לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. Ribery 17 Member

ריברי גם היה ענק , ובגלל זה הוא משחק היום בבאיירן מינכן, ככה שלהגיד שהוא לא זכה להארכה זה לא נכון .
    זידאן התעלה במונדיאל הזה , והגיע לו לזכות , לו ולנבחרת צרפת שהייתה הנבחרת הכי טובה בטורניר ,כולל בגמר .

במחצית השנייה של הגמר האיטלקים לא בעטו פעם אחת לשער ,צרפת הגיעה להזדמנויות , שיחקה טוב יותר , זידאן עלה לנגיחה ענקית שבופון הדף , ואז איך לא , איטלקים רמאים ומגעילים , מטראצי מדבר ,חוטף ,ועושה את עצמו כאילו הוא צריך אשפוז .

מי שאומר שאיטליה הייתה הנבחרת הטובה במונדיאל או שלא מבין בכדורגל או שהאמת כואבת לו , צרפת הייתה דרגה אחת מעל כולם , זידאן היה עילויי , מסי ? רונאלדיניו ? הוא הראה לכולם מי השחקן הטוב בעולם עד הרגע האחרון שהוא פרש .

זידאן =אגדה .

2. yoni10 Member

איך לעזאזל צרפת הכי טובה במונדיאל כשהיא בקושי עברה את שלב הבתים???? תגיד לי למה
    צרפת נתנה משחק טוב אחד במונדיאל והוא היה נגד ברזיל, זהו.

טוב לא נורא, בכל מקרה התגובות שלך פה מגיעות משנאה עיוורת לאיטליה, לשחקנים ולכדורגל שם. אז ברור שתכתוב את מה שאתה רוצה שהיה ולא מה שבאמת קרה והיה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/07
  3. Ribery 17 Member

דיי , זה עובר כול גבול .

http://youtube.com/watch?v=gtapIWtw1EY

תסתכל קודם ואז תכתוב , בסדר ?

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx צרפת הנבחרת הכי טובה במונדיאל?????

הנבחרת הכי טובה שהייתה במונדיאל היא גרמניה ללא ספק הרבה בזכות האוהדים שלה, והנבחרת הווינרית במונדיאל היא הנבחרת האיטלקית, ששיחקה כדורגל טוב וידעה איך להוציא את הניצחון מהיריב.

וחוץ מזה, הפנדל שקיבלה איטליה נגד אוסטרליה היה חוקי, והאדום של מטראצי הוא טעות איומה של השופט כמו הפנדל שנתנו לצרפת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/07
  5. Ribery 17 Member

מה חוקי ?!
    הודעה מעליך אני מביא את הקטע הזה :

http://youtube.com/watch?v=gtapIWtw1EY

ואתה ממשיך את ההוא שאמר שהפנדל היה חוקי ?
    נו באמת , תסתכל טוב ,

איך אתם משבחים את איטליה , ואומרים שהיא שיחקה טוב וכו' , מבלי לזכור את המשחקים , אם אפילו את הפנדל שקיבלתם מתנה נגד אוסטרליה אתם לא זוכרים .

6. uri מנהלים

בדיוק. הבעיה שאתה לא מספיק אינטלגטי בכדי להבין דבר אחד: אתה זה שנכנס לפורום האיטלקי במטרה להחפיש את מושא אהבתינו, אז כנראה שהאמת כואבת דווקא לך.
    אז אנא ממך, תחזור בלעסוק במה שאתה עוסק ותשאיר לנו את הבעיות של המגרשים העלובים.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

איטליה לא שיחקה טוב נגד גאנה???? נגד צ'יכיה?????? נגד אוקראינה???? נגד גרמניה??????

כן אני משבח את הנבחרת האיטלקית, כי היא נבחרת גדולה שלמרות הפרשה השחקנים נתנו את הכל וזכו בגביע ובצדק.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עוד הודעה שתדבר על מה שהיה לפני שנה תימחק.

9. M_T_A Member

טוב, ונחזור לנושא שלנו ולשאלה ששאלתי בעמוד הקודם, למה רוקי ויאקווינטה לא בסגל?

10. uri מנהלים

השאלה הזו צריכה להיות מופנה למיסטר דונאדוני שהעדיף חלוצים אחרים במקומם. אם היית שואל אותי אז את לוקארלי לא הייתי מזמן.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מזל טוב, אני רואה שהאלבני שלנו עזב את הדיון....לקרוא ללסאנה דיארה קוף אולי היה מוגזם אבל בואו נפסיק.

עכשיו לשאלתו של המכביסטה:
    למה וינצ'נזו יאקווינטה לא נמצא בסגל? פציעה, אם תבדוק היטב תראה שהוא לא היה אפילו בסגל למשחק של יובנטוס בקליארי ביום ראשון.
    למה תומאזו רוקי לא נמצא בסגל? דונאדוני לא ממש בונה על שחקנים שמתאימים לשיטה שלו {4-2-3-1} וחוץ מזה החלוץ של לאציו לא מנוסה ממש ברמות האלה. למרות שגם זה תירוץ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

12. David Seaman Member

מה מצחיק בדיוק במה שהוא אמר? הכל נכון.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה זה משנה עד כמה הנרי מוכשר, מה שחשוב בשביל דומנק שהוא מאוגד ומאוחד היטב עם שאר הנבחרת ולא אגואיסט.

14. אחד_מנתניה Member

אתה יודע מה נתראה אחרי המשחק, אנלקה שפכת אותי.

15. אבו Member

לא אמרתי רע על החלוצים האיטלקים, לוקה טוני חלוץ טוב, סקורר גדול, אבל הוא לא ברמה של אנלקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/9/07