החלום שהכי זכור לי זה החלום הבא: אני שוכב במיטה ולצידי משהו. אובייקט לא ברור. משהו דק וארוך. בד"כ, אני אוהב דברים כאלה במיטה שלי (במקרה שזה דוגמנית, ולא דילדו). חשבתי, מה זה האובייקט הזה? קליסטה פלוקהארט?, קייט מוס?, ג'יזל?...הרגשתי מוזר, באמת מוזר. ראיתי שאני לובש חולצה של BILLABONG. הרגשתי שאני לא עושה כלום, שאני אוהד קבוצה של יהודים. שאני ג'ובניק מטונף שלא עושה כלום (באמת שאין כלום נגד ג'ובניקים, זאת גם שאיפה אישית שלי, אבל בנוגע לחלום, זה מתאים פונקט). אזרתי אומץ, והחלטתי לבדוק מה האובייקט הזה. מסתבר שזאת הייתה-פומפה. גיא, לך תחפש מי נענע אותך.
הנה חלום שחלמתי אתמול : אני הולך בבית שלי בסביבות אחרי הצהריים ופתאום הטלפון האחלוטי עושה כמה מיני ציפצופים ורעשים לא ברורים,אני חושב שזה תקלה אז מנסה לבדוק אם הכל בסדר,הכל בסדר,זה ממשיך לצפצף זה לא מפסיק לרגע וככל שהזמן עובר זה רק מתגבר והופך להיות ממש חזק,אני מתחיל ממש לריב עם הטלפון עד שאני זורק אותו מהחלון אל מעבר לכביש,והוא עדיין מצפצף,זה משגע אותי ,אני מתחיל לזרוק על הטלפון כל מיני דברים כדי שיפסיק עם הרעש,כלום לא עוזר . לא יודע איך זה נגמר כי התעוררתי אחרי זה (או שאני לא זוכר את ההמשך) בכל מקרה חלום ביזארי .
הנה חלום שחלמתי אתמול : אני הולך בבית שלי בסביבות אחרי הצהריים ופתאום הטלפון האחלוטי עושה כמה מיני ציפצופים ורעשים לא ברורים,אני חושב שזה תקלה אז מנסה לבדוק אם הכל בסדר,הכל בסדר,זה ממשיך לצפצף זה לא מפסיק לרגע וככל שהזמן עובר זה רק מתגבר והופך להיות ממש חזק,אני מתחיל ממש לריב עם הטלפון עד שאני זורק אותו מהחלון אל מעבר לכביש,והוא עדיין מצפצף,זה משגע אותי ,אני מתחיל לזרוק על הטלפון כל מיני דברים כדי שיפסיק עם הרעש,כלום לא עוזר . לא יודע איך זה נגמר כי התעוררתי אחרי זה (או שאני לא זוכר את ההמשך) בכל מקרה חלום ביזארי .
היה לי לפני איזה שנה חלום ביזארי ביותר בקשר לכדורגל... ואני דוקא זוכר אותו מצויין בניגוד לחלומות אחרים שלי... החלום התחיל במשחק בקבוצה שלי (מכבי ת"א ברקאי) מול קבוצה שהייתה איתנו בליגה באותה עונה (מכבי חיפה חיים). השריקה למשחק התחילה וישר אחרי כמה שניות ממש שחקן של חיפה התחיל לפרוץ לכיוון ההגנה (אני משחק בלם) ואני אפילו זוכר את השם שלו (ישראל). בקיצור רצתי אליו בשיא העצבים ממש ריצה מטורפת נכנסתי בו בכוח ישר לביצים... אני זוכר שלא התרגשתי מזה וחשבתי שאני הולך לקבל רק צהוב או איזו הזהרה ופתאום קיבלתי אדום... הייתי בשוק, אח"כ התחלתי לצאת מהמגרש בצעקות ולאט לאט אני מרגיש שאני לא יכול ללכת, אח"כ בזחילה עד שממש נזכבתי ולא הצלחתי לזוז ולצאת מהמגרש עד שכבר הגעתי כמעט לקו ואני לרגלי המאמן שלי שמסתכל עליי במבט מפחיד ומקלל ואני נשאר שוכב ככה לא יכול לזוז עד שהתעוררתי.. אני זוכר אחרי שחלמתי את זה התחלתי לנתח את זה כי לא קורה הרבה שאני זוכר חלום וזכרתי אותו ממש טוב לפרטים אפילו אני זוכר באיזה צד של המגרש שיחקתי וכמעט את הנקודה המדוייקת שזה קרה ובאיזה ספסל המאמן שלי ישב... שניתחתי אותו ממש הגעתי איכשהו למסקנה שזה הולך להיות מש'ו שאיכשהו אני הולך ליפול בכדורגל מש'ו שקשור לפציעה או ירידה ביכולת.... בקיצור תחילת העונה הזאת, בערך כמה חודשים אחרי החלום, מחזור ראשון- סובבתי את הברך ומסיבות לא הכי ברורות אני כבר לא משחק כל העונה... קשר מוזר... אבל בכל מקרה איפשהו אני עכשיו באמת רואה את זה מתקשר אדר, ההודעה הכי ארוכה שלי בתולדות איי סוקר
מכבי ת"א ברקאי? ניצחתם אותנו 8-0 במשחק ידידות מתישהו בעונת 00\99(הייתי בקבוצה של צפון ת"א). אתה שיחקת אז?
איך מתת איגור? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ואיך לעזאזל פספסתי את האעלק חלום של ג'וני על גיא... קרועים אתם
הייתי אמור למות מאיזשהו גידול..לא יודע בדיוק. ולא מתתי,איך שידידה שלי התחילה לבכות(בחלום זאת אומרת) התעוררתי... השעתיים האחרונות היו אדירות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אדירות בלי קשר אליה.היא קרובה אליי מדי בשביל שאני אחשוב על דברים כאלו. היה אחלה..אבל עדיין-מעדיף לחיות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx