לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 23, 2006.

1. שבצ'נקו Member

לא היה כלום,פשוט מרק שוב דופק את שבה פעם שניה ברצף,אבל חפיף -אני רגיל לזה כבר...

משחק די שקול עם קצת יותר הזדמנויות של בארסה,אבל אם לא מילאן אז שזאת תהיה כבר בארסה שתזכה,שיהיה בהצלחה!

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

Last edited: Apr 26, 2006
  2. Jose Mourinho Member

נדב, בכל 4 המשחקים הובקעו 2 שערים בלבד. אבל, וזה אבל גדול, אני נהנתי מהמשחק של היום מאוד.

נתחיל מבארסה:
    ללא ספק הקבוצה הטובה בעולם העונה, עם השחקן הטוב בעולם, עם מאמן גדול בהתהוות, מגיע להם. כל העונה מספקים מהלכי כדורגל פנומנליים, וגם היום, הייתה צריכה לכבוש לפחות 2 שערים.
    המצטיין שלי היום הוא אינייסטה, איזה משחק אדיר, גם בהגנה וגם בהתקפה, שיחק בכזה ביטחון כאילו היה צ'אבי, פירפר את כל מילאן וחילק כדורים "מהונדסים", כשמו כן הוא. אחריו אדמילסון, גם כן במשחק ענק, ואחרי הפציעה הקשה בעונה שעברה, הוא סוף סוף חוזר להיות אדמילסון של ליון ונבחרת ברזיל. תענוג. רונאלדיניו עשה קסמים כהרגלו(איזה מסירת עין עקומה!), אבל גם כמה דריבלים מיותרים. ג'יו, בלטי, דקו ואטו במשחק מסודר וטוב, ג'יולי שרף שטחים ללא הרף עד שיצא, וכמובן, צמד הבלמים ומרכז ההגנה הטוב בעולם כיום, מארקז ופויול. ואלדז גם כן נתן משחק עם הרבה ביטחון, בניגוד לחלקים מהעונה הזאת שלו.

ועכשיו למילאן, שנואת נפשי:
    היחיד שאני יכול לציין לטובה היום הוא סיידורף. לקח אחריות, ניסה המון, אבל לא היה לו עם מי לשחק. שבצ'נקו ואינזאגי במשחק חלש מאוד, קאקא כנראה לא התאושש ב-100% מהפציעה שלו בשבת, וסתאם היה פשוט איום ונורא במשחקו האחרון במדי מילאן באירופה. משחק טוב של דידה(!!!), שהוכיח שבכל מה שלא קשור לכדורי גובה, הוא שוער טוב מאוד. סרז'יניו, קלאדזה, ורוי קוסטה(במעט ששיחק) היו גם כן די טובים. קאפו, ג'ילארדינו, גאטוסו, ובמיוחד פירלו, היו בינוניים מאוד.
    העיקר שמילאן לא עלתה ולא זכתה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

שני השחקנים הטובים בעולם, רונאלדיניו והנרי, ראש בראש בגמר ענק.

3. רפאל Member

בלי קשר השריקה באה לפני שפויול נפל שהנפילה עצמה באה מאיבוד שיווי המשקל.
    בערוץ האנגלי שאני רואה את המשחק כל הפרשנים עכשיו אחרי המשחק מסכימים בפא מלא שלא הייתה עבירה.

4. נדב מיכאלי Member

מה גרנט עושה באולפן ליגת האלופות?לא סובל אותו .

5. FelaKaT Member

מישהו אמר שמילאן הייתה יותר טובה ממילאן היום? היום בארסה שיחקה קטאנצ'יו וזה הלך להם לא רע, אבל הרי לא אותם אוהדים ספרדים צעקו עד לפני חודשיים שיובנטוס היא עוכרת הכדורגל? בארסה מאמצע דצמבר קבוצה משעממת מוות.
    בינתיים היא עברה את צ'לסי ומילאן הודות לטעויות שיפוט ובונקר משחק זהיר.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי שוב,ואני חוזר שוב,לא הייתה שום עבירה.

שבה נשדד.

