לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה אותותו נגמרת ודונאדוני מתחיל לגבש החלטות בנוגע לסגל. כצפוי לא נראה את איטליה משחקת 442 בגלל חוסר בווינגרים איכותיים שיודעים לעשות הגנה והתקפה אלא 3 קשרים במרכז המגרש ועוד שלושה שחקני התקפה (חלוץ מטרה ושני קיצוניים). דונדאני הודיע שיזמן רק 6 קשרים, אז כנראה גם 6 שחקני התקפה, 8 הגנה ו3 שוערים.

הסגל שלדעתי צריך לצאת ליורו :
    שוערים : בופון, אמליה, קורצ'י
    בלמים : קנבארו, ברצאלי, מטראצי, גמבריני.
    מגנים : זמברוטה, קייליני, פאנוצ'י, אודו
    קשרים : פירלו, גאטוסו, אמברוסיני, דה רוסי, פרוטה, קמוראנזי
    התקפה : טוני, אינזאגי, די נטאלה, דל פיירו, קוואליארלה, בוריילו.

יש גם אפשרות שקמוראנזי ישחק בהתקפה לצד טוני ודי נטאלה. במצב כזה אפשר לוותר על אחד החלוצים ולזמן את אקווילני לקישור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/5/08
  2. uri מנהלים

זו אינה אפשרות, אלא משהו וודאי.

גרוסו יוזמן ולא קייליני לדעתי.

3. yonmu Member

לדעתי, בהנחה שההרכב יהיה 4-3-3:
    שוערים - בופון, אמליה, אביאטי.
    בלמים - קנבארו, ברצאלי, מטראצי, גאמבריני.
    מגנים - זמברוטה, קייליני, גרוסו, פאנוצ'י.
    קשרים - פירלו, גאטוזו, דה רוסי, אמבוריזיני, אקוויליאני, פרוטה.
    חלוצים - טוני, דל פיירו, די נטאלה, אינזאגי, קוואליארלה, קסאנו.

הערות:
    1. אביאטי. אני מעדיף אותו על קורצ'י וטולדו מסיבה פשוטה - הוא משחק בהרכב הרבה העונה, ולא פרורי דקות בגביע, כמו ה2 האחרים. מבחינת כשרון נטו, אני לא בטוח שהוא טוב יותר מהאחרים.
    2. מגן ימני - עדין לא סגור. לא יודע מה בדיוק הולך עם זקארדו העונה, אבל אודו נותן עונה גרועה, אז פאנוצ'י הוא מה שנשאר.

4. yoni10 Member

לקייליני יש יתרון גדול והוא היכולת שלו לשחק גם כבלם (מה שהוא עשה כל העונה הזו בהצלחה רבה).
    אני במקום דונאדוני הייתי מזמין את קייליני ומשאיר את ברזאלי בחוץ. לא סתם לפאלרמו יש את ההגנה הגרועה בליגה. אני לא מבין מה תופסים ממנו.

5. FelaKaT Member

על סמך מה מגיע לקורצ'י להיות מוזמן? לא שהוא ישחק, אבל על כל מקרה, שוער בינוני ולא יותר מזה.

יש אפשרות שגם שניהם יזומנו (קייליני על תקן בלם, גרוסו על תקן מגן). אם קייליני לא יוזמן זה יהיה פשע חסר תקנה.

6. yoni10 Member

ההרכב האופטימלי שלנו לדעתי צריך להראות כך:

בופון
    גרוסו קנאברו מטראצי זמברוטה

פירלו
    דה רוסי גאטוזו

דל פיירו/די נאטלה קאמורסי
    טוני

את מטראצי הצבתי בהרכב רק בגלל שהוא שיחק עם קנאברו הרבה שנים ולאורך כל המוקדמות.
    עוד אופציה היא להעביר את קאמורנסי לקישור במקום גאטוזו ולעלות עם דל פיירו ודי נטאלה ביחד בהתקפה.

7. uri מנהלים

תנחתו רגע לכדור הארץ. נסיון ועיקביות בנבחרת הוא תנאי ראשון שלפיו יבחר דונאדוני ובצדק. בארצאלי הוא שחקן די ותיק בנבחרת שבכל פעם שקיבל הזדמנות לקח אותה והראה יכולת נהדרת, כמו כן שילוב מעולה עם קנבארו/מטראצי, מה שלא פחות חשוב. גם גמבריני עדיף, כיוון שגם מקצועית לדעתי טוב יותר מקייליני וגם כמובן שיחק כבר בנבחרת תחת דונאדוני מה שקייליני לא. מכאן שקייליני הוא רק מספר 5 ברשימת הבלמים וזה עוד כאשר פאנוצ'י יוכל לשמש כאופציה לעמדה במידה ומשהו בלתי צפוי יקרה. בעניין קייליני כמגן שמאלי, זו אכן אפשרות. בתנאי שזמברוטה יהיה מגן ימני וגרוסו שמאלי, כך יהיה צורך בעוד מגן שמאלי בסגל וקייליני הוא מועמד ראוי. הבעיה שזו עמדה בה הוא לא משחק כל השנה ולכן אני לא בטוח שדונאדוני יבנה עליו כמגן שמאלי ליורו.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנסיעה של קורצ'י ליורו יכולה לתרום לו דבר או שניים לעתיד, ולא רק בגלל האימונים עם בופון ואמליה אלא גם הבטחון שהוא יקבל מעצמ העובדה שבחרו בו להיות השוער האיטלקי ה3 הכי טוב. מכוון שהוא השוער הכי טוב בגילו, הזימון הזה יכול להיות השקעה טובה לעתיד.

