חח אפס? מה לעשות שהוא לא מתאים לשיטה. רואים בברור,בויאריאל הכל זה ריקלמה. הכל דרכו,הוא הכי חשוב. בבארסה זה לא יכול להיות ככה. אז מה לעשות,הוא לא מתאים. וכן,הלוואי שאתה היית אפס,עם מספר האליפיות שואן חאל לקח בספרד בקדנציה הראשונה עם בארסה,אה וכן,גם את הדבר הזה שנקרא גביע אירופה ואן חאל לקח עם חבורה של ילדים בני 20 שהציגו את אחד מהקבוצות הטובות בהיסטוריה. אז בוא ותחשוב לפני שאתה קורא לו אפס.
אמרתי שהוא לא שחקן טוב? אדרבא, הוא שחקן מצויין אבל הוא בסך הכל עוד שחקן מצויין שיישכח בין דפי ההיסטוריה שחקנים גדולים באמת לא יכולים להרשות לעצמם לחטוף פיק ברכיים בבעיטה החשובה ביותר בקריירה שלהם
quique flores אני בסך הכל חושב שטיפה מקצינים את היכולות של ריקלמה ועשו ממנו מעבר למה שהוא. אם הוא לא יוביל את ארגנטינה להישג משמעותי בקיץ יזכרו לו את זה, את חוסר היכולת להשתלב ולהצליח בקבוצה גדולה כמו ברצלונה,ואת החטאת הפנדל מאמש..
מרקו סנה מעולה,הוא נראה כמו זידאן הגנתי שכזה,כל כך שקט,תמיד עושה את הדבר הנכון, חבל שהוא כזה Late bloomer...
משחק זוועתי של ארסנל, אבל אי אפשר להגיד שלא הגיע להם להגיע לגמר בגלל משחק גרוע אחד, כאשר בכל המשחקים בליגת האלופות הם הציגו כדורגל פנטסטי ונאה לעין. ככה שהצדק נעשה, פנדל לא היה ולא נברא, כאב לי הלב לראות את ריקלמה ככה, כאב לי הלב. ידעתי שהוא מחטיא את זה. כאב לי הלב לראות את האוהדים של ויאריאל, איזה עצובים הם היו. כמה חבל. מחצית ראשונה הייתה כמובן בשליטה מוחלטת של ויאריאל, ארסנל כמעט ולא עברו את החצי, לא בעטו לשער בכלל המחצית הזו. ממש, אבל ממש אני לא רגיל לראות את ארסנל משחקת ככה. בכל אופן, פראנקו אפס לחלוטין, לא מגיע לו להיות בליגה הספרדית בכלל, הם במצבים כאלה הוא מחטיא, שאני מכניס מצבים כאלה בנגיחה כשיש לי סחרחורת, השחקן הזה פשוט אפס מאופס מארץ האפסים. פורלאן גם הוא, אמנם הציג משחק הרבה, הרבה יותר טוב מפראנקו, אבל גם הוא אפס מאופס. אם היה שער לויאריאל הייתי צורח והייתי מעיר את כל השכונה, לפחות את מי שהיה יושן. מחצית שנייה הייתה גם היא של ויאריאל, שלא הפסיקה לתקוף, לתקוף ולתקוף. ובמחצית הזאת הבנתי שפראנקו הוא לא רק אפס מאופס, אלא גם אידיוט, מלך האידיוטים. זה היה בשער שנפסל לו (מתי שזה לא מועיל הוא בועט למסגרת), סורין עבר יפה, הוא יכל להיות לבד מול להאמן, ואני מאמין שהוא היה גם מכניס את זה, אבל האיודיוט מחליט לקחת את הכדור לסורין ולבעוט לרשת. מפגר, תשאיר לו את הכדור חתיכת מטומטם חסר מוח. וכשהגיע הפנדל שלא היה ולא נברא מהצוללן, ריקלמה החטיא. כאב לי הלב, כל הלילה אני חושב על ההחטאה הזו, באמת כואב הלב על ההחטאה הזו. אבל כל הכבוד ללהאמן. כרגע השחקן הכי יציב אצל ארסנל. הציל אותם לא פעם אחת, לא פעמיים ולא שלוש, אלא הרבה יותר. בכל אופן, הצדק נעשה, ואנחנו נראה את ארסנל בגמר. אני מקווה שהיום ברצלונה תעשה את העבודה, ותנצח את מילאן, או שלפחות תוציא תיקו, כדי שנראה את רונאלדיניו נגד הנרי בגמר. זה יהיה מעניין. בכל אופן, עדיין אי אפשר לדעת, אני לא בטוח בכלל שבארסה תעלה לגמר.
כאב לך הלב לראות את האוהדים של וייריאל ,איזה עצובים הם היו,כמה חבל. לקחת ללב יותר מידי , הרבה יותר מ70 אחוז מהצופים שהיו במגרש ,שהם בכלל לא אוהדים ותאמין לי שאף אחד מהם לא יודע בכלל הרגשה של אוהד מהי?
יום עצוב אתמול. סיפור סינדרלה יפה נגמר בסוף קצת טראגי. ריקלמה פשוט בחר את הפינה עוד לפני הבעיה, להמן הימר על הפינה הזאת ועצר את הפנדל. אבל להגיד שריקלמה לא שחקן גדול? אה, אז גם רוברטו באג'יו, דניס ברגקאמפ ועוד אלף ואחת שחקנים מעולים, שהחטיאו פנדל במשחק קריטי, הם לא שחקנים גדולים. מה שתגידו. שחקנים גדולים יותר מריקלמה החטיאו פנדלים חשובים, זה קורה וזה לא אומר כלום. דיברתי על כך, שבמשחקים כאלה צריך שאלילת המזל תהיה לצידך, אז זהו, שהיא לא הייתה לצידה של ויאריאל. בתכנית משחק שכזאת של ארסנל, שכנראה זילזלה ביכולותיה של ויאריאל, הצוללת הצהובה הייתה צריכה לשים רביעייה ברשת של להמן. 4 שערים בטוחים היא החמיצה- גיז'רמו פרנקו פעמיים עם הראש, פורלאן מול שער ריק וריקלמה בפנדל (אגב, לדעתי, לא היה פנדל). בכל מקרה, ארסנל בגמר. לא משנה איך היא שיחקה, היא בגמר וכל המחשבות שלהם מעכשיו יהיה על בארסה, שהיום תבטיח גם היא את העלייה שלה לגמר.
דניאל, אתה לא יודע איך הלב שלי דפק לפני הפנדל. רק בפנדל של גרשון מול צ'לסי במשחק הראשון, הייתי יותר בלחץ מזה (אני כמעט תמיד רואה שחור). פשוט עצוב. כאחד שמאד אוהב גם את נבחרת ארגנטינה, אני מקווה שזה לא ישפיע על ריקלמה בקיץ, ושארגנטינה\ספרד תיקח את הגביע.
כן רק שבאג'יו פרש לפני שנתיים וראה הכל בקריירה שלו ולריקלמה יש עוד כל כך הרבה שנים.. לך תדע מה הוא יקח. ול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxxים שבטח יקפצו עלי "מה אתה משווה בין ריקלמה ובאג'יו????" לא. זה רק כדי להראות שאיזה פנדל מסכן רחוק מלקבוע אם שחקן טוב או לא
מסכים,זה בדיוק מה שאני אומר. אתה לא יכול להחליט כרגע אם ריקלמה אחד גדולים. שחקן ענק,כן,מצויין,כן,אבל רק בסיום הקרייריה,בהתאם למה שיזכה ויעשה,נוכל להשוות.