לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 23, 2006.

1. FelaKaT Member

אם היה לו סיכוי להגיע לכדור של טרי אז היה לו סיכוי להגיע לכדור הזה, עוד לא קלטת? יש לו סילונים בתחת.

2. Arsenal fan Member

לא נכון. היה שער חוקי למהדרין של האוקריאני. אבל אחרי צפייה בהילוכים חוזרים ראו בבירור שואלדז מפסיק את התנועה שלו לאחר השריקה של השופט.

לדעתי הוא היה יכול להגיע לכדור.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יינס הוא הדבר החם כרגע בכדורגל העולמי:

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/wm2006/aktuell/04/27/lehmann-supermann/mfb-4615362-lehmann-jens-montage-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=263.Xxx

רק שלא יפסיק ביוני\יולי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. Gooner Member

זה אפילו יותר טוב מהחתימה שלי..

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קח ת'תמונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי ואלדז לא היה מגיע בחיים,אולי עודף פנימה בכל מקרה פויול ידע שאם הוא ייפול כמו שצריך תהיה שריקה.
    וזה הקטע העצוב פה,דרך אגב אופ"א כבר אמרה כי השער של שבה היה חוקי וחוץ מזה שמרק לא ישפו משחקים שלאיטלקיות ואולי אוקראיניות במונדיאל,לפי הכתבה הוא היה אמור לשפוט בגמר אבל עכשיו מתחילים לחשוב
    Channel 4

7. Ampelmann Member

הנרי כבר היה באיטליה וממש לא יצא מזה כלום.

לכל הקטרנים, די. תמיד אחרי אירוע חצי-שנוי-במחלוקת ורבע מהותי בכל משחק גדול, קמים אלף ואחת בכיינים שטוענים לקיפוח, החל מראשי הקבוצה ועד לאוהדים הזוטרים שלא מקפידים אפילו לראות משחקים בטלוויזיה... בשורה התחתונה, לא! לא היה גול ומילאן, אם תרצה, תאלץ להתמודד שוב בשנה הבאה.

8. Barcik Member

אתה יודע מה? בוא נסתכל טוב-טוב על העונה של שבצ'נקו בליגת האלופות. ברשותך, נתעלם משלב הבתים. הוא לא מעניין אף אחד. אז מה יש לנו אחריו? 3 שערים של שבצ'נקו. אחד מהם מפנדל שבחיים לא היה (במילים אחרות, אל תעלה אפילו את הגול הפסול מול בארסה). אחד מהם בגארבאג' טיים מול ליון. ועוד גול נחוץ בגומלין מול באיירן. מה עוד? שלוש החמצות גדולות במשחק הראשון מול ליון, וגם החמצה ענקית בדקת הסיום של הגומלין שאילולא הרגל של אינזאגי הייתה מעלה הרבה מאוד ביקורת על האוקראיני. בשום מקום לא מרשים יותר משלב הנוק-אאוט של אטו. ולפני שאתה מעלה את הטענות האוטומטיות על פנדלים והחמצות, אני רק אזכיר לך את אחת ההחמצות הגדולות ביותר בהסטוריה והפנדל האחרון של הגמר בעונה שעברה.
    אז מה זה אומר, בעצם? שבצ'נקו חרא של חלוץ? לא. שבה אחד הגדולים בעולם. הוא פשוט לא בכושר שיא, כמו גם אטו. הנסיעה לאליפות אפריקה הפריעה לו (ושוב, זה פשוט בזיון שהיא תקועה ככה באמצע העונה), והוציאה אותו מהקצב והתיאום של הקבוצה. בכל מקרה, ברמות הגבוהות באמת, הם לא עובדים עבור עצמם בלבד. שבצ'נקו סוחב מגנים כדי שג'ילארדיניו יהיה חופשי, אטו בורח הצידה כדי לפנות מקום לג'יולי. לשמחתי, הצרפתי כבש והאיטלקי החמיץ. זה ההבדל. תראה שוב את הגול של רונאלדיניו בגומלין מול צ'לסי. אטו עשה אותו בתנועה מצויינת שפתחה לגמרי את מסלול ההתקדמות של רוני. תראה שוב את הגול של ג'יולי. אטו בורח הצידה, הצרפתי הופך לפתע לחלוץ מרכזי וההגנה של מילאן עם המכנסיים למטה.
    לסיכומו של עניין, אני ממליץ לך להפסיק לברבר, אחרת תצטרך לאכול את הכובע.

