נכון, אם הוא יחזור זה יהיה ללא ספק נהדר, אך אם הפרישה שלו הוא לקח בחשבון שיכול להיות שאיטליה תעלה ליורו, לפי דעתי הוא לא יחזור מהפרישה.
אני חושב שטוטי יצא מאוד אבל מאוד לא בסדר אם הוא יחזור עכשיו ליורו,אחרי שכל החברים שלו קרעו את התחת במוקדמות והיו צריכים אותו ברגעים הקשים,הוא רוצה לבוא עכשיו,כשהכל כבר הרבה יותר קל.סליחה אדוני אם כל הכבוד לך,החלטת לפרוש אל תקח את התהילה של אחרים,היית צריך להיות פה כשהיה קשה.
מאיפה השטויות האלה שטוטי רוצה לחזור לנבחרת? הוא אמר משהו על זה? אני מאמין שהוא אדם מספיק גדול בשביל לעמוד מאחורי החלטתו, ומספיק חכם כדי לא לעשות משהו בגללו יחטוף ביקורות שליליות.
הנה התשובה של טוטי לך ולכל מי שזלזל בו כבן אדם: "אני יודע מהם החוקים של קבוצה ולאות כבוד לחוקים האלו אני לעולם לא אשקול חזרה לנבחרת." אתה טועה. טוטי ביקש לפרוש מיד אחרי הגביע העולמי, אך בהתאחדות ביקשו ממנו שידחה את ההחלתה ושיקח זמן לחשוב על כך, וזה בדיוק מה שקפטן רומא עשה.
3-0 קליל מול איי פארו במחצית (בנג'מינסן (ע), טוני וקייליני) אבל עזבו שטויות: דקה 20 בוומבלי - 2-0 לקרואטיה !!
נצחון קליל לאיטליה. חבל שספגנו את הגול המיותר הזה. אנגליה מחוץ ליורו!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx הייתי חייב.
דירוג הנבחרות להגרלה - דרג 1: שוויץ, אוסטריה, יוון והולנד; דרג 2: איטליה, קרואטיה, צ'כיה ושבדיה; דרג 3: גרמניה, פורטוגל, ספרד ורומניה; דרג 4: פולין, צרפת, רוסיה וטורקיה; רוב הסיכויים שנפגוש את גרמניה/פורטוגל/ספרד כבר בבתים. בית אופטימי: אוסטריה, רומניה, פולין. "בית המוות": הולנד, ספרד (הייתי אומר גרמניה, אבל הספרדים תמיד מרשימים בבתים), צרפת.