קייליני הוא אחד מהשחקנים האהובי עלי, ואני בטוח שבעתיד יהפוך לדמות מרכזית בנבחרת, אולם לעת עתה איני מסכים עם טענתך. בקבוצתו קייליני לא משחק בעמדה בה אתה מציב אותו בנבחרת, אלא תופס את עמדת הבלם. לקחת שחקן שלא מנוסה בנבחרת ולהציב אותו בעמדה בה אינו משחק היא בעיתית, מה גם שאנו לא ניצבים בחוסר ברירה, אודו הוא מגן נהדר וגם אם בתקופת הטורניר יהיה זה בכושר רע גרוסו מהווה אלטרנטיבה ראויה בהחלט.
לא ראיתי את קייליני מספיק העונה, אבל אני בכלל לא בטוח בכך. יש את קאנאבארו, מטראצי, ברצאלי, בונרה, גמבריני, ואולי אפילו נסטה (סיכוי קלוש שיחזור).
הוא עולה על נסטה?! נסטה הוא הסיבה היחידה שמילאן ספגה העונה "רק" 23 שערים. למילאן יש ליצן במקום המלך שיש ליובה בשער, וזה לא ששאר שחקני ההגנה במילאן כאלה טובים - מאלדיני כבר זקן, קאלאדזה עושה טעות גורלית כל משחק, אודוד בכשור רע ויאנקו פצוע כל העונה. בקיצור, אין סרט כזה שקייליני העונה טוב יותר מנסטה. לגבי השאר אני לא בטוח למרות שגם זה נראה לי מוגזם.
בראצלי? קאנבארו?(שלמרות שהוא בעונה לא מהטובות שלו הוא יותר טוב מקיילני עדיין) נסטה?(לא שהוא יחזיר אבל לפרוטוקול) יכול להיות שלקלייני יש מקום בנבחרת, אבל הוא לא יותר טוב משלושתם.
חד משמעית לא! זה שהוא פורח בקבוצה של שחקנים בינוניים ומטה, לא אומר שהוא שחקן טוב שמתאים לרמות הגבוהות. אפילו ג'ילארדינו יותר מתאים ממנו.
סיכון גדול, אבל צריך גם לקחת בחשבון שזהו סה"כ משחק ידידות, אני בעד. והשטות שעשה קסאנו עלולה להרחיק אותו מזימון לנבחרת הלאומית, מה שמגדיל את הסיכויים של בוריילו.
אני חושב שאין ראוי מפיפו להיות המחליף הראשון של טוני ביורו(במידה והוא כשיר כמובן..) נכון הוא זקן,נכון הוא כבר לא כמו פעם,אבל עדיין ריח לשערים כמו שלו אין לאף חלוץ אחר בעולם.