לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. uri מנהלים

אגב, יום הולדת שמח לקפטן שלנו שחוגג היום 34.http://www.campania.lafragola.kataweb.it/salerno/medie/spietro-scafati/medias/media501233.Xxx

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושב שהוא לא עשה יותר מדיי,כן היה לו מיקום טוב בשער השני(השער הראשון הוא בקושי זז ההרמה של פירלו הייתה פשוט מושלמת) והוא בסך הכל ניצח את המשחק,אבל זה לא אומר שהמצב טוב.מי שראה את הרבע שעה האחרונה של סקוטלנד-צרפת יכל לראות את ריברי,ל.דיארה,נאסרי,בנזמה שוטפים את המגרש וסקוטלנד בנס יצאה משם עם נצחון,אני לא חושב שנאסרי הוכיח עצמו יותר ממה שהוכיח עצמו רוזינה או מונטוליבו/פאציני.... זה נכון שעכשיו כבר מאוחר מדי לזמן את כולם אבל זימון של אחד מהם לא יכול לפגוע.. חייבים להתחיל לשתף אותם..

3. uri מנהלים

בהחלט אפשר, לא אמרתי אחרת. רוסינה לטעמי הוא הראשון בתור.

4. איזאקו Member

אני לא חושב שהבעיה היא בעמדת החלוצים. זה לא עד כדי כך מהותי אם פיפו ישחק (החלוץ המועדף עליי) או יאקווינטה או די נאטלה, כולם חלוצים ברמה גבוהה.

הבעיה היא בקשור ההתקפי, צריך מדי פעם להתחיל לשלב שחקנים שיש להם פוטנציאל להיות יצירתיים, כע אתמול לא פרוטה ולא קאמורנזי סיפקו יצירתיות כלשהיא, פירלו שהוא שחקן ענק, משחק בקישור האחורי והוא כרגע הוא המנוע היחיד של הנבחרת, בגלל שחסר מישהו מקדימה.

אולי אף שחקן צעיר לא יספק את היצירתיות, הניצוץ והברק להם אנו מחכים אבל לפחות צריך לנסות לשלב שחקנים חדשים. כי כרגע כל ההתקפות היצירתיות מגיעות רק דרך פירלו.

5. Chievo Member

לצערי לא הצלחתי לראות את כל המשחק נגד אוקראינה, אבל ממה שהפסקתי לראות גם נגד המשחק במילאנו נגד צרפת, הבעיה עם הצד ההתקפי של הסקואדרה היא בגלל הקישור ההתקפי (כן אני מכפיל כאן את דברי איזאקו). ודי עם הסיפור הזה של פרוטה, שחקן לא יצרתי, הוא מצליח כשמחשק ברומא בגלל ששם הוא מרבה לצאת קדימה, בנבחרת אין לא מקום בהרכב שישחק רק כמחליף, ותפסיקו לקרוא לכל שחקן חדש "אפור", זה מזכיר לי את אותו סיפור כאשר סמיולי שיחק נגד צרפת, כולם פה כאילו מאשמים אותם, סתם מחפשים וזורקים ברורים והסברים לתקופה היחסית גרועה של האזורי. יותר מזה אני לא יכול להוסיף, לא ראיתי מספיק דקות מהמשחק.

אני גם לא ממש מעודכן, למה קוואליארלה לא קבל צ'אנס, הוא פצוע או משהו??!!

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא פצוע ולא משהו, ונדמה לי שהוא שיחק בסוף המשחק.

7. Yoann Gourcuff Member

הוא כן שיחק איזה 10 דקות נראלי....

8. Don Joan Roman Member

הוא שיחק עשר דקות.

