התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה בשידור חי... שופט כביכול, שבא לשופט הראשי ומוציא לו אדום!!!!! ואח"כ מתפשט במופע סטריפטיז לעיני מיליוני צופים בגמר גביע אופ"א!!! פעם ראשונה שאני רואה שמוצא כרטיס אדום לשופט עצמו... זה היה קורע!!!!
כנראה בגלל סימני הקריאה הרבים... וזו באמת הזדמנות לבקש ממך, דודו זר (המלך), תמתן בבקשה את רמות הלחיצה שלך על לחצן מספר אחד, כאשר השיפט לחוץ...
אני מודה ומתוודה שיש לי בעיה חמורה בנושא... אני פשוט נמשך לסימני קריאה... זה חזק ממני... אני הולך לפסיכולוג בנושא והוא הציע לי להחליף את הסימני קריאה בשטרודלים@@@@ אז מהיום אני אלחץ על השיפט עם הספרה 2 @@@@@ כי הרי "2 זה תמיד ביחד"@@@@@@@@ לגבי ה"דז'ה-וו", פשוט חשבתי לנכון לומר את זה בקצרה גם כאן@@@ הרי זה דיון על קטעים מצחיקים ותודו שזה היה קטע מצחיק@@@@@@@@ אז בייייי@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
הממ, לא זוכר איפה זה היה, נראה לי ליגה אוגנדית, מאמן של איזו קבוצה החליט שהשופט נגד הקבוצה שלו, ואמר לשחקנים שלו לתת גולים עצמיים.. המשחק נגמר 147-0 (!!) וכל פעם שהיה גול השחקנים של היריבה מסרו תכדור לשחקנים של הקבוצה שמבקיעה עצמיים :]
זה לא היה באוגנדה זה היה איפשהו באפריקה אבל צודק קראתי את זה בעיתון, בסוף השופט פסל את המשחק או משהו פעם לא זוכרת באיזה משחק איפשהו במזרח אירופה שופט הכריח שחקנים של איזה קבוצה להבקיע משהו כמו 50 שערים עצמיים כי הם לא כיבדו אותו או משהו כזה... מישהו זוכר?