לרשום ביומנים, הגמר הגדול: 17.5, ברצלונה - ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 23, 2006.

1. Kgt1 Member

לקחתם את ההחמצה שלו אולי טיפה יותר מדי קשה, רבים וגדולים החמיצו פנדלים בחיים, חלקם אפילו שלושה במשחק...
    הטעות של ריקלמה הייתה בגישה, הוא בכלל לא הסתכל לשער אם תשימו לב בשידור החוזר, להמן זינק עוד לפני הבעיטה, ניחש טוב, אבל אם ריקלמה היה מרים את הראש ורואה שלהמן קופץ לשם, היה םשוט מגלגל בניחותא לכיוון השני.

אל תדאגו, יכאב לו כמה זמן, אבל יעבור.

לגבי הגיע או לא הגיע, אני חושב שבסיכום שני משחקים ויאריאל הייתה יותר טובה, אבל לארסנל בהחלט מגיע לעלות, אובייקטיבית היא הקבוצה הטובה יותר. לאנגלים יש גישה של בונקר במשחקי הגומלין, זה עבד שלושה פעמים ברציפות, קולה כבוד...

תעזבו את השטויות, יש כזה משחק היום בערב...

2. Bensh Member

הוא כבר בן 28
    לא נשארו לו כל כך הרבה שנים

3. SeRgInHo Member

טוב, בגלל החמצת הפנדל ריקלמה הוא לוזר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הכישלון בברסה זה היה בגלל ואן חאל, ששם אוו בכל העמדות האפשריות פרט לעמדה הטבעית שלו. מאז שהוא בצוללת הוא הצלחה אדירה, אבל הוא כבר מיצה את עצמו שם. לדעתי הוא תריך לעבור לקבוצה גדולה(והוא יכול לשחק בקבוצה גדולה).
    סתם שאלה, מה תגידו על רונלדיניו אם במצב 2-1 למלאן, הוא יחטיא פנדל?

4. Raulito Madridista

אני מגיב רק עכשיו עקב מבחן שיש לי מחר והמון שיעורי בית.

יינס להאמן מעלה את ארסנל בעצם לחצי הגמר, במשחק הכי זוועתי שלה מאירופה, ארסנל נתנה משחק יותר גרוע במדריגל מאשר אינטר, היא כמעט לא בעטה לשער, משחק חלש מאוד גם לתיירי הנרי. ויאריאל הגיעה בהרבה מזל לשלב חצי הגמר בו היא נפרדת מאיתנו, היה לה מספיק מזל לכל הטורניר. לא מובן לי מה גרם לחוסר מוטיבצייה אצל ארסנל, זה היה נראה כאילו היא קבוצה אפורה מאוד, שום מהלך התקפי שהזכיר את ארסנל המלהיבה שהגיעה לגמר. כל הכבוד לשוער הגרמני, איזה הצלת פנדל, מקווה שזה לא ישפיע על ריקלמה, חבל לי עליו, שחקן ענק שייזכרו אותו במשחק הזה כגיבור טראגי. החוד של ויאריאל חלש מאוד, וגם את השליטה המוחצת שלהם במגרש הם לא תירגמו ליותר מדיי מצבי הבקעה למרות שהיו שלושה טובים. כמו שמילאן החמיצה נגד ברצלונה ויאריאל החמיצה נגד ארסנל.

אני בכלל לא בטוח שארסנל תזכה בגביע, לוונגר יש הרבה עבודה עם החניכים שלו, עם נגד ויאריאל הם נראה כל-כך חלשים אז אני לא רוצה לחשוב מה ייקרה מול רונאלדיניו, אטו, מסי, לארסון, דקו, או נגד מילאן אותה אני יותר מעדיף, של שבשנקו, סיידרוף, אינזאגי, קאקא ועוד. כל הכבוד לארסנל על ההעפלה הראשונה לגמר בהיסטוריה שלה, הלוואי ויילכו עד הסוף.

5. EL Capitan Member

מועתק מהספרדי:

בויאריאל כבר מרימים ראש לאחר סיום המסע הראשון והקסום שלהם בליגת האלופות, ומתכננים את העונה הבאה. בויאריאל ויתרו מזמן על האפשרות שהייתה להם להשיג את הכרטיס לאופ"א, או אפילו לליגת האלופות, ולכן כבר מתחילים בתכנון העונה הבאה. ניהאט, שכבר סיכם בויאריאל, יגיע, כאמור, לקבוצה. בויאריאל מקווים, שפירס יעדיף אותה על פני ארסנל. טאקינארדי, כזכור, כבר סיכם על השאלתו במועדון לעונה נוספת, והמטרות הנוספות הם בלם וקשר.