7. yakirmaimon Member

ממה בדיוק נהנית? אני לא מבין. חצאי הגמר השנה איכזבו אותי, במיוחד זה של בארסה-מילאן. ציפיתי לרמה הרבה יותר גבוהה, וששני הקבוצות גם ישחקו מעט יותר פתוח, אבל לא קיבלתי את רצוני. גם במשחק השני לא נהניתי משני המשחקים. 2 שערים ב-4 משחקים, אני לא זוכר שום חצאי גמר שקרה דבר כזה, זה ממש לא הגיוני הנתון המכוער הזה, אני עצוב, רציתי לראות את מילאן בגמר, ובסוף בארסה המעצבנת הזאת תהיה בגמר, ועוד תיקח אותו עם עוד איזה הברקה של השחקן הענק הזה רונלדיניו, נמאס!

הצורת משחק של אנצ'לוטי היום כמעט וגרמה לי להקיא, לא ראיתי כמעט שום נקודה חיובית במשחק של מילאן, ההחלטה לפתוח עם קוסטקורטה במרכז, הייתה מוטעית, אטו שחקן מהיר מאוד והוא הגיע לשני מצבים מאוד מסוכנים בגלל המהירות ההזויה של קוסטקורטה, בגלל גילו המתקדם. סתאם היה צריך לפתוח במרכז, קשה מאוד לעבור אותו באחד על אחד, והוא היה יכול למנוע מבארסה כמה מצבים טובים שהיא הגיעה. בהתקפה כלום לא עבד. אף פעם לא ראיתי משחק כה חלש של שבצ'נקו וקאקא, ממש התאכזבתי מהם. השחקן היחיד במילאן שאני מעריך אותו היום הוא סיידורף. השחקן הזה פשוט נתן תנשמה וראו כמה הוא רוצה, הדמעות בסוף רק המחישו את מה שראינו כל המשחק, רצון אדיר של שחקן מצויין, לא סתם הוא לקח שלוש גביעי ליגת האלופות עם שלוש קבוצות שונות, אחד השחקנים האהובים עליי.

Last edited: Apr 27, 2006
  8. לא מצאתי כינוי Member

משחק נחמד,אבל לא יותר מזה.
    אדמילסון,אינייסטה,ורונאלדיניו(שאחרי כמה משחקים פושרים חזר להיות טוב) היו לדעתי היום דיי טובים.
    החוד של מילאן היה היום חלש בטירוף,שגם הקישור דיי פושר.

9. Jose Mourinho Member

בעיקר מהקצב הנהדר והאווירה.

10. SeRgInHo Member

ארז, יש מצב אתה מביא קישור לקטע הזה?

11. FelaKaT Member

שקרן, נהנת שמילאן בחוץ. :aaagath:

12. M_T_A Member

גם אני התאכזבתי קצת מהמשחק הזהיר של בארסה אבל בונקר זה ממש לא.
    כ"כ התרגלנו מהקבוצה הזאת להתקפיות יתר שהמשחק של בארסה עכשיו מתחיל להיראות הגנתי..
    אבל עדיין רואים את ההתקפות הגדולות האלה של 3-4 מסירות שחותכות את ההגנה, הנגיעות הגאוניות של רונאלדיניו, הריצות של אינייסטה על חצי מגרש, הפריצות של ג'יולי ובלטי ואטו עדיין מגיע למצבים של 100% גול.
    זה דברים שלא רואים אצל קבוצת בונקר טיפוסית.
    איכשהו ברצלונה מצליחה לעשות את כל זה ועדיין להשאיר רושם של בונקר.

13. שבצ'נקו Member

לא הייתה לו ברירה,מאלדיני ונסטה פצועים ולהתחיל ישר עם קאפו יכולה הייתה להיות טעות.

העיניין הוא לא שמילאן הייתה במשחק בינוני משהו,נכון שההתקפה הייתה חלשה,אבל הגול של שבה היה צריך להחשב,זה שפויול מאבד שיווי משקל לא צריך להשפיע על מרק,אבל עובדה זה השפיע וזה מסתכם בתוצאת המשחק.

לא נורא,עונה הבאה עוד מילאן תביא כמה תותחים ויהיה בסדר,העיקר לשמור על התותחים העכשווים.

14. נדב מיכאלי Member

מסכים איתך בכל מילה.
    ד"א גם אני מתעב את מילאן.
    איזה מאצ' אפ יהיה בין רונאלדיניו להנרי .

15. Jose Mourinho Member

האמת, גם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx