לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 23, 2006.

1. Spanish Weapon Member

כפיים לרייקארד, כפיים לשחקנים.
    א. יצאנו בלי צהובים בהגנה ככה שכולם בע"ה ישחקו ב17.5
    ב. ההגנה הייתה פשוט מצויינת , סגירה מושלמת של ההגנה
    ג. איזה כיף איזה כיף

2. SeRgInHo Member

הכל טוב ויפה ועם כל זה שברסה הייתה טובה ממילאן ושמילאן היו גרועים ברמות, ממילאן נפסל שער חוקי למהדרין(אפילו אוהדי ברסה מודים).

Last edited: Apr 27, 2006
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img151.imageshack.us/img151/7584/p04262337431og.Xxx

אנצ'לוטי היה חייב לפתוח עם ההרכב שסיים את המשחק (מבחינה הגנתית).

רונאלדיניו לא עושה הגנה באגף שלו וזה ידוע , וסטאם לא ניצל את זה שהוא כל פעם היה יוצא להתקה באגף הימני , קאפו היה עושה הרבה יותר.

מה שהכי עיצבן אותי שבמקום ללכת קדימה ולתפוס את מילאן לא מוכנים בארסה המשיכה עם ה'עולה' של האוהדים והעדיפה להתמסר 20 פעם בערך במקום ללכת קדימה.

והגיע איזה אדום לקוסטקורטה במהלך המחצית הראשונה , גם הוא אחרון , גם הוא מונע מאטו מפגש אחד על אחד מול דידה , וגם כניסה לא כל כך נעימה

4. Jose Mourinho Member

ולמילאן לא נשלף אדום של 100%(קוסטקורטה הוריד את אטו לדשא כשהיה האחרון בדרך אל השאר), אז זה מתאזן. תקרא את מה שכתב Rivaldo:

5. SeRgInHo Member

אוקיי אני מבין שאתהתמיד תמצא משהו שמתאזן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx עם אוהדי אינטר אין טעם לדבר על נושא מילאן.
    אם ואם ואם... דווקא חבל שהוא הכשיל אותו כי המחמיצן הסדרתי מילא היה מחמיץ.

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

שמחים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

כנראה שאני אוהד מילאן הכי אוביקטיבי מאלה שאני מכיר {לפחות בפרברי ונציה....},באיטליה הולכים לחנוק את מרקוס מרק ששוב מאכזב אחרי הגמר ההוא במנצ'סטר,אני בכלל לא הגבתי למה שהיה,נשארתי די בשקט ועצבני,ואז מיד אחרי שנכנס הכדור ראיתי את הטענות של שבה,העצבים נשארו בפנים במקום לצעוק ולהתעצבן,חשבתי שהשער באמת לא היה.אנצ'לוטי ממש קילל את רופא השינים בראיון......
    בכל 180 היה משחק די שווה,אבל נראה לי שליגת האלופות העונה הכניסה שני קבוצות תמימות {בארסה וארסנל} שהפכה אותם למנצחות יעילות שלא סופגות כמעט שערים.מילאן שוב עם משחק בינוני,כרגיל,זה יספיק מול מסינה אבל לא מול בארסה,שוב אדמילסון ואינייסטה חונקים את הקישור של מילאן בעבודה מעולה,הביתים שלטו וניהלו את המשחק,אומנם לא סיכנו את ההגנה באובססיביות.פירלו נעלם {תשמרו אותו למונדיאל!!},קאקה שוב מאכזב ונשאר בכושר מחורבן כבר כמה שבועות,הוא פשוט לא בנוי לקחת על עצמו משחק עם כל האחריות.סיידורף השתדל,אבל ביחד עם הקבוצה זה נראה רע.ככה שאין מה לתת לשבה {שבכוח ניסה לנהל קצת משחק} ופיפו,בקושי ג'ילא.מה לעשות,גם ביום טוב ומעלה של ההגנה....אבל פחות מעציב אותי ההפסד הזה בצורה מוגדרת,אלא יותר תקופה שלמה שהולכת לטמיון,פשוט מתסכל בגלל הריפיון והעייפות.הפחד האמיתי שלי הוא שהם יפתחו תקופה כזאת,כמו שלמילאן היה את מאלדיני ואת קוסטקורטה.אבל זה לדיונים אחרים.

7. FelaKaT Member

תפסיקו לבלבל בשכל-קוסטקורטה לא היה אחרון, הוא עמד באותו קו עם סתאם(שלא היה ניתן בכלל לפספס אותו בשום תמונה) וקלדזה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי והייתי יכול למצוא תמונה להוכיח לך....