עמדת המגן השמאלי משוריינת על ידי זמברוטה. מכוון שיהיו רק 2 מגנים שמאליים בסגל, יהיה זה אחד מהקיילני\גרוסו ולא יהיה שום פשע אם שחקן כמו גרוסו יועדף על קיילני בסופו של דבר. היתרון של קיילני שיכול לשחק גם כבלם טוב ליובנטוס אך מיותר לנבחרת שבה לפחות 3 בלמים טובים ממנו. כמובן שהפתרון הכי טוב יהיה להשאיר את אודו בבית, להעביר את זמברוטה לימין ולזמן את שניהם אבל לא נראה לי שזה יקרה.

9. FelaKaT Member

קייליני אחד הבלמים הטובים ביותר העונה, גרוסו מאז (וגם לפני ) המונדיאל לא עשה כלום, אז כן, זה יהיה פשע אם לא יזמנו אותו.

אם אתה רוצה שוער לעתיד ובעל פוטנציאל גדול-מיראנטה.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

FelaKaT - אתה משמש בתור סניגור של שחקני יובנטוס או משהו בסגנון? מירנטה? הילד שמשחק רק כשקסטלאצי פצוע/מורחק?
    קייליני אולי טוב, אבל קנאברו וגמבריני בטוח יותר טובים ממנו העונה וכמו שצוין, ברצאלי בנבחרת תמיד מתעלה, בדיוק כמו גרוסו. למה קייליני אולי כן צריך להיות מוזמן? כי זמברוטה צריך לשחק בתור מגן ימני כשגרוסו השמאלי, במקרה כזה קייליני יכול להיות המגן השמאלי המחליף.

ומספיק עם ההמלצות על שוערים מוכשרים עם פוטנציאל לעתיד. אנחנו רוצים לזכות ביורו. אנחנו לא ארסנל שמוותרים על תארים בשביל לפתח צעירים.

11. uri מנהלים

וויאו וויאו! אזעקת חוסר הגיון!

12. yoni10 Member

קייליני העונה הוא הבלם הכי טוב באיטליה ביחד עם גמבריני. שוב, היתרון שהוא יכול לשחק גם כמגן יכול להיות עילה טובה לזמן אותו. בנוסף, לקייליני יש משחק ראש משובח והוא מבקיע די הרבה גולים לבלם.
    מטראצי חייב להיות בהרכב רק בגלל הנסיון בנבחרת. למעט זה אין לו שום דבר חיובי היום. אני גם לא אהיה מאוכזה אם דונאדוני יפתח עם גאמבריני/קייליני כבלמים לפני מטראצי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/08
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מתעלמים לגמרי מההשפעה של התיאום ברמות האלה. במיוחד בהגנה כשבלמים זקוקים לתיאום עיוור על מנת להציג משחק הגנה טוב. אי אפשר לקחת מישהו, לא משנה כמה טוב יהיה ועד כמה יצטיין בתקופת זמן מסויימת, ולזרוק אותו להרכב לצד בלם מנוסה ולצפות שזה יעבוד.

14. FelaKaT Member

ממש לא-הוא שיחק כבר עונה שלמה בסריה ב ועונה שלמה בסריה א בעבר והיה מצויין, הוא היה מצויין בשנה שעברה במעט הזדמנויות שהוא קיבל ביובנטוס, הוא היה טוב מאוד השנה במשחקים ששיחק במדי סמפדוריה (יותר מ15 משחקים זה די והותר עבור שוער שני) וביובנטוס כבר אמרו שהוא פשוט נולד בזמן הלא נכון, אילולא בופון, הוא היה השוער של יובנטוס כבר מלפני שנתיים. מה קורצ'י עשה?

אני מסכים איתך לחלוטין וכנראה שהבנת אותי לא נכון, אין ספק שקייליני לא צריך להיות בהרכב הפותח, אבל בתור מחליף הוא חייב להיות שם. הוא יותר טוב מברצאלי (איך אתה יודע שבנבחרת הוא מתעלה, אם הוא לא שיחק כמעט ואף משחק חשוב במדי האצורי?), לא נופל מגמבריני ואם אתה קובע רק לפי העונה, יש לו עונה טובה יותר גם מקנבארו.

לגבי גרוסו-אין ספק שהוא נתן מונדיאל גדול, אבל גם אז הצד ההגנתי שלו היה חלש ולא מעט פעמים מטראצי/קנבארו כיפרו על החורים שלו. רק מספיק לצפות במשחקים נגד גרמניה וצרפת ולראות כמה מצבים הגיעו מהצד שלו. הוא יהיה ביורו, אבל לא בטוח שהוא יהיה זה שיפתח, לפאנוצ'י מגיע הרבה יותר.

ואיך שוער שלישי ימנע מאיתנו בדיוק לזכות ביורו?

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/08
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוער שלישי נמצא שם מסיבה מסויימת, הרי אם לא, היינו יכולים לנסוע עם בופון ואמליה ולהוסיף את אקווילאני/קסאנו לסגל ולהימנע מכאבי ראש מיותרים. פימפום הביטחון של קורצ'י ומיראנטה יכול לבוא בליגה, לא על חשבון שוער מנוסה שיחכה למקרה שבו אמליה יקבל שפעת ובופון יקבל עוד מתיחה בגב בדקה ה-76 של חצי הגמר מול הולנד.
    ברצאלי שיחק מספיק פעמים בנבחרת, ברובן הוא היה טוב יותר מהיכולת שהוא מציג העונה בפאלרמו. לזה קוראים להתעלות. מטראצי נמצא במצב דומה. בכל מקרה שניהם עדיפים על גמבריני שעד כמה שהוא נותן עונה גדולה, התיאום שלו אפסי עם קנאברו. מספיק לי לראות את המחדל שלו עם הקפטן הצ'כי עם השם המעצבן של פיורנטינה נגד איינדהובן כדי לדעת עד כמה התיאום הזה חשוב.