פורסם הסגל: Questa la lista dei convocati: Buffon (Juventus), Amelia (Livorno); Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Grosso (Lione), Materazzi (Inter), Panucci (Roma), Oddo (Milan), Zambrotta (Barcellona); Ambrosini (Milan), Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan); Borriello (Genoa), Di Natale (Udinese), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Udinese), Toni (Bayern Monaco). ------ בקיצור, כפי שרואים, בוריילו בפנים ודל פיירו בחוץ זה הדבר הכי בולט כאן.
אותה תשובה לשניכם. הנבחרת, כפי שהיא צריכה, תמישך לשחק במערך 4-3-3 או אם תרצו 4-3-2-1. אין לי טענות לדונאדוני. כן הייתי רוצה לראות את קאסאנו, אבל מצד שני אני לא יכול לבקר את דונאדוני על כך שלא נתן לו הזדמנות, כיוון שהליצן מבארי מנע את ההזדמנות לעצמו כאשר עשה מה שעשה והרחיק עצמו לחמישה משחקים. גמבריני פצוע ולכן לא זומן ואישית, אף על פי שקייליני מציג יכולת נהדרת, אני יכול להבין למה דונאדוני הולך על שחקנים שהוא מכיר טוב, שחקנים שלעולם ממשיכים להציג יכולת נהדרת בנבחרת, כלומר מטראצי, בארצלי ופאנוצ'י. אולי דווקא הופעה רעה של אחד מהשלושה תהיה זו שתסלול לקייליני את הדרך לנבחרת.
הכי בולט לדעתי, זה שקוואלירילה נמצא בסגל, העונה הוא נמצא בכושר ירוד, ואין לי ספק שלאלכס מגיע להיות בנבחרת במקומו.
לא ראיתי יותר מדי משחקים שלו העונה, אבל יש לו שמונה שערים אם אני לא טועה, והוא כבש שער יפה מאוד לא מזמן...
כשאני מסתכל על סגל החלוצים של איטליה, אני לא רואה שיש חלוץ יצירתי ברמה גבוהה מאוד, ודל-פיירו חלוץ יצירתי מאוד והוא נמצא בכושר טוב, מגיע לו להיות בנבחרת.
זה שדל פיירו לא זומן למשחק הידידות בספרד ידאיג את אלכס עצמו שהוא אולי לא יזומן ליורו. דל פיירו נמצא רמה אחת מעל קווליארלה ובוריילו, ובטח מגיע לו להיות בסגל אפילו (לא בהכרח בהרכב), ללא קשר באיזה מערך האזורי תשחק. די נטלה ישחק בכנף, טוני בחוד, אבל אני בספק אם קווליארלה או יאקווינטה יכולים לספק את הסחורה. אם הוא כן אמר שהוא לא מוכן לשחק באגף {שזה נראה הגיוני גם} אז אני משוכנע שיש צדק. רבים חושבים שלדל-פיירו מגיע זימון לנבחרת, רבים רוצים לראות אותו בספרד, התקשורת האיטלקית דאגה להזכיר את האי-זימון של דל פיירו. בצ'אנל כתוב שאלסנדרו הכריז שהוא מחכה להכרזה מצידו של דונאדוני בה יסביר למה הוא נשאר בחוץ.
דל פיירו צריך להיות בנבחרת,אם שואלים אותי אני מעדיף את רוסי על בוריילו.בוריילו הוכיח בעיקר שהוא בועט פנדלים טוב(5 מתוך 17).קווליארלה השנה ממש לא נוצץ כמו שציפו ממנו ואני הייתי מעדיף את דל פיירו ורוסי במקום קולייארלה ובוריילו.מה גם ששחקן כמו דל-פיירו יכול להכנס ולשנות את המשחק,מה שאני לא בטוח שביכולתו של קווליארלה בכושרו הנוכחי ובטח שלא בוריילו.
דיברתי על זה הרגע בדיון של האצוריני: רוסי הוא הפנדליסט הקבוע של ויאריאל, חלק לא פחות גדול מהשערים שלו הוא מפנדלים. תחפש טענה אחרת לעדיפות של רוסי על בוריילו. קוואליירלה לא צריך להיות נוצץ. הוא בהחלט כן יכול לשנות את המשחק. נגד פורטוגל הוא כבש כמה שניות אחרי שהוא ניכנס. דל-פיירו רוצה להיות חלוץ שני במערך של 4-4-2. מה לעשות שבמקרה כזה, לנוכח ההכישרון שיש לנו במרכז השדה שלא מאפשר לנו הצבת שחקני כנף בקישור, לשחק עם 2 חלוצים באמצע יוביל לכך שלנבחרת לא יהיה בכלל משחק אגפים.
רוסי שחקן טוב מבוריילו,פשוט כך,הוא שחקן שמסוגל לעשות את הפעולה שתשנה את המשחק את השער החכם,הבישול או המסירה.הוא יותר מהיר ויותר טכני מבוריילו.
http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/03/24/0JY90K8A--346x212.Xxx דונאדוני כרגע מתלבט בין ה4-3-3 לבין 4-1-4-1 שכרגע השנייה היא האופציה המובילה וככל הנראה ההרכב ייראה ככה:בופון, פאנוצ'י, קנאברו, מטראצי, זמברוטה, דה רוסי, פרוטה, פירלו, גאטוסו (אמברוסיני), קאמורנסי, די נטאלה, טוני. יש עוד אופציה בדמות 4-2-3-1 אז אמברוסיני ודה רוסי יהיו הקשרים האחורים.
דוקא מטראצי צפוי לפתוח על הספסל בשל הכושר הירוד שלו בחודש האחרון, כך שיכול להיות שנראה את ברצאלי ליד קאנא.
גם ברצאלי בכושר לא כזה טוב. ההגנה של פאלרמו העונה היא אחת הגרועות בליגה. איך קייליני לא בסגל אני לא מבין?
מה שבטוח זה שדונדוני לא יעלה עם 12 שחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לפי השחקנים שמועמדים לפתוח, לדעתי ההרכב יראה ככה : בופון זמברוטה קנבארו ברצאלי פאנוצ'י דה רוסי פירלו די נטאלה פרוטה קמורנזי טוני