לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. תמיד דל-פיירו Member

חבל שדונאדוני וההתאחדות האיטלקית חושבת שמוקדמות אליפות אירופה זה ניסוי כלים שבכל מקרה אנו נעלה,אז יש לי חדשות לכם: אנחנו בסכנת עלייה ואם לא נקח את עצמנו בידיים,אלופת העולם תהיה מחוץ לאליפות אירופה..

עם כל הכבוד לסמיולי-אין לו מקום בסגל,בטח לא בהרכב...שהמחליף שלך בחוד זה דה-מיקלה במקום דל-פיירו זה בדיוק הסיבה שככה אנחנו נראים...כל חבורת השחקנים הסימפתים האלה-מרקיוני,דה מיקלה,סמיולי,ברצאלי ושות.. מקומם כרגע לפחות בליגה האיטלקית ולא בנבחרת..
    מוזר לי שנסטה לא הוזמן כי במילאן הוא דווקא כן הוזמן לגביע ברלוסקוני,חבל לי שבונרה לא מועדף על ברצאלי.. חבל לי ששחקנים כמו טוטי,טוני,קאמורנסי ודל-פיירו-אלופי עולם ככה נשמטים מהסגל כאילו שיש מחליפים ברמתם...פשוט חבל...כי זה יעלה לנו ביוקר...

אני מקווה שנתעשת,ושלסגל הקרוב יחזרו הכוכבים הגדולים ואיטליה תחזור לשחק כמו אלופה...
    בכל אופן אל תגידו לי דל-פיירו זקן וכמוהו טוני וטוטי כי אם אינזאגי בן 32 שהדבר היחיד שהוא יודע זה להבקיע,שזה חשוב לחלוץ אבל אנחנו צריכים חלוץ יותר כישרוני מזה מקבל דקות אז לאלכס דל-פיירו מגיע מקום בסגל..גם כשהוא משחק בליגה השנייה...

2. מיכל3 Member

משחק פשוט רע של איטליה, שבלוני מאוד, לא מסודר, אין רצף בכלל..אחרי 3 מסירות מאבדים את
    הכדור. בקיצור משחק רע ומאכזב מאוד.
    המצב כבר מתחיל להראות רע מאוד, שתי בעלות הבית כרגע צרפת וסקוטלנד מובילות ב-5 הפרש כבר
    מאיטליה..קשה מאוד למחוק פער כזה לדעתי, במיוחד אם איטליה תמשיך ביכולת הירודה הזאת.
    אני לא מבינה גם מה פרוטה עשה בהרכב..כולל קסאנו שלא עשה כלום הערב.
    בקיצור..טוטי,טוני וקאמורנסי חייבים לחזור לסגל ולהרכב..וכמובן נסטה שיהיה כשיר במאת האחוזים.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שזה לא רק השחקנים,זה גם איך שהם שיחקו,אין שיטה אין סדר רק במקרה חזרנו כי
    למשחק עד הגול השלישי רק כי השאירו את ג'ילארדינו פנוי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/06
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה משחק חלש של איטליה...
    כ"כ מאכזבים ושבלונים,ואפשר לתרץ את זה בכול התירוצים שבעולם (השחקנים לא בכושר,טוטי ואוני לא היו) אבל זה באמת לא שווה כלום.
    אני רציתי לחכות אם התגובה הזו עד לאחרי המשחק נגד צרפת,אבל פשוט אי אשפר שלא ליראות שהבעיה פה היא במאמן.

דבר ראשון,בחירת השחקנים תמוהה מאוד, מרקיוני,דה מיקלה,סמיולי (שהיה בסדר גמור דווקא,אבל עדיין לא מספיק טוב).

דבר שני, העמדת השחקנים על המיגרש,מתי הוא יבין שפרוטה על כנף שמאל זה רק מזיק ולא מועיל לניבחרת,לא באות התקפות המצד שלו ביכולל,למעט פריצות של גרוסו.
    אם לאיטליה אין קשר שמאלי אז אפשר להעביר את גרוסו לקישור,ולשים את קייליני או להעביר את זאמברואה לשמאל ולשים את אודו או זאקרדו על ימין.
    לאיטליה אין שיטה ואין צורת משחק המשחק ניראה מפוזר ובנוי על הברקות של שחקנים.