סה"כ איטליה ממשיכה להיות תלויה בטוטי וכשהוא איננו אין אף אחד שיכול לקחת על עצמו את משחק ההתקפה ואנחנו צריכים שפירלו יבריק ויעשה את זה, היום השחקן היחידי באזורי שיכול לנצח משחק בפעולה אחת זה פירלו ואיטליה לא יכולה להרשות לעצמהש זה יקרה, אני לא יודע אם רוסינה יהיה האיש שיעזור לאזורי להיות יותר יצירתית, אני לא יודע אם זה מארסקה או מונטליביו, אבל זה צריך להיות מישהו ודונאדוני צריך לראות מי זה במשחקי ידידות, כרגע הכי חשוב זה לעלות ליורו, אח"כ עד שהוא יתחיל צריך לזמן מספר צעירים למשחקי ידידות ולמצוא את הקשר ההתקפי שיוכל לעשות לאזורי את הפעולות שטוטי עושה(למרות שכמו פראנצ'סקו אין) כי במצב הזה לאיטליה אין שום סיכוי להיאבק על זכייה ביורו, חלוצים יש וחלוצים טובים(קוארליארלה, אינזאגי, דל פיירו, פאציני, פלאדינו, ג'ילארדינו, לוקארלי וכמובן טוני), שחקני הגנה טובים יש(מטראצי, קנבארו, ברצאלי, זמברוטה, קייליני, פאנוצ'י, אודו), שחקני קישור מרכזי טובים יש(פירלו, גאטוסו, פרוטה, דה רוסי, אקיווילאני), אבל חסר פליימיקר אמיתי שיוכל לספק לחלוצים כדורים.

איך שאני רואה את זה כרגע יש לאיטליה 2 אופציות שבעזרתן היא יכולה לחזור אפילו במעט להיות אותה נבחרת טובה שראינו במונדיאל וזה או למצוא פליימיקר אמיתי ברמה או לעבור למערך של 4:4:2 קלאסי שבו פירלו וגאטוסו ישחקו במרכז המגרש, קמוראנסי בימין, שחקן כלשהוא בשמאל(אני הייתי שוקל לתת לזמברוטה לשחק בשמאל ולשים את קייליני מגן שמאלי וטוני את אינזאגי בחוד ההתקפה.

אחרת אני לא רואה אותנו עוברים יותר מדיי שלבים באליפות אירופה, אם בכלל נעלה אליה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/9/07
  9. Giallorossi Member

לאחר שאיבדה לברזיל את המקום הראשון בדירוג FIFA, חוזרת איטליה להוביל את הדירוג, בעקבות הניצחון על אוקראינה.

10. uri מנהלים

:aa1: ג'נלוקה זמברוטה נפצע אתמול בניצחון קבוצתו ברצלונה וצפוי להעדר כחודשיים. מכאן שקיימת סכנה שלא יוכל לקחת עוד חלק במשחקי הנבחרת במוקדמות יורו 2008.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/9/07
  11. אחד_מנתניה Member

מה אם גרוסו הוא פצוע או משהו? כי אם לא הוא יכול להיות מחליף טוב.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחליפים הפוטנציאלים לטעמי הם יותר קייליני/פאסקוול מאשר גרוסו...

13. אחד_מנתניה Member

גם מתקבל על הדעת, אני אישית מעדיף את גרוסו ואת הניסיון שהוא רכש מהמונדיאל.

14. yoni10 Member

איזה מזל לנבחרת איטליה שדומנאק הליצן שוב לא מזמן את טרזגה לסגל.

15. Jose Mourinho Member

וכל הסכסוך המתוקשר בין אינטר ונבחרת צרפת על רקע זימונו של ויירה למרות שלא היה כשיר, כנראה השפיע על הקשר הצרפתי - לאחר שבמשחקים מול איטליה וסקוטלנד הוא רצה לשחק בכל מחיר ורק החמיר את פציעתו, דומנק אומר שויירה פחות נחוש כרגע להשתתף במשחקני הנבחרת בכל מחיר ורוצה להתמקד יותר בלהחלים מהפציעה כדי לשוב לשחק באינטר.