אגב, אתה מכיר את המונח עובדה? הנה דוגמא. אטו מחמיץ כשבארסה לא צריכה את השערים. הוכחות? בבקשה.

עונת 2004/5 - 20 מתוך 28 השערים של סמואל אטו נכבשו במצב של פיגור או שוויון.
    עונת 2005/6 - 16 מתוך 28 השערים של סמואל אטו נכבשו במצב פיגור או שוויון.

שמת לב אולי ששחקנים מפסיקים לשחק בשריקה? אז כן, זה מאוד משנה. השריקה הייתה הרבה לפני השער. בריפליי, רואים בבירור שואלדז עוצר את התנועה שלו, קרוב מאוד לכדור. לא יודע אם הוא היה לוקח את זה, אבל הוא בהחלט מסוגל להצלה כזו.

אני יודע שאני די מעלה פה דיונים מהקבר, אבל זוכר את הנגיחה של מאלדיני במשחק הראשון אשר ואלדז עצר? טרי נגח אותו כדור בדיוק.

בקשר להנרי, אם לא הייתי אומר משהו לא סביר אז זה לא היה בומבסטי במיוחד, לא? בכל מקרה, אני חושב שאם ארסנל מנצחת אז לאפורטה הולך לשבור את קופות המועדון כדי להביא את הצרפתי.

Last edited: Apr 29, 2006
  9. שבצ'נקו Member

איזה צדק ואיזה נעליים?!

ממש אחרי שהכדור יצא מהראש של שבה זה הרבה? רבע שניה אולי!
    לא היה לו סיכוי,נקודה,ואלדז היה כבר בדרך לצד הנגדי של הכדור,ושוער במצב כזה היה פשוט מזנק עם האינסטינקט,הקטע הוא שהוא כבר ויתר על הכדור ולמזלו מרק שרק!

10. SeRgInHo Member

זה יפה מאד שאתה בוחר להתעלם מהשלב הבתים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx כי מילאן הייתה בבית קשה, בית שבו אפילו קבוצת דרג 4(פנר)יותר טובה בגמה דרגות מאודינה ופאו, נגדה אגב הוא כבש רבייעה, ואם הקוף הזה סיידורף(לא בגלל צבע עור חס וחלילה אלא בגלל השכל)היה מוסר לשבה מול שער ריק, הוא היה השחקן היחידי אי פעם שכובש חמישייה.
    דבר שני, בשלבים המאוחרים כמעט ולא יצרו מצבים עבור שבה. החמצה ענקית בדקות הסיום מול ליון? הייתי קורה לזה יותר הדפה ענקית מאשר החמצה ומזל כדור. דבר שני שבצ'נקו הוא זה שיצר את הגול הזה ואינזאגי בא ראשון להודות לו.
    נגד ברסה מרוב שכמעט כל מילאן היו אפסים, הוא נאלץ היה לרדת למתה ולנהל בעצמו את העניינים, אבל מה לעשות כששבה יורד למתה, הוא לא נמצא למעלה.
    נגד ברסה בשני משחקים מצטברים הוא הגיע בדיוק למצב וחצי וכבש גול שמה לעשות פסלו לו.
    בטח שהוא עצר, כי לא היה לו סיכוי להגיע. השוער תמיד צריך לעשות את הדבר הנכון. ואם השריקה הייתה מהיציאים? סה"כ זכור לי כמה מקרים כאלה ששוערים או השחקנים התבלבלו מהשריקה שבאה מהיציע. אז תאמין לי אםן הוא היה מסוגל, הוא היה מגיע לכדור הזה. והוא לא.
    תמצא לי את אותו נתון, רק בליגת האלופות. אני שם זין על אלבסטה ומלאגה. אל תעשה צחוק מהנתונים המצחיקים האלה.