דבר שלישי, כדי מאוד שיתחילו להזיז עיניינים אחרת איטליה בסכנת עלייה ליורו.
    לדעתי זו הייתה טעות איומה למנות את דונאדוני חסר הניסיון לתקפיד ה"כ חשוב ומלחיץ,וטעות יותר גדולה היא להשאיר אותו.

5. ori_pit Member

איטליה שיחקו ממש רע אבל זה היה די היה צפוי כי הייתה להם ירידת מתח לאחר שהם הביאו את הגביע, דבר נוסף לאיטלקים יש נטייה לזלזל במשחקים ועכשיו הם קיבלו בראש.
    הדבר החמור ביותר לדעתי זה הבאתו של המאמן הדביל הזה שנראה כמו נרקומן שלא עשה כלום בקרירה שלו בתור מאמן, פשוט ירידה ברמה אחרי שהיה להם מאמן גדול כמו ליפי להביא את המאמן הרדוד הזה אני לא מבין את ההתאחדות האיטלקית על מה הם חשבו בדיוק, אני מציע להם להעיף אותו מהר כי הם עוד יצטערו על זה.

6. Chievo Member

משחק גרוע של איטליה נכון, את פירוטה צריכים לזרוק החוצה, הוא השחקן הכי גרוע בנבחרת אפילו לא מגיע לו לשב על הספסל , ניסטא חייב לחזור להגנה או אפילו מאטיראזי שמאוד היה עוזר במשחק.

אני כאוהד קייבו רוצה להגיד משהו על: סמיולי , נראה שאתם עדיין לא מביינים מה התרחש אצלו:

1. זאת ההופעה הראשונה של סמיולי בנבחרת מול נבחרת חזקה (או בינונית), דונאדוני טעה ששם אותו בהרכב במשחק קשה בפעם הראשונה בקריירה, היה ברור שסמיולי נכנס ללחץ במשחק.

2. כמה ראיתי משחקים לקייבו אני יודע שסמיולי יותר טוב ממה שראיתם הוא הצליח להסתדר מול קבוצות גדולות כמו מילאן, אינטר ויובה.. היה עושה משחק התקפי מאוד ואני אומר לכם שבגללו הצלחנו להשיג נצחון מול מילאן ותיקו מול יובה בעונה שעברה, הוא רק חסר ניסיון במשחקים כאלה, ואם הוא צריך לקבל ניסיון זה הוא חייב לקבל אותו לאט לאט לא מיד למשחק מול צרפת, ושוב אני מזכיר שדונאדוני נכשל בגדול, שלא שם לב לזה.

3. איטליה במגרש נראת משחקת משחק הגנה יותר מהתקפה, זה היה ברור והשפיע על סמיולי בגדול, סמיולי משחק בעמדה קדמית הוא קצת חלש בהגנה, והוא יכול לתת משחק יותר טוב מזה אם איטליה שחקה יותר התקפי.

4. easy on him people, זה המשחק הקשה הראשון שלו, אבל בסך הכל הוא לא היה כל כך רע, הוא זכה בכמה בעיטות חופשיות מצד הימני ואחת מהן בא ממנה השער האיטלקי, גם היה צריך לזכות בבפנדל אבל השופט לא נתן לו, הוא היה חרוץ, השקיע, עשה את העבודה שלו, גם הצד הימני היה יותר חזק בגלל האיש הזה, אז במקום לדבר כך כי זה היה המשחק הראשון שלו ואיטליה לא הצליחה בפעם הזאת לתת משחק טוב, כדאי שתחשובו על זה, הוא לא אשם בהפסד, יש שחקנים היו יותר גרועים את הבלם של פאלירמו, ואת פירוטה שבמונדיאל לא עשה כלום וגם במשחק הזה. אז כדאי שתחשבו על זה במקום לדבר בצורה מכוערת על סמיולי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/06
  7. FelaKaT Member

איטליה באמת שיחקה רע(בעיקר בגלל המאמן, למה הוא עולה עם 3 קשרים אחוריים במקום לעלות עם 2 קיצונים?), אבל השופט גנב את ההצגה של צרפת.
    שער ראשון מנדבל ברור ופנדל על ג'ילארדינו שלא נשרק היו יכולים לשנות לגמרי את התוצאה של המשחק.