ואיך הוא יכול לא להיות אחרון כאשר כדןר ננחטף משחקן מילאן ואטו הגיע לאחד על אחד מול קוסטקורטה , הוא עשה לו עקיפה ואז הוא הכשיל אז כבר הספיקו לחזור שחקנ מילאן.

לגבי הגול של שבצ'נקו , קיבלנו הילוך חוזר אחד בלבד וגם הוא היה יחסית לא ממוקד במצ'אפ בין פויול לשבה.
    אבל לזכותו של מרק אפשר להגיד שהוא שרק הרבה לפני שהכדור פגש את הרשת.

עריכה
    http://www.sport.es/galeriasfoto/images/barcelonamilan/8.Xxx

שים לב לקלדזה שהוא נמצא מאחורי השחקנים בזמן ההכשלה , ותחשוב שסרג'יניו וסטאם היו יותר בכנפיים ולא היו מונעים מאטו לכבשו אם הוא עובר ,קאלדזה היחיד שאיך שהוא היה מפריע לסמואל אטו.

איזה חיוך יש להנרי ברגע הזה...הוא יודע כמה מה יקרה בעונה הבאה לגבי החולצה הזו שנזרקה עליו?
    http://cache.gettyimages.com/xc/57421903.j...7631F868A8C7D54

9. Bensh Member

אני במקומך לא הייתי סומך על זה, כי ה-So Called "מחמיצן סדרתי" הבקיע יותר מעשרים שערים העונה

10. אלי מתחן Member

מוזר שאף אחד לא התייחס לגול החוקי של שבצ'נקו, לא היה שום מגע בינו ובין פויול ובכל זאת השער נפסל בלי התייחסות מיוחדת.
    מצחיק אותי שכשיובנטוס ומילאן מסיימות ב0-0 זה בונקר, וברצלונה זה תצוגת הגנה מבריקה.

11. Engel Del Madrid Member

אנצ'לוטי הומו. אמן אמן שלא יגיע אלינו.
    הוא היה חייב לפתוח עם סתאם כבלם וקאפו כמגן ימני.

מה שישי לי להגיד זה שרייקארד גאון, על כל חילוף של אנצ'ו הוא הגיב החילוף מנטרל.

מדהים איך שאדמילסון ניטרל את קאקה.
    בקיצור- ברסה לוקחת אלופות.

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לקוסטקורטה הגיע אדום, זה לא כל כך משנה אם הוא היה בקו אחד עם עוד שחקן הגנה, הוא היה השחקן האחרון בדרך לשאר ואילולא ההכשלה הוא היה באחד על אחד עם דידה, זה אדום.

הפאול של שבצ'נקו לא היה בחיים, פויול נפל.

13. reda Member

מסכים..
    אבל בעקרון אפשר לומר שזה התאזן ככה..
    מילאן ניצלה מאיבוד שחקן שהיה גורם לה בטח להסתגר ובארסה ניצלה כי השופט פסל למילאן גול חוקי...

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

די התאזן, אני לא בא בטענות לשיפוט.

15. Raulito Madridista

אני לא ראיתי את כל המשחק, לא יצא לי, בכל מקרה אני מברך את ברצלונה על ההעפלה שלהם לגמר נגד ארסנל, יהיה לנו גמר נהדר, אני מקווה שארסנל תתן פייט ראוי ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שהם ייזכו ולא ברצלונה, אסור לארסנל לשחק בגמר כמו נגד ויאריאל כי הם יקבלו בראש.

החלטה זוועתית של אנצ'לוטי לפתוח עם יאפ סתאם, אולי הגנתית הוא טוב מקאפו אבל מה שחשוב זו ההתקפה. גאטוסו היה חלש, סיידרוף לא מעורב, קאקא משותק נפלא למרות מצב טוב בדקה הראשונה שאם היה הופך לגול המשחק היה מאוד מעניין. שבשנקו היה חייב לרדת לאחור לקבל כדור, אינזאגי לא הורגש, משחק הגנתי נפלא של מילאן. ג'ולי עלה עם הרבה מוטיבצייה והיה טוב דווקא בהתחלה. ברצלונה שלטה במגרש, הכתיבה את הקצב, לקוסטקורטה הגיע אדם במחצית הראשונה אחרי שעצר את אטו, שהחמיץ הרבה אבל היה מעולה. קוסטקורטה לא יכול להתמודד עם המהירות של אטו. רונאלדיניו היה בסדר. דידה שירדו עליו כל העונה הציל את מילאן מהפסד שני לברצלונה. שמעתי שנפסל שער חוקי של שבשנקו, חבל מאוד, אבל לא נורא, למילאן לא הגיע לעלות לגמר בגלל חוסר ההחלטיות מול השער במשחק הראשון, ובגלל שהיא כמעט ולא נראתה במשחק השני.