http://212.80.128.205/forosmarca/ForoListado.asp?idforo=984

במארקה נתנו גם אפשרות לשלוח תגובות ולתמוך בריקלמה. אני, כמובן, לא ויתרתי על הסיכוי, שהוא אכן יקרא את ההודעות שם. זה מה ששלחתי לו (כמובן שאני גם מדגים את השליטה שלי בספרדית, השפה היפה ביותר בעולם):

Roman, estamos contigo

Tu es el mejor jugador del mundo despues de Ronaldinho, y no tienes que estar demasiado triste por el penalty. Esto pasa, muy simple. Usted no es el primero que lo ha pasado esto. Por ejemplo, Roberto Bagio. Asi que tienes un Mundial en el verano, y deseo suerte a ti y a Argentina.

Con mucho carino, Kim from Israel.

6. SeRgInHo Member

שחקן הכי טוב אחרי רונלדיניו? לא הגזמת קצת?

7. Bensh Member

כשריקלמה יעשה בשביל ויאריאל את מה שרונאלדיניו עשה בשביל ברצלונה בליגת האלופות בשנתיים האחרונות, תשווה ביניהם

פחחח

8. SeRgInHo Member

יופי אז יש לי בשבילך חדשה. הוא כבר עשה בויאריאל מה שמעטים שחקנים בעולם יכולים לעשות.

9. uri מנהלים

קצת הרבה.

10. Robin Member

איטלקית שפה יותר יפה.

עשית קצת יותר מדי תרגילים במתמטיקה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

ליונגברג היה טוב מאוד במדריד וגם מול ויאריאל הוא לא היה יותר גרוע משחקנים אחרים.

Last edited: Apr 26, 2006
  11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איזה מתח,לא הרגשתי את זה מאז ה1-1 באפריל 2003 מול אינטר,בינתיים נסטה לא ישחק,וקוסטקורטה ליד קאלאדזה.ההרגשה הכללית היא אופטימיות מאוד מאוד זהירה שיכולה להגמר באסון גדול.בקיצור,אחרי כל הסטטיסטיקות וכל נבואות הזעם,והסיקורים שנוטים למילאן,או הסיקורים שנוטים לבארסה,הכל ייגלה כשטויות,ומה שיהיה במגרש יכריע.
    ומה שאני מקווה שיהיה במגרש,זה משחק רגיל של מילאן,הכוונה בשיטה ובגישה,לא הכוונה משחק בינוני.היום אני מצפה מפירלו וקאקה משחק גדול,אחרת לא ייצא לנו כלום,העיקר לא להיות רפויים ולכבוש שערים!

SIAMO QUI CHE CANTIAM CON IL CUORE!!DIAVOLO VINCI PER NOI!!!!!!! :aaarse:

12. SeRgInHo Member

שבה כשיר?

13. Luca_Toni Member

[לא קשור טיפה : ]

עכשיו ריקלמה יודע מה פייר וומה הקגיש...דקה 95 להחמיץ פנדל ולהשאיר את קמרון בבית

ואגב אם נעשה השוואה המקרה של ריקלמה קשה יותר..פה מדובר בפספוס ללכת להארכה וכנראה לגמר צמפיונס..ולפי דעתי ויאריאל בשנים הקרובות לפחות לא תתקרב למעמדים האלה שוב..[רבע גמר חצי וכ"ו]

ובמקרה של וומה אומנם החמיץ פנדל וקמרון לא עלתה אך זה לא אסון עוד 4 שנים הם לבטח יעלו ביחד עם וומה [אם הוא לא ממיש את המשפט שאמר שלא ישחק בנבחרת יותר]

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בארסה הייתה צריכה כבר להוביל לפחות 1-0. אם היה לה סקורר טובה יותר היה כבר 2-0.

בארסה משחקת טוב יותר ובצורה מאוד נכונה, מילאן לא ממש מצליחה לפתח משחק וקשה לי מאוד לראות את מילאן מאיימת על העלייה של בארסה.

בארסה היא קבוצה התקפית כמעט מושלמת, היא יכולה וצריכה לשדרג את עצמה רק בעוד עמדה אחת. החלוץ המרכזי. אם ברצלונה תצליח להביא חלוץ טוב יותר מאטו (ויש כאלה) אז ברצלונה פשוט תהיה חזקה ומפחידה הרבה יותר.

החמצות מאוד לא אחראיות של אטו.

15. נדב מיכאלי Member

איזו החמצה של בלטי !
    יאללה שבארסה יבקיעו ויהפכו את היום הזה לטוב מאד אחרי ההדחה של חיפה .