בכל אופן, קנבארו וזאמברוטה היו גרועים, תסמונת המעבר לספרד?

8. Chievo Member

פנדל על סמיולי ולא ג'ילארדינו

9. The-Gunner Member

חבר'ה, אין סיבה לדאגה. הנבחרת הייתה אתמול בהרכב חסר, ללא המון שחקני הרכב ומפתח.
    הדבר היחיד שהפריע לי הוא ההגנה. למרות החיסרון של נסטה ומטארצי, אבל עם הבלם הטוב בעולם, והשוער הטוב בעולם, חוטפים 3 שערים? כשבמונדיאל חטפנו שער בודד, וגם הוא עצמי?

אני מקווה שהליקויים בהגנה יתוקנו. בינתיים דונאדוני לא מוכיח את עצמו (1-1 מול ליטא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ), אני מתגעגע לליפי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .
    אבל אל דאגה, האזורי יעלו.

FORZA ITALIA :aaa025: .

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן אדיוט לא חלוטין אין לי מילים לתאר עד כמה הוא טפש.

איך הוא פותח עם שני קשרים אחוריים באמצע ועם קשר אגף שלא יכול לעבור שחקן או לעשות מהלך חוץ מההגנה(פירוטה) לא תאמינו עד כמה אני שונא את פירוטה כי פשוט לא מתאים לו אפילו לשבת על הספסל .כל הזמן מנסה לעשות משהו ולא הולך לו.

*מאיפה דונאדוני הביא לי את הברזאלי הזה הוא הרג לנו את ההגנה החזקה למה לא זימן את בונרה במקומו ????? למה?????.

* למה לא זימן את דל פיירו כדי שיתפוס את מקומו של קאסאנו שהמשיך לאכזב אותי , דל ביירו עולה עליו בהרבה בזמן הנוכחי, ואיפה לעזאזל את טוני למה לא זימן אותו????.

בקיצור, חברים עם מאמן כזה מקום שני מקסימום במוקדמות ושלב בתים לכל היותר בטורניר.

11. Roberto Baggio Member

איטליה נורא איכזבה אותי אתמול. עם כל הכבוד שזה בלי טוטי, נסטה, טוני ושות', עדיין אלופת עולם לא יכולה להרשות לעצמה להיות משופלת ככה. גם אני, כאוהד, הרגשתי נורא מושפל אתמול. במחצית הראשונה, למעט 20 דקות, צרפת שלטה ללא עוררין. במחצית השניה, גם אחרי הגול, צרפת היתה זו שהניעה את הכדור. זאת פשוט היתה זוועה לראות את איטליה מסכנה כאילו היא סן מרינו מול גרמניה.

אני נורא מאוכזב גם מדונאדוני. החזקתי ממנו, אבל אחרי כל משחק ומשחק הוא ממשיך לאכזב. אם כולם כעסו על פיפו על זה שהוא החמיץ הרבה נגד ליטא, לפחות הוא החמיץ, ג'ילא לא עשה אפילו את זה. אני בטוח שאת הגול של ג'ילא היום גם פיפו היה מספק. אני לא מאשים את ג'ילא כי הוא לא קיבל כדורים ועשה את המקסימום, אבל לדעתי פיפו היה צריך לפתוח ואולי הוא היה מצליח לגנוב משהו שג'ילארדינו לא. ואם כבר, אז למה לא לפתוח עם קשר מאחורי שני חלוצים? פיורה או קאסנו כקשר מאחורי החלוצים היה יכול להיות יותר טוב. למה צריך שלושה קשרים אחוריים על המגרש? למה מרקיוני לא שיחק, בעוד שהוא הקשר ההתקפי הנורמלי היחידי בסגל?

