודפורטיבו לא ממש נמצאות בשיאן, אבל הבטן של הליגה הזאת, כמו שקים ציין, מרשימה מאוד. השנה הקבוצות הללו די מאכזבות - בטיס, אתלטיקו מדריד, אספניול, סארגוסה, ויאריאל וכמובן דפורטיבו - אולם אני משוכנע שבעונה הבאה כולן תחזורנה לעצמן (במיוחד אתלטי), ואתם תראו את הליגה ספרדית הרבה יותר מרשימה.

לגבי טוטנהם - אני לגמרי לא בטוח שהקבוצות האלה שאתם יורדים עליהן כ"כ, כמו לדוגמה : סלטה ויגו, חאטפה, מאיורקה וסוסיאדד נופלות ממנה. אבל, שוב פעם, זה נתון לוויכוח.

9. Robin Member

נו באמת... אני אוהד ארסנל ואני חייב להגיד שזה load of shit.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נתון לוויכוח,ואפילו די מטומטם אני יכול להגיד לך שגם רומא וגם פיורנטינה הם קבוצות שמתאימיות לאלופות לכל דבר.

11. Inferno Member

אני לא חושב שזה קשור כל כך אם ארסנל תזכה או לא,
    בוא תראה מה מנהל אתר מילאן ישראל, שאני אישית מתייחס ברצינות רבה לידיעותיו, כתב היום:
    "החדשות האחרונות והחמות מדברות על כך שברצלונה ככל הנראה החתימה את תיירי הנרי, והאינדיקציות הברורות
    על כך הן שהוא כבר רכש בית בברצלונה וגם חברו לנבחרת צרפת לודביק ג'ולי גילה היום שהנרי ישחק במדי ברצלונה
    בעונה הבאה."

אז יש מצב...

12. Robin Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

13. SeRgInHo Member

:aaarofl: הבנתי, אז הוא החמיץ בכוונה?

שבה היה בסדר גמור בנוקאוט. בלעדיו המילאנזים היו נתקעים עוד במינכן. אני מציע לך שתראה את כל המשחקים של שבה בנוקאוט. אתה תראה שכל התקפה עוברת דרכו, שהכל עובר דרכו, הוא החלק המרכזי כמעט בכל התקפה של מילאן. ובכלל, תראה את המשחקים של מילאן בלעדיו, ואח"כ תגיד את דעתך.
    ונסכם את זה כך. לברסה יש מחליף לאטו, למילאן אין אחד כזה לשבה.

יופי של הוכחה.

14. Robin Member

ממה שאתה כותב ממש אפשר לחשוב שאתה מוכיח כל אמרה שלך עם לפחות שלוש עובדות...

בכל מקרה, הקונצנזוס הוא שהנרי החלוץ הכי טוב בעולם, מה שנכון, גם אם מסתכלים על סטטיסטיקה וגם אם מסתכלים עליו מול כל אחד אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/06
  15. mr.shmactics Member

כאילו שזה יעזור במשהו ...תכלס בכל מה שנוגע לשבה אתה ראש בקיר

אה ואין פה מקום להוכחות .... ברמות האלו זה כבר דעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/5/06