מה שתגיד :aaarofl: עלק גרבג' טיים :aaarofl: כשכל ליון נמצא ברחבהשל מילאן כדי להשוות זה גרבג' טיים? :aaarofl:

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב,שבה החמיץ מול ליון ובמזל אינזאגי היה שם,קופה לא נתן את אחת ההצלות הגדולות בעשור האחרון אם לא אי פעם.נו ברור ואלדז היה יכול להגיע הרי הוא היה כלכך בטוח שהייתה עברה שהוא פשוט אמר לעצמו שהושפט בטוח ישרוק,תעשה לי טובה גם במצבי נבדל החלוץ(אם הוא מנוסה לפחות) מנסה לכבוש אלא אם כן הוא במרחק גדול מהשער כשנתפס בנבדל,ותמיד שוער ינסה להגיע לבעיטה,אולי השופט לא יסכים עם הקוון הרי זה קרה כבר וגם בגמר ליגת האלופות אשתקד כשבארוש עצר כי חשב שהיה בנבדל כששופט ביטל את החלטת הקוון.ואלדז לא היה מגיע לכדור.והשער של שבצ'קו היה בגארבג' טיים הרי מה זה משנה שאם ליון היתה מבקיעה היא הייתה עולה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. EL Capitan Member

אני יבחר לא להכנס לויכוח המטומטם שהולך כאן, אבל אני רק רוצה להגיד, שאם אתה שם זין על אלבאסטה ומלאגה, אז אני שם זיין על טרויזו וכל שאר הקבוצות החלשות בליגה האיטלקית. ואגב, בליגה הספרדית הבטן של הליגה וגם קבוצות התחתית הרבה יותר חזקות משאר הקבוצות בליגה האיטלקית והאנגלית. ככל הנראה אני לא יטרח להמשיך את הויכוח הזה, אם יתפתח, ככה שאל תצפו לתגובה ממני.

13. TheLane Member

שטויות. אתה באמת רואה את קאדיז מנצחת את ווסט ברום? (סנדרלנד זה באמת לא נורמלי אבל זה חד פעמי השנה)

מקום 14 באנגליה מידלסברו בלי היסטוריה מגיעה עד לגמר גביע אופ"א... אוסאסונה וסלטה ויגו זה מאץ' לטוטנהאם ואר***?

14. SeRgInHo Member

ספרדית היא הליגה החלשה מבין השלוש בשנים האחרונות. חוץ מברסה איזה עוד קבוצה מספרד נמצאת בטופ העולמי? ריאל זה לא זה, כנ"ל ולנסיה ודפור. על אוססונה ויאריאל וכו' אני באמת שם זין כי זאת הבלחה חד פעמית.
    על מסינה וכל אלה אני גם שם זין, אבל שבצ'נקו כבר מזמן עבר את כמות ה-100 שערים בסריה א' וכבש בכמויות מול כל הגדולות במשך השנים. וכל זאת להזכירך בליגה הקשה בעולם.זה אומר משהו, לא? ועל ליגת האלופות אני לא אדבר.

15. Barcik Member

I'm on linux, so it is English time.

The group stage doesn't mean shit. It's filler. For the biggest players, this is no different from a league match.
    And in the knock-out stages, according to your description right here, Sheva played about the same as Eto'o.
    And despite Coupet's great save, Shevchenko still missed it. From there, he can surely hit a shot that no keeper can take. But he missed. If Inzaghi wasn't there, that miss would have been critical.
    And don't tell me about "he made the goal". Lyon's defense and lack of experience made the goal.

More like "when Lyon were devastated, lost all faith, and because of that, decided to give Shevchenko a pass right in front of goal". Yeah, garbage time. Lyon had a theoritcal chance, but the game was dead. Just like the entire Barca-Milan second leg.

Look at the replay. The way Valdes moved clearly shows he reacted to the whistle. Hell, during the live broadcast I didn't have the "down" fans have when their team concedes, because the whistle was clearly heard. Look how no -one reacts, there was no eruption, no shout from the crowds. When Sheva hit the ball, it was out of the game.

You said Eto'o misses a lot. I said to you that he does that only when Barca doesn't need to goals. I think that to prove my point I need all games, because to claim a player is something you need more than 10+ matches a season. Anyway, here you go.

2004/5 - 3 out of 4 goals.
    2005/6 - 1 out of 4 goals (+ 4 assists).

Not to impressive, but not enough info to make a decision.
    And by the way, I don't give a fuck about Fenerbahce.