אולי עכשיו יפסיקו להתעלם מפיורה. אני פשוט לא מבין את ההתעלמות מהשחקן הנפלא הזה. זה פשוט לא ייתכן שהקשרים ההתקפיים היחידים בסגל הם שחקנים שלא שיחקו יותר ממשחק אחד בנבחרת.

השופט היה זוועתי וקיפח את איטליה פעמיים עם גול של צרפת מנבדל ואי שריקה לפנדל בעבירה על סימיולי, אבל אלו לא תירוצים, ואיטליה נראיתה גרוע גם ככה. בלי שום חשק ובלי יכולת. דונאדוני צריך להתחיל להזיז עניינים. אני אפילו לא בטוח שאלברטיני יגן עליו שוב כמו שהגן עליו בתקשורת לפני כמה ימים.

12. GUTE Member

אני לא חושב שהבעיה היא בסגל השחקנים. אני חושב שההרכב שעלה אתמול הוא הרכב טוב. הבעיה היא שרואים שהנבחרת לא נמצאת בכושר משחק. המשחק לא מאורגן והבלאגן חוגג.
    מישהו פה טען לבעיות בבחירת השחקנים. פרוטה! - היה מצויין במונדיאל והפתיע רבים ואפילו אותי, לדעתי יש לו מקום בהרכב. לגבי בראזלי, הוא פשוט ברירת מחדל בגלל היעדרותם של נסטה ומטראצי שטובים ממנו.

13. The-Gunner Member

הם "לא בכושר משחק" כרגע. זו הסיבה לפי הנבחרת.

תראה אתה צודק, אבל תסתכל על היריבה- סגנית האלופה, ועוד בסגל כמעט מלא. אז אין סיבה להיות בדיכאון.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דונאדוני יצא בהצהרה לא מפתיעה ביכלל:"אנחנו צרכים את טוטי !"

הצהרה הזו של דונאדוני,יוצאת למרות שטוטי הודיע שהוא יחזור לשחק בניבחרת רק בשנת 2007,ולמרות זאת דונאדוני הודיע שהוא רוצה ליראות את הקפטן של רומא חוזר לניבחרת.
    עוד הוא אמר:" אני יכול להיתקשר וליקרוא לו,ואני יעשה את זה בימים הקרובים,אני לא רוצה שכול העיניים יופנו לעבר טוטי,אבל אנחנו ממש צרכים אותו עכשיו."

עם הצהרה כזו נואשת של דונאדוני ליראות את טוטי חזור,קשה לי ליראות את הקפיטנו של רומא מסרב.
    זה מצב מאוד דונמה למה שקרה לצרפת,בשנה שעברה שכולם קראו לזיזו לחזור לניבחרת והוא בסופו של דבר הוביל את צרפת ולעלייה מהמקום הראשון ממצב כימעט אבוד. זיזו היה בעל הבית על המיגרש ביגלל שדונאנק לא ניה יכול לנהל את המשחק אז זידאן עשה את זה מחוץ למיגרש ומתוכו.
    זה מה שקורה עכשיו עם איטליה,ביגלל זה דונאדוני רוצה את טוטי חזרה.

15. Roberto Baggio Member

לא משנה מי היריבה - איטליה היא אלופת העולם, וכנבחרת שנושאת בתואר של "הקבוצה הכי טוב", היא צריכה להוכיח את עצמה ולא להיראות כמו נבחרת קיקיונית שמתמודדת מול נבחרת גדולה ממנה. היו דקות שאיטליה לא הצליחה לעבור את החצי, ולא כי היא לא רצתה, אלא כי היא לא יכלה, וזה משפיל.

באשר להצהרה של דונאדוני - הוא לא אמר משהו שאף אחד לא יודע. הנבחרת נואשת לטוטי